Of sorma bana da günde bitane iç dedi on gün iç dedi. 7 gün bekle sonra gel dedi. Ohoo adetime 5 gün kalacak ozaman.iğne yapsa ogun adete 5 gün kala bi işe yarar mıBen regl oldugmun 5. Günü başladım sabah akşam 1 tane toplam 2 tane içtim 5. Gün bitti klomen bittiğinin 2, günü gittim doktora ama tam büyümemişti cunkubenim zor büyüyor ve ilaçsız regl de olmuyorum 4-5 aydır boyle bu bidaha inofolic verdi onu içtim 3 gün yine 18 bile olmamıötı bile tam yani valla benim iş zor bana kalsa canım
Valla bilmiyorum ki canım ya bende ilk kez kullandım ama hic umudum yok artık inan vazgeç diyo şeytan o derece 5 ay da bıktım millet kaç sene nasıl dayanıyor acabaOf sorma bana da günde bitane iç dedi on gün iç dedi. 7 gün bekle sonra gel dedi. Ohoo adetime 5 gün kalacak ozaman.iğne yapsa ogun adete 5 gün kala bi işe yarar mı
Ben regl oldugmun 5. Günü başladım sabah akşam 1 tane toplam 2 tane içtim 5. Gün bitti klomen bittiğinin 2, günü gittim doktora ama tam büyümemişti cunkubenim zor büyüyor ve ilaçsız regl de olmuyorum 4-5 aydır boyle bu bidaha inofolic verdi onu içtim 3 gün yine 18 bile olmamıötı bile tam yani valla benim iş zor bana kalsa canım
İnş canın ya ben evlenmeden once hic boyle sıkıntı yaşamadım ne güzel regl oluyordum evlendim 3 ay sonra öğrendim pco varmış diyee ne yumurta büyüyor ne çatlıyor yani yumurta kendi haline bırakınca 3 ay da ancak büyür yani oyle işte umarım senin büyür inş senden rica etmiştim ben geçen fe doktora iğne etkisi komple ne zaman geçer diye sorar mısın diye hatırlıyorsn dimi canım sorar mısın rica etsemSeninle ikimizin ayni kuzum bende ilaçsız regl olmuyorum. Bakalim bende yarin yumurtalara baktirmaya gidicem.insallah büyümüştürcok heyecanliyim ya
Canım sen iğne olmuş muydun bu kaçıncı günün olduysanKizlar pembe kanamam geldi adet oluyorum galiba yine olmadiinşallah sizlerin olur
Klomen ardindan iğne oldum canim 15.günüm iğneden sonra yine kirmizilari gördüm geçen ayda 3 şubattı adet gördüğüm tarihCanım sen iğne olmuş muydun bu kaçıncı günün olduysan
Bende 2 sinde oldum regl ama yumurta büyümediğş için iğneyi 22 sinde oldum 10 gün oldu. Kesin benim de yokKlomen ardindan iğne oldum canim 15.günüm iğneden sonra yine kirmizilari gördüm geçen ayda 3 şubattı adet gördüğüm tarih
Bişey diyim mi ben de yoruldum 5 aydır istiyorum hu kdar da bile yoruldum yani düşünü benim de evlenmeden once regl hep düzenli idi şimdi evlendikten sonra düzensiz oldu oyle öğrendim pco diye yumurta da geç büyüyor artı kendi kendine de çatlamıyor dediğin gibi bi büyümesi 3 ayı buluyor nerdeyse kendi kendine yani ölme eşeğimölme tedavisz benim de olmck belliYa benim ümidim azaldi Allah im iyisini bilir tabi ama tedavisizde olmayacak gibi yumurtam çatlamıyor kendi kendine ama yoruluyorum artik ..
Klomeni 6 ay uyguluyorlarmis canim artik mecbur kullanicaz.ama bazen diyorum belkide ben hic anne olamayacagimBişey diyim mi ben de yoruldum 5 aydır istiyorum hu kdar da bile yoruldum yani düşünü benim de evlenmeden once regl hep düzenli idi şimdi evlendikten sonra düzensiz oldu oyle öğrendim pco diye yumurta da geç büyüyor artı kendi kendine de çatlamıyor dediğin gibi bi büyümesi 3 ayı buluyor nerdeyse kendi kendine yani ölme eşeğimölme tedavisz benim de olmck belli
Hic 6 ay kullanacak gücüm oldugunu düşünmüyrm denesem 2 ay olmadı tüp bebek yani npym valla psikoloji felan kalmadı bende yumurta büyüdü mü çatladı mı çatlar mı olur mu olmaz mı iğne etkisi mi değil mi bilmem ne felan filanKlomeni 6 ay uyguluyorlarmis canim artik mecbur kullanicaz.ama bazen diyorum belkide ben hic anne olamayacagimicim sızlıyor her çocuk gördüğümde imreniyorum.
