KLOMEN??

Oylemii anladım canım.. sagolasın. Ben böyle bir sürü şey bekledim.. dedimki kendi kendime bu ilaç benim vucudumda etki yapmayacak.. senin durumun nedir sen hepsini atlatmissin heralde?
İğneyi daha vurulalı 5 gün oldu canim çalışmalara devam artık bilmiyoruz nasıl olacak

Ben iğnenin 7. Günündeyim henüz.
İğne günü ve sonraki gün ile sorma gün aşırı ilişki dedi Dr.
Adete kadar devam herhlade.
Hala belirti Yok ama ben de :/
belirtiler için çoook erken. zaten iğnedeki hcg hormonu yüzünden test yapsan poztif çıkacak. ben iğnenin 12.gününe kadar poztıif gördüm 12.günden sonra iğneyi attı vücudum 16.gününde de adet oldum zaten. ama belirtilere inansaydım kesin hamileyim derdim o kadar cok hamıle gıbı hıssetmıstım.ama adet gününe kadar ben artık belırtılere ınanmam.

Valla bilmiyorum canım ama bana da iğne vuruldugum ilk günlerde oldu o dediğin gerçi dün 4. Gündü gece baya sancım oldu bugün 5. Gün rahatım şu an

Benimde 12. Günüm ne adet olacak gibi bi halim var ne hamile olacak gibi bi halim var hic anlamadım

son 4 gün bekle bakalım :)
22 de iğne oldum 36 saat içinde çatlamış olsa 23 nde 25 de ilişki dedi doktor diyelim 23 de tuttu yumurta çatlamış olacak ya oldu diye 5 ordan 5 burdan 10 gün olur 10 günde de olsa belli olmaz mı dimi ama

22 de iğne oldum 36 saat içinde çatlamış olsa 23 nde 25 de ilişki dedi doktor diyelim 23 de tuttu yumurta çatlamış olacak ya oldu diye 5 ordan 5 burdan 10 gün olur 10 günde de olsa belli olmaz mı dimi ama
Zannetmiyorum canim ya. Daha erken bence belli olması icin. Sabret bi kac gun daha test yaparsin

Sizler yumurta takibi tedavisi olurken doktorunu Size ek vitamin ilaçları verdi mi? Ben sordum yazsaniz alsam nasıl olur? Gerek yok dedi :/ aslında alsam daha iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…