Ben glukofen içiyorum folik asit içiyorum klomenin yanındaBenim de inofolic ve balık yağı verdi dr.
Bende adetimin 2.günü basladim ama günde 2 defa yuttum şuan hamileyimevet canım iğnede oldu choriomon5000n di iğnenin adı.
20mm dominant bir yumurta vardı. diğer yumurtaları hatırlamıyorum canım.
ama ben üniversite hastanesine gitmiştim mecburiyetten adam tam bi MAL çıktı klomeni adetimin ikinci günü erkenden başlattı ve günde 1 tane içeceksin dedi. adetimin 9.günü çatlatma iğnesi vurunmak zorunda kaldım büyüdüğü için yumurtam.
bu ay doktorumu değiştirdim adetmin 5.günü başladık sabah akşam olmak üzere yarın bitecek klomenler sonra yum takibi için gidicem işte standart şeyler
Canım klomenden sonra igne oldunmu ?kızlar merhaba benimde klomende bu 2. ayım geçen ay tutmadı İNŞALLAH RABBİM bu ay nasip eder artık. herkese başarılaaar
Bulamadim sorun neydi canımBenim soruma neden kimse cevap vermedi hic mi bilgisi yada fikri olan yok ??
Belirti hemen olmaz ben şuan hamileyim ama çok yeni oldugu icin hic bir belirti yok sadece karnimda gaz var gibi şişBen iğnenin 7. Günündeyim henüz.
İğne günü ve sonraki gün ile sorma gün aşırı ilişki dedi Dr.
Adete kadar devam herhlade.
Hala belirti Yok ama ben de :/
Canım iğne vuruldugum günü sayarsam ki sabah 9 da vuruldum 13. Gün ama ne regl olacak gibiyim ne hamile gibi hissediyorum yani,test yapsam iğne etkisi olr mu kiBelirti hemen olmaz ben şuan hamileyim ama çok yeni oldugu icin hic bir belirti yok sadece karnimda gaz var gibi şiş
ben 13. gün yaptım test negatıf cıktı bır kac gun sonra yaptım silik çıktı kanda ölçtürdüm hamıleydımCanım iğne vuruldugum günü sayarsam ki sabah 9 da vuruldum 13. Gün ama ne regl olacak gibiyim ne hamile gibi hissediyorum yani,test yapsam iğne etkisi olr mu ki
tabi bünyeden bünyeye değişebılır burda okumustum 13. gün öğrenende vardı testlerle ama benım cıkmamıstıben 13. gün yaptım test negatıf cıktı bır kac gun sonra yaptım silik çıktı kanda ölçtürdüm hamıleydım
bence o kadar düşünme allahtan hayırlısını iste bırazda sabret cok kafaya takıncada olmuyorBende pazartesi 13. Günüm o zaman yapcm idrar testi eğer çizgi olursa o zaman kan vercm yok olmadı beklerim ama cok umutszm bilmiyorum düşünmekten başım çatlıyor
Ayyy ne guzel masallaaah allah saglikla kucağına almayi nasip etsin... Biz de gorur müyüz ki o günler:)Bende adetimin 2.günü basladim ama günde 2 defa yuttum şuan hamileyim
Canim iğne bi kac gune olacak sanırım. Doktor perşembe gel dedi ama klomen bugün bitiyor yarin gidicem doktora erken yumurtlayan biriyim zaten :)Canım klomenden sonra igne oldunmu ?
Hanımlar merhaba ben hafif pko lüyum bu ay klomen kullandım 4 tane yumurta oluştu bugün catlatma iğnesi vericekler muhtemelen yumurta sayısı arttığı için hamile kalma olasılığım yüksek dimi? Bu arada 1 buçuk yıldır bebek istiyorum adetlerim filan çok düzenli hormonlarda da problem yok daha önce tek yumurta ve catlatma ignesi yle sonuç negatif. Rahim filmi çekindim o da temiz çıktı bu ay olur ins
Görürsünüz insallah allah hayirlisini versin bende ümidimi yitirmistim artik tüp bebek yaptirmadan olmiycak diyodum cok şukurAyyy ne guzel masallaaah allah saglikla kucağına almayi nasip etsin... Biz de gorur müyüz ki o günler:)
Dr cok farkediyo beni takibe aldi yumurtalar 23 21 mm olunca catlatma ignesi verdi hemde devlet hastanesi doktoru özel gibi ilgilendi sagolsunKizlar simdi dr dan ciktim. Yumurtalarima bakti solda yumurtlama olmus sağdakiler küçük daha ama soldaki büyümüş dedi. Catlatma ignesi vermedi. Adet olursan ucuncu günü gel dedi. Anlamadim ben yaaa moralim bozuldu hic kc mm cm falanfa demedi
Benimde 5 yumurta vardi birinden biri mutlaka olur dedi dr insallah dedim ciktim bende ve çok şukur dedigi gibi olduHanımlar merhaba ben hafif pko lüyum bu ay klomen kullandım 4 tane yumurta oluştu bugün catlatma iğnesi vericekler muhtemelen yumurta sayısı arttığı için hamile kalma olasılığım yüksek dimi? Bu arada 1 buçuk yıldır bebek istiyorum adetlerim filan çok düzenli hormonlarda da problem yok daha önce tek yumurta ve catlatma ignesi yle sonuç negatif. Rahim filmi çekindim o da temiz çıktı bu ay olur ins
Esimin tahlili de normal canım onu da yaptırdık hayırlı olsun artıkCanim allah insallah kismet eder bu ay. Eşin de tahlil verdiyse iyiyse sonuc ihtimal yüksek yazdiklarina göre:) ama Allah ol demeden olmuyor. Bende bi kac gune iğne olcam ilki negatifti bekliyorum heycanla bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?