Allah hayrlı bir süreç versin, inşalalh sağ Salim bebeğinize kavuşursunuz.Belirti hemen olmaz ben şuan hamileyim ama çok yeni oldugu icin hic bir belirti yok sadece karnimda gaz var gibi şiş
Ayni durumdayim tüp bebekten önce ( asilama düşünmüyorum) son iğne denemem. Insallah olurGörürsünüz insallah allah hayirlisini versin bende ümidimi yitirmistim artik tüp bebek yaptirmadan olmiycak diyodum cok şukur
Insallah olur ikimizdeWs
Esimin tahlili de normal canım onu da yaptırdık hayırlı olsun artık
Dr cok farkediyo beni takibe aldi yumurtalar 23 21 mm olunca catlatma ignesi verdi hemde devlet hastanesi doktoru özel gibi ilgilendi sagolsun
Canm bn bu ay ilk defa klomen kullandim bir problemim yok ama malesef olmadı bu ay ovulasyon testi deniycem olmazsa rahim filmi düşünüyorum hormon yüklemek istemiyorum vücuduma hayırlısı olsunSizce ben napsam ki bu ay akışına mi biraksam ovulasyon testiylemi kontrol etsem catlayip catlamadigini
Yani bence kendi kendine catlayacak büyüklüğe gelmiş catyalayacagini düşünmüş demekki doktor bilemiyorum ki hiç canım ama sen bilirsin artık ovulasyon test için geç olmaz mıKizlar simdi dr dan ciktim. Yumurtalarima bakti solda yumurtlama olmus sağdakiler küçük daha ama soldaki büyümüş dedi. Catlatma ignesi vermedi. Adet olursan ucuncu günü gel dedi. Anlamadim ben yaaa moralim bozuldu hic kc mm cm falanfa demedi
Maşallah ya ne güzel hayirli olsun dag salim kucagina almayi nasip etsin allah. benim de 4 yumurtam vardı bakalım artık bugün daha iğnenin 6. Günü. 1 tanesi tuttu dimi ikiz filan olabilir miBenimde 5 yumurta vardi birinden biri mutlaka olur dedi dr insallah dedim ciktim bende ve çok şukur dedigi gibi oldu
Canim bende seni merak ediyodum olmadi demekCanm bn bu ay ilk defa klomen kullandim bir problemim yok ama malesef olmadı bu ay ovulasyon testi deniycem olmazsa rahim filmi düşünüyorum hormon yüklemek istemiyorum vücuduma hayırlısı olsun
Canm bn bu ay ilk defa klomen kullandim bir problemim yok ama malesef olmadı bu ay ovulasyon testi deniycem olmazsa rahim filmi düşünüyorum hormon yüklemek istemiyorum vücuduma hayırlısı olsun
Yani bence kendi kendine catlayacak büyüklüğe gelmiş catyalayacagini düşünmüş demekki doktor bilemiyorum ki hiç canım ama sen bilirsin artık ovulasyon test için geç olmaz mı
13. Günüm idrar testi yaptm ama negatif yok bişey yani
Doktorun senden rahim filmi ve eşinin değerlerini istemedi mi hiç ?Hayirlisi kuzum. Onumuzdeki ay nasip olur insallah cok sikma kendini streste kotu etkiliyor.
Canım bnm niye bu kadar stres yapiyos bn çok dua ettim dedim allahım eğer bu ay olmazsa üzülmek istemiyorm rabbim duanı kabul etti ve öyle bir ferahlık verdi ki içime inan hiç uzulmedim sabret canm bak gör mükafatını alacaksınCanim bende seni merak ediyodum olmadi demekHakkimizda hayirlisi olsun insallah bu ay da denicez çok şükür. Ama bu sefer kendimi kurgulayıp durmicam rahat olucam cok fazla belirti varmi yokmu diye düşündüm durdum bizim en büyük belirti adet gecikmesi olsun. Psikiyatriye gittim bugün ilaç yazdi ama doktorum asla kullanma dedi bende dua namaz Kuran i kerimle insallah şifa bulacağım en iyi ilaç bu çünkü. Aşırı takintili biriyim saplanti haline geldi bi dur demem gerekiyor.
Canım bnm esimde azda olsa sprm hareketsizligi var tedavi goruyo yani vitamin kullanıyo bnm hiç bir problemim yok klomen pocoslu kişilerde daha etkili oluyo sana tavsiyem bence devzm et klomene doktor 1 yıl deneme süresi veriyi belki o yüzden bekleyelim demiştir hani boşuna hormon yüklemek istememiştir sabr çok önemli çok kafayