KLOMEN??

Bende adetimin 2.günü basladim ama günde 2 defa yuttum şuan hamileyim

Ben iğnenin 7. Günündeyim henüz.
İğne günü ve sonraki gün ile sorma gün aşırı ilişki dedi Dr.
Adete kadar devam herhlade.
Hala belirti Yok ama ben de :/
Belirti hemen olmaz ben şuan hamileyim ama çok yeni oldugu icin hic bir belirti yok sadece karnimda gaz var gibi şiş

Belirti hemen olmaz ben şuan hamileyim ama çok yeni oldugu icin hic bir belirti yok sadece karnimda gaz var gibi şiş
Canım iğne vuruldugum günü sayarsam ki sabah 9 da vuruldum 13. Gün ama ne regl olacak gibiyim ne hamile gibi hissediyorum yani,test yapsam iğne etkisi olr mu ki

Canım iğne vuruldugum günü sayarsam ki sabah 9 da vuruldum 13. Gün ama ne regl olacak gibiyim ne hamile gibi hissediyorum yani,test yapsam iğne etkisi olr mu ki
ben 13. gün yaptım test negatıf cıktı bır kac gun sonra yaptım silik çıktı kanda ölçtürdüm hamıleydım

Bende pazartesi 13. Günüm o zaman yapcm idrar testi eğer çizgi olursa o zaman kan vercm yok olmadı beklerim ama cok umutszm bilmiyorum düşünmekten başım çatlıyor
bence o kadar düşünme allahtan hayırlısını iste bırazda sabret cok kafaya takıncada olmuyor

Hanımlar merhaba ben hafif pko lüyum bu ay klomen kullandım 4 tane yumurta oluştu bugün catlatma iğnesi vericekler muhtemelen yumurta sayısı arttığı için hamile kalma olasılığım yüksek dimi? Bu arada 1 buçuk yıldır bebek istiyorum adetlerim filan çok düzenli hormonlarda da problem yok daha önce tek yumurta ve catlatma ignesi yle sonuç negatif. Rahim filmi çekindim o da temiz çıktı bu ay olur ins

Canim allah insallah kismet eder bu ay. Eşin de tahlil verdiyse iyiyse sonuc ihtimal yüksek yazdiklarina göre:) ama Allah ol demeden olmuyor. Bende bi kac gune iğne olcam ilki negatifti bekliyorum heycanla bende

Arkadaşlar döllenebilmesi için bi yumurta ortalama kaç mm olmalı, yani çat die hamile kalabilen mucizevi insanların kaç mm yumurtaları oluyor da bu mucize gerçekleşiyor :) bakındm internette ama hep tedavi sonrası 20mm civarı olmalı gibi okudum da , normalde sıkıntısı ılmayanlarda ne oluyor merak ettim

Dr cok farkediyo beni takibe aldi yumurtalar 23 21 mm olunca catlatma ignesi verdi hemde devlet hastanesi doktoru özel gibi ilgilendi sagolsun

Benimde 5 yumurta vardi birinden biri mutlaka olur dedi dr insallah dedim ciktim bende ve çok şukur dedigi gibi oldu

Ws
Canim allah insallah kismet eder bu ay. Eşin de tahlil verdiyse iyiyse sonuc ihtimal yüksek yazdiklarina göre:) ama Allah ol demeden olmuyor. Bende bi kac gune iğne olcam ilki negatifti bekliyorum heycanla bende
Esimin tahlili de normal canım onu da yaptırdık hayırlı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…