- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
İğneyi daha vurulalı 5 gün oldu canim çalışmalara devam artık bilmiyoruz nasıl olacakOylemii anladım canım.. sagolasın. Ben böyle bir sürü şey bekledim.. dedimki kendi kendime bu ilaç benim vucudumda etki yapmayacak.. senin durumun nedir sen hepsini atlatmissin heralde?
belirtiler için çoook erken. zaten iğnedeki hcg hormonu yüzünden test yapsan poztif çıkacak. ben iğnenin 12.gününe kadar poztıif gördüm 12.günden sonra iğneyi attı vücudum 16.gününde de adet oldum zaten. ama belirtilere inansaydım kesin hamileyim derdim o kadar cok hamıle gıbı hıssetmıstım.ama adet gününe kadar ben artık belırtılere ınanmam.Ben iğnenin 7. Günündeyim henüz.
İğne günü ve sonraki gün ile sorma gün aşırı ilişki dedi Dr.
Adete kadar devam herhlade.
Hala belirti Yok ama ben de :/
İnşallah olur.. buradan sizin güzel haberlerinizi alırım..çok mutlu oluyorum öyle haberler olunca..Allah büyük..İğneyi daha vurulalı 5 gün oldu canim çalışmalara devam artık bilmiyoruz nasıl olacak
Valla bilmiyorum canım ama bana da iğne vuruldugum ilk günlerde oldu o dediğin gerçi dün 4. Gündü gece baya sancım oldu bugün 5. Gün rahatım şu anBenim de klomen kullanırken hiç sıkıntım yoktu 5 gün, sonra 3gün daha dinlenip doktora gitmiştim, yumurtan çatlamış dedi o zaman da ne yumurtladğmı ne çatladığını hissettim. Aradan geçti 4 gün şuan resmen yumurtalıklarm baskılanmış gibi hissediyorım, yumurtlama ağrısı , kasık ağrısı çekiyorum. İlaçtan mıdır dersiniz, tekrar yumurtlama gibi birşey olamaz heralde değil mi
İnşallah canın hepimizin ki olur inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah olur.. buradan sizin güzel haberlerinizi alırım..çok mutlu oluyorum öyle haberler olunca..Allah büyük..
Senin kaç mm ve kaçtaneydi canım yumurtalarAyy hay Allah.
5. Gün başlattı dr bana, iğneyi 13. Gün vuruldum yumurtalar baya geliştiği izin.
Evt diğer dr.un değiştirmen iyi olmuş.
Yani o klomen tedavisi doğru gitmemiş belki de.
İnşallah bu sefer tutar sizin de
son 4 gün bekle bakalım :)Benimde 12. Günüm ne adet olacak gibi bi halim var ne hamile olacak gibi bi halim var hic anlamadım
22 de iğne oldum 36 saat içinde çatlamış olsa 23 nde 25 de ilişki dedi doktor diyelim 23 de tuttu yumurta çatlamış olacak ya oldu diye 5 ordan 5 burdan 10 gün olur 10 günde de olsa belli olmaz mı dimi amason 4 gün bekle bakalım :)
Zannetmiyorum canim ya. Daha erken bence belli olması icin. Sabret bi kac gun daha test yaparsin22 de iğne oldum 36 saat içinde çatlamış olsa 23 nde 25 de ilişki dedi doktor diyelim 23 de tuttu yumurta çatlamış olacak ya oldu diye 5 ordan 5 burdan 10 gün olur 10 günde de olsa belli olmaz mı dimi ama
Bekliyorum canım 3 gün sonra felan yapcmZannetmiyorum canim ya. Daha erken bence belli olması icin. Sabret bi kac gun daha test yaparsin
Açıkçası doktor sayısından bahsetmedi . 21mm olunca catlatma ignesi oldum.Canim peki yumurtan kaç tane olmuştu benim 4 taneydi bende şu an 4ü birden dollenirse diye korkuyorum kafama çok taktım bunu
Anladım canın teşekkür ederim cevabın içinAçıkçası doktor sayısından bahsetmedi . 21mm olunca catlatma ignesi oldum.
Senin kaç mm ve kaçtaneydi canım yumurtalar
İNŞALLAH iyi haberler verirsin bize ...Bekliyorum canım 3 gün sonra felan yapcm
Ne demek canım. İnşallah tutar canım. Allah kalbine göre versinAnladım canın teşekkür ederim cevabın için
Canım ben bi tek inofolic içtimSizler yumurta takibi tedavisi olurken doktorunu Size ek vitamin ilaçları verdi mi? Ben sordum yazsaniz alsam nasıl olur? Gerek yok dedi :/ aslında alsam daha iyi değil mi?
Benim de inofolic ve balık yağı verdi dr.Sizler yumurta takibi tedavisi olurken doktorunu Size ek vitamin ilaçları verdi mi? Ben sordum yazsaniz alsam nasıl olur? Gerek yok dedi :/ aslında alsam daha iyi değil mi?
Ben glukofen folikiod içiyorum klomenin yanindaCanım ben bi tek inofolic içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?