KLOMEN??

Hafif oluyor . Öyle çok değil ama

Sende canını sıkma bak dua et bol bol eminim elinde değil ama yapıcak bişey yok doğru zaman değildir belki hayırlısı ni işte bak bn adet olursam elbwt uzulucem ne yapalim kısmet değil yani
Aynen canim Rabbim in bir bildiği var elbet verende alanda Allah im . Bekleyip duamiz la sabredecez cok şükür herşeye rağmen pes etmicem

Vallaha hormon derken ne hormonu yine anlamadım.beta hcg mi diyosun
Amh hormonu kadındaki yumurtalık rezervini gösteren bir deger.. kan tahlili ile senin ne kadar rezervin kalmış onu gösteriyor ve de menepoz yaşını.. günümüzde doktorlar ilk bu değerlere bakıyorlar.anlaşılan senden doktor hiç istememis

Kızlar selam ümidinizi yitirmeyin demek için geldim. Biz esimle 1 yıldır korunmuyorduk ben 2015 kasımda dogum kontrol hapını bıraktım. Doktorum bana 10ay icinde hamilelik için beklememi söyledi. Bende pko var ıkı ay adet görmediğim oluyor ben kadama göre 50gyn gectiğinde sokturucu tarlusal alıp adet görüyordum sonra bir yıl gectiği için 2016 aralıkta yeniden doktora gittin artık hızlandırmak için ne yapabiliriz dedim. Bana klomen verdi ailemizde cok ikiz oldugu ıcın bende ıkız olma olasıgılı cok yuksek. Bende ılk cocukta tek cocuk ısteyenlerdenım o nedenle bana klomenden sadece 5adet kullandırdı. Normalde ılk gelenlere 10Adet hapla baslıyormus ama ıkız olasılıgını da cok arttırdıgı ıcın benım genetıgımı de dusunerek olumsuz olursa öbur ay devam etmeye haZırmısın dedı. Evet dedım allah nezaman nasıp ederse dedım. Ve klomenden sonrakı ılk bat ın ılk gunu test yaptım ve cıft cıZgıyı gordum cok sukur. Ben ozellıkle pko olanlar ıcın klomenın ıse yaradıgını dusunuyorum yalnız yumurtlama zamanımız net olmadıgı ıcın doktorun tavsıyesıne uymanızı tavsıye ederım. Allahım dıleyen tum kadınlara bu hıssı nasıp etsın, bızlere de hayırlı bır hamılelık donemı guzel dogumlar nasıp etsın. Sevgiler

Ne güzel canm allah yüzünü güldürmüs tebrik ederim bn pkolu değilim hiç bir problemim yok eşimde de yok denecwk kadar az sorun var ama 14 aydır korunmasız olmuyo ilk defa klomen kullandim ve yarın adet günüm kasikk ağrılarim çok var ilk defa oluyo kafam karıştı insalhh vardır ne diyelim hayırlısı olsun

Kizlar simdi dr dan ciktim. Yumurtalarima bakti solda yumurtlama olmus sağdakiler küçük daha ama soldaki büyümüş dedi. Catlatma ignesi vermedi. Adet olursan ucuncu günü gel dedi. Anlamadim ben yaaa moralim bozuldu hic kc mm cm falanfa demedi

Ama ben catlayip catlamadigini nerden bilcem ? Ovulasyon testimi alsam napsam bi akil verin kizlar lutfen

Solda dedi dr yumurtlama var diye. Solumda agri var zaten hafif ve sert bastirinca. Yumurta oldugu icinmi sizce

Evet bende bu şekilde klomen ve çatlatma ignesiyle hamile kaldim dün ögrendim allah herkese nasip eder insallah

Ama ben catlayip catlamadigini nerden bilcem ? Ovulasyon testimi alsam napsam bi akil verin kizlar lutfen
Canım dr a gidiyorum
Beni cagirmadi ama. Sadece hergun yada gub asiri ilişki olsun dedi.folik asit verdi
Dr çok önemli sagolsun cok ilgilendi ilk etapta rahim filmi esimden örnek ve benim tetkiklerimi yapti adetimin 2.günu klomen verdi bitince gel dedi gittim alttan ultrasonla bakti 2gun sonra tekrar cagirdi gittim 2 gun sonra tekrar ayni sekilde bakti ve yeterli buyukluge ulasmis igne veriyorum yarin sabah yaptir 36 saat sonrada iliskiye gir dedi dediklerini yaptik ve suan cok sükür bi aksilik olmazsa bebis bekliyoruz

Evet bende bu şekilde klomen ve çatlatma ignesiyle hamile kaldim dün ögrendim allah herkese nasip eder insallah
Benim iğne vuruldugum günü de sayarsam 11.günüm ama bi belirti felan da yok umudum da yok sen kaçıncı gün de yaptın test

13.gün evde yaptim bisey cikmadi 15.gün yaptim silik cikti 16.gün kan testi yaptirdim onda cikti
Bende pazartesi 13. Günüm o zaman yapcm idrar testi eğer çizgi olursa o zaman kan vercm yok olmadı beklerim ama cok umutszm bilmiyorum düşünmekten başım çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…