Canm ne oldu adet mi oldun yoksa sen kaç aydır istiyosun bu kadar umitsizz olma insanlar senerce bekliyo bnm şuan kasiklarim cok fena ve sürekli iç çamaşırim ıslak adet oldum diyorum bakıyorum bişey yok yarın adet günüm 3 gündür bu şekilde çok fenayım canm ilk defa boyle oluyorum gece acile gidicektim nerdeyse dayanmaya calisiyorumYa benim ümidim azaldi Allah im iyisini bilir tabi ama tedavisizde olmayacak gibi yumurtam çatlamıyor kendi kendine ama yoruluyorum artik ..
Evet canim geldi kirmizilari gördüm yineCanm ne oldu adet mi oldun yoksa sen kaç aydır istiyosun bu kadar umitsizz olma insanlar senerce bekliyo bnm şuan kasiklarim cok fena ve sürekli iç çamaşırim ıslak adet oldum diyorum bakıyorum bişey yok yarın adet günüm 3 gündür bu şekilde çok fenayım canm ilk defa boyle oluyorum gece acile gidicektim nerdeyse dayanmaya calisiyorum
Ayyy üzüldüm inanki canim ya insalhh gelecek ay olur ya işte bnde bi sıkıntı yok eşimde var o yüzden bnde bazen olnaz diye düşünüyorum ama bu ağrılar bni heveslendirio iğne vurulalı bugün 14 gün oldu canm eğer iğneden 14 gün sonra adet olunmazsa hamile diyolar sence bunun doğruluk payı varmiEvet canim geldi kirmizilari gördüm yineinsallah senin vardir bana kismet degilmis bu ay . Yarini da atlatirsan insallah hamilesindir benim ne agri ne akinti birsey kalmadi kuruluktan tahmin ettim zaten olmayacak yine artik bu ay ki tedaviye kismetse ama eşim de gidebilir bu ay iş için birde o sknti var
Sende canını sıkma bak dua et bol bol eminim elinde değil ama yapıcak bişey yok doğru zaman değildir belki hayırlısı ni işte bak bn adet olursam elbwt uzulucem ne yapalim kısmet değil yaniAyyy üzüldüm inanki canim ya insalhh gelecek ay olur ya işte bnde bi sıkıntı yok eşimde var o yüzden bnde bazen olnaz diye düşünüyorum ama bu ağrılar bni heveslendirio iğne vurulalı bugün 14 gün oldu canm eğer iğneden 14 gün sonra adet olunmazsa hamile diyolar sence bunun doğruluk payı varmi
Aaaa haklisin canm o zaman umitlenmiyim ya bnde adet öncesi hiç kasik agrisi olmaz diyorum ki 2 yumurtam var ya acaba Ondan mi ağrı oluyo bu kadarGeçen sene 17.gün adet olmustum canim ya inan hic belli olmuyorki işte
Canım ben adetin 15. Gunu iğne oldum. Yumurtalarım 20 21mm olmuştu öyle verdi. Adetin 3. Gunu başladım klomene günde 2 tane .Canım ya çatlatma iğnesi adetten kaç gün sonra vuruldu yani. Of doktor bana günde 1 tane klomen 10 gün iç dedi. Sonra 7 gün bekle dedi. Toplam 17gün yapar bu.ohooo ozaman çatlatma iğnesi ne işe yarar ki. Adetime 5gün kalmış olacak
Olur canim pazartesi gunude yapabilirsin kan tahliliniVeleye vuruldugum günüü sayarsam bugün 10. Gün 14 güne regl olmak gerekiyor ya 14. Gün de salı günü ben pazartesi versem olur dimi ya doktor zaten pazar dedi de ben o gün veremem pazartesi vereyim hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?