Canim peki yumurtan kaç tane olmuştu benim 4 taneydi bende şu an 4ü birden dollenirse diye korkuyorum kafama çok taktım bunuBak canım ben 4 ay önce hamile kaldım . Düşük yaptım. Şimdiki hamileligim de klomeni kendim eczaneden aldım .adetin 3. Gunu kullandım . İlaç bittikten 5 gun sonra doktora gittim . Yumurtam 19mm olmuştu. Catlatma ignesi istedim yarın gel bidaha bakalım dedi 20 21 olunca veriyor dedi. Ertesi gün gittim 20 olmuştu yazdı ertesi gün vuruldum.
Canım hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin insallahNe güzel canm allah yüzünü güldürmüs tebrik ederim bn pkolu değilim hiç bir problemim yok eşimde de yok denecwk kadar az sorun var ama 14 aydır korunmasız olmuyo ilk defa klomen kullandim ve yarın adet günüm kasikk ağrılarim çok var ilk defa oluyo kafam karıştı insalhh vardır ne diyelim hayırlısı olsun
Merak etme canım bende içerken bir şey hissetmedim bittikten bir kaç gün sonra kasiklarimda böyle bir doluluk bir ağırlık hissettim ama iğne vurulduktan sonra daHerkese merhaba.. Kızlar ben klomen kullanmaya başladım bu 3.gün olcak salı bitecek. Şöyle birsey var bende hiç ilaç kullanmama ilişkin bir şey yok. Bakıyorum burada bir çok insanda ilaç kullanırken değişik haller oluyor ben sanki hiç içmemis gibiyim.benim gibi olan var mı?
Oylemii anladım canım.. sagolasın. Ben böyle bir sürü şey bekledim.. dedimki kendi kendime bu ilaç benim vucudumda etki yapmayacak.. senin durumun nedir sen hepsini atlatmissin heralde?Merak etme canım bende içerken bir şey hissetmedim bittikten bir kaç gün sonra kasiklarimda böyle bir doluluk bir ağırlık hissettim ama iğne vurulduktan sonra da
Benim de klomen kullanırken hiç sıkıntım yoktu 5 gün, sonra 3gün daha dinlenip doktora gitmiştim, yumurtan çatlamış dedi o zaman da ne yumurtladğmı ne çatladığını hissettim. Aradan geçti 4 gün şuan resmen yumurtalıklarm baskılanmış gibi hissediyorım, yumurtlama ağrısı , kasık ağrısı çekiyorum. İlaçtan mıdır dersiniz, tekrar yumurtlama gibi birşey olamaz heralde değil miMerak etme canım bende içerken bir şey hissetmedim bittikten bir kaç gün sonra kasiklarimda böyle bir doluluk bir ağırlık hissettim ama iğne vurulduktan sonra da
Merhaba.Herkese merhaba.. Kızlar ben klomen kullanmaya başladım bu 3.gün olcak salı bitecek. Şöyle birsey var bende hiç ilaç kullanmama ilişkin bir şey yok. Bakıyorum burada bir çok insanda ilaç kullanırken değişik haller oluyor ben sanki hiç içmemis gibiyim.benim gibi olan var mı?
İğne de vurulmuş muydunuz?kızlar merhaba benimde klomende bu 2. ayım geçen ay tutmadı İNŞALLAH RABBİM bu ay nasip eder artık. herkese başarılaaar
evet canım iğnede oldu choriomon5000n di iğnenin adı.İğne de vurulmuş muydunuz?
Ne kadarlıktı yumurtalar geçen ay dediğiniz
Benimde 2. Tedavim canim tutmamisti cuma günü adet oldum yarin klomene basliyorum tekrar Rabbim gönlüne göre versin herkesin arkadaslarkızlar merhaba benimde klomende bu 2. ayım geçen ay tutmadı İNŞALLAH RABBİM bu ay nasip eder artık. herkese başarılaaar
evet canım iğnede oldu choriomon5000n di iğnenin adı.
20mm dominant bir yumurta vardı. diğer yumurtaları hatırlamıyorum canım.
ama ben üniversite hastanesine gitmiştim mecburiyetten adam tam bi MAL çıktı klomeni adetimin ikinci günü erkenden başlattı ve günde 1 tane içeceksin dedi. adetimin 9.günü çatlatma iğnesi vurunmak zorunda kaldım büyüdüğü için yumurtam.
bu ay doktorumu değiştirdim adetmin 5.günü başladık sabah akşam olmak üzere yarın bitecek klomenler sonra yum takibi için gidicem işte standart şeyler
Aaaa o derece yani.. ya Moral oldunuz inanınki..5.hapim hiç tık yok karın bölgemde..2.ay kullanacağım klomeni düşünüyordum.. inşallah benimde yumurtam oluşur sizin gibi Allahın izniyle.. iğne düşünüyormusun canım? Umarım başarılı olur sizede dua ederimMerhaba.
Bu ay ben sen ilk kez klomen kullandım.
Ne klomen süresince ne de çatlatma iğnesinden sonra belirtim olmadı.
Ama yumurtalar iyi gelişti mesela dr 19-20mm dedi.
Bakalım günleri değerlendiriyoruz.
Sonuc güzel olur inşalah hepimizin :)
Sonucu bilmiyorum tabi hayırlsı hepimize :)Aaaa o derece yani.. ya Moral oldunuz inanınki..5.hapim hiç tık yok karın bölgemde..2.ay kullanacağım klomeni düşünüyordum.. inşallah benimde yumurtam oluşur sizin gibi Allahın izniyle.. iğne düşünüyormusun canım? Umarım başarılı olur sizede dua ederim
amin canm herkesin gönlüne göre versin rabbim 3 yılı aşkındır bekliyoruz artık olsunBenimde 2. Tedavim canim tutmamisti cuma günü adet oldum yarin klomene basliyorum tekrar Rabbim gönlüne göre versin herkesin arkadaslar
çook teşekkür ederim inşallah tutar. sen de durum ne ?Ayy hay Allah.
5. Gün başlattı dr bana, iğneyi 13. Gün vuruldum yumurtalar baya geliştiği izin.
Evt diğer dr.un değiştirmen iyi olmuş.
Yani o klomen tedavisi doğru gitmemiş belki de.
İnşallah bu sefer tutar sizin de
Biz de 2 yıllık evliyiz.amin canm herkesin gönlüne göre versin rabbim 3 yılı aşkındır bekliyoruz artık olsun
Ben iğnenin 7. Günündeyim henüz.çook teşekkür ederim inşallah tutar. sen de durum ne ?
inşallah olur ALLAH yardımcınız olsun.Biz de 2 yıllık evliyiz.
1 senedir istiyoruz, inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?