KLOMEN??

Of sorma bana da günde bitane iç dedi on gün iç dedi. 7 gün bekle sonra gel dedi. Ohoo adetime 5 gün kalacak ozaman.iğne yapsa ogun adete 5 gün kala bi işe yarar mı

Of sorma bana da günde bitane iç dedi on gün iç dedi. 7 gün bekle sonra gel dedi. Ohoo adetime 5 gün kalacak ozaman.iğne yapsa ogun adete 5 gün kala bi işe yarar mı
Valla bilmiyorum ki canım ya bende ilk kez kullandım ama hic umudum yok artık inan vazgeç diyo şeytan o derece 5 ay da bıktım millet kaç sene nasıl dayanıyor acaba

Seninle ikimizin ayni kuzum bende ilaçsız regl olmuyorum. Bakalim bende yarin yumurtalara baktirmaya gidicem.insallah büyümüştür cok heyecanliyim ya

Seninle ikimizin ayni kuzum bende ilaçsız regl olmuyorum. Bakalim bende yarin yumurtalara baktirmaya gidicem.insallah büyümüştür cok heyecanliyim ya
İnş canın ya ben evlenmeden once hic boyle sıkıntı yaşamadım ne güzel regl oluyordum evlendim 3 ay sonra öğrendim pco varmış diyee ne yumurta büyüyor ne çatlıyor yani yumurta kendi haline bırakınca 3 ay da ancak büyür yani oyle işte umarım senin büyür inş senden rica etmiştim ben geçen fe doktora iğne etkisi komple ne zaman geçer diye sorar mısın diye hatırlıyorsn dimi canım sorar mısın rica etsem

Ya benim ümidim azaldi Allah im iyisini bilir tabi ama tedavisizde olmayacak gibi yumurtam çatlamıyor kendi kendine ama yoruluyorum artik ..

Ya benim ümidim azaldi Allah im iyisini bilir tabi ama tedavisizde olmayacak gibi yumurtam çatlamıyor kendi kendine ama yoruluyorum artik ..
Bişey diyim mi ben de yoruldum 5 aydır istiyorum hu kdar da bile yoruldum yani düşünü benim de evlenmeden once regl hep düzenli idi şimdi evlendikten sonra düzensiz oldu oyle öğrendim pco diye yumurta da geç büyüyor artı kendi kendine de çatlamıyor dediğin gibi bi büyümesi 3 ayı buluyor nerdeyse kendi kendine yani ölme eşeğimölme tedavisz benim de olmck belli

Klomeni 6 ay uyguluyorlarmis canim artik mecbur kullanicaz.ama bazen diyorum belkide ben hic anne olamayacagim icim sızlıyor her çocuk gördüğümde imreniyorum.

Klomeni 6 ay uyguluyorlarmis canim artik mecbur kullanicaz.ama bazen diyorum belkide ben hic anne olamayacagim icim sızlıyor her çocuk gördüğümde imreniyorum.
Hic 6 ay kullanacak gücüm oldugunu düşünmüyrm denesem 2 ay olmadı tüp bebek yani npym valla psikoloji felan kalmadı bende yumurta büyüdü mü çatladı mı çatlar mı olur mu olmaz mı iğne etkisi mi değil mi bilmem ne felan filan

Canm ne oldu adet mi oldun yoksa sen kaç aydır istiyosun bu kadar umitsizz olma insanlar senerce bekliyo bnm şuan kasiklarim cok fena ve sürekli iç çamaşırim ıslak adet oldum diyorum bakıyorum bişey yok yarın adet günüm 3 gündür bu şekilde çok fenayım canm ilk defa boyle oluyorum gece acile gidicektim nerdeyse dayanmaya calisiyorum

Evet canim geldi kirmizilari gördüm yine insallah senin vardir bana kismet degilmis bu ay . Yarini da atlatirsan insallah hamilesindir benim ne agri ne akinti birsey kalmadi kuruluktan tahmin ettim zaten olmayacak yine artik bu ay ki tedaviye kismetse ama eşim de gidebilir bu ay iş için birde o sknti var

Ayyy üzüldüm inanki canim ya insalhh gelecek ay olur ya işte bnde bi sıkıntı yok eşimde var o yüzden bnde bazen olnaz diye düşünüyorum ama bu ağrılar bni heveslendirio iğne vurulalı bugün 14 gün oldu canm eğer iğneden 14 gün sonra adet olunmazsa hamile diyolar sence bunun doğruluk payı varmi

Sende canını sıkma bak dua et bol bol eminim elinde değil ama yapıcak bişey yok doğru zaman değildir belki hayırlısı ni işte bak bn adet olursam elbwt uzulucem ne yapalim kısmet değil yani

Canım ben adetin 15. Gunu iğne oldum. Yumurtalarım 20 21mm olmuştu öyle verdi. Adetin 3. Gunu başladım klomene günde 2 tane .

Olur canim pazartesi gunude yapabilirsin kan tahlilini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…