Daha ilaç bitmeden o kadar belirti olmaz bence sonuçta ilaç yumurta büyütüyor bir belirti aramak mantıksızPazartesi gtcm doktora yarın ilaç bitiyor ikincisi günü dedi ama pazar oluyor pazartesi gtcm
Ben zaten hamilelik için belirti mi diye düşünmedim acaba büyüyor etkisi oluyor ilacın da ondan mı bı ağrı akıntı diye düşündümDaha ilaç bitmeden o kadar belirti olmaz bence sonuçta ilaç yumurta büyütüyor bir belirti aramak mantıksız
İnşallah tutar hamile kalırsınız.Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomenle başladım tedaviye üç yumurtam oldu bu sebepten çok kasık Ağrı'm oldu ama şuan daha iyiyim bekliyorum bakalım hayırlısı
Muhtemelen yumurta büyüyor diye kasık ağrısı oluyor göğüs şişmesi de hormonel olabilir canımBen zaten hamilelik için belirti mi diye düşünmedim acaba büyüyor etkisi oluyor ilacın da ondan mı bı ağrı akıntı diye düşündüm
Hayırlı akşamlar şekerimHayırlı akşamlar selam almak isteyene
Hayırlı akşamlar hayırlı cumalarHayırlı akşamlar selam almak isteyene
TSK sanada hayırlı cumalarHayırlı akşamlar hayırlı cumalar
Durumlar nasıl kızlar kimler ne zaman doktora gidiyor kimler iğnesini oldu kimlerin ilacı bitti bı durum değerlendirmesi yapalım ben yarın kontrole gidicem
Vallaha ben gün sayıyorum iki hafta geçsin diye bu gün iğneyi vurulalı 7. Gun günler gecmiyo . Eşim çok kizyo böyle yaptığım için . Geçsin zaman
Açıkçası gittiğim Dr ilk defa gittim . Sadece yumurta takibi yaptırdım. Daha öncede demiştim zaten ben öncede klomenle hamile kaldım. İgneden 14 gun sonra evde test yaptim çıkmıştı. Haftaya perşembe sağlık ocağında kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Belim agriyo kasiklarim da batma var[
İğne vurulduktan kaç gün sonra test yapılıyor doktor ne zaman çağırdı belirti var mı
Ayy hadi bakalım hayırlısıAçıkçası gittiğim Dr ilk defa gittim . Sadece yumurta takibi yaptırdım. Daha öncede demiştim zaten ben öncede klomenle hamile kaldım. İgneden 14 gun sonra evde test yaptim çıkmıştı. Haftaya perşembe sağlık ocağında kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Belim agriyo kasiklarim da batma var
Ay inşallah test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Sen ne zaman gitceksiniz drAyy hadi bakalım hayırlısı
Ben yarın kontrole gidicem bakalım neler oldu ilk keznkullandigim için hiçbir fikrim yok yumurta büyüdü mu büyümedi mı bakicak herhaldeAy inşallah test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Sen ne zaman gitceksiniz dr
Yumurtanın büyüklüğünü ölçüyor 20 21 mm olması lazım. Ona göre ilişki günleri veriyor. Eğer gerek görürse catlatma ignesi verirBen yarın kontrole gidicem bakalım neler oldu ilk keznkullandigim için hiçbir fikrim yok yumurta büyüdü mu büyümedi mı bakicak herhalde
İki gündür ilişki olmuyor nobetciyim hemşire olduğum içinYumurtanın büyüklüğünü ölçüyor 20 21 mm olması lazım. Ona göre ilişki günleri veriyor. Eğer gerek görürse catlatma ignesi verir
Yok merak etme daha büyüme aşamasındadır büyümek üzeredir. Benim klomen bitti 5 gun sonra gittim Dr 19 mm olmuştu. Catlatma ignesi istediğimi soledim ertesi gün gel dedi ertesi sabah gittim 20 mm olmuş dedi iğneyi yazdi yarın vur 21 mm olur dedi iğneyi vuruldum ertesi gün 24 yada 36 saat sonra çatlıyor. 4 gün ilişki önerdiİki gündür ilişki olmuyor nobetciyim hemşire olduğum içinama daha catlamamistir di mı
Hayırlısı olsun inşallah... Stres çok etkiliyor beklentiye girmemek lazımYok merak etme daha büyüme aşamasındadır büyümek üzeredir. Benim klomen bitti 5 gun sonra gittim Dr 19 mm olmuştu. Catlatma ignesi istediğimi soledim ertesi gün gel dedi ertesi sabah gittim 20 mm olmuş dedi iğneyi yazdi yarın vur 21 mm olur dedi iğneyi vuruldum ertesi gün 24 yada 36 saat sonra çatlıyor. 4 gün ilişki önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?