KLOMEN??

Durumlar nasıl kızlar kimler ne zaman doktora gidiyor kimler iğnesini oldu kimlerin ilacı bitti bı durum değerlendirmesi yapalım ben yarın kontrole gidicem ilacım biteli 3 gün oluyor

[
İğne vurulduktan kaç gün sonra test yapılıyor doktor ne zaman çağırdı belirti var mı

[

İğne vurulduktan kaç gün sonra test yapılıyor doktor ne zaman çağırdı belirti var mı
Açıkçası gittiğim Dr ilk defa gittim . Sadece yumurta takibi yaptırdım. Daha öncede demiştim zaten ben öncede klomenle hamile kaldım. İgneden 14 gun sonra evde test yaptim çıkmıştı. Haftaya perşembe sağlık ocağında kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Belim agriyo kasiklarim da batma var

Ayy hadi bakalım hayırlısı

Ben yarın kontrole gidicem bakalım neler oldu ilk keznkullandigim için hiçbir fikrim yok yumurta büyüdü mu büyümedi mı bakicak herhalde
Yumurtanın büyüklüğünü ölçüyor 20 21 mm olması lazım. Ona göre ilişki günleri veriyor. Eğer gerek görürse catlatma ignesi verir

İki gündür ilişki olmuyor nobetciyim hemşire olduğum için ama daha catlamamistir di mı
Yok merak etme daha büyüme aşamasındadır büyümek üzeredir. Benim klomen bitti 5 gun sonra gittim Dr 19 mm olmuştu. Catlatma ignesi istediğimi soledim ertesi gün gel dedi ertesi sabah gittim 20 mm olmuş dedi iğneyi yazdi yarın vur 21 mm olur dedi iğneyi vuruldum ertesi gün 24 yada 36 saat sonra çatlıyor. 4 gün ilişki önerdi

Hayırlısı olsun inşallah... Stres çok etkiliyor beklentiye girmemek lazım

Kızlar doktordan çıktım şimdi . Yumurtalar oluşmuş iki tane iğne vermeyeceğim dedi kendisi catlarmis . Her gün ilişki 14 gün sonra adet olman lazim döllenme olmazsa eğer adet olmazsan test yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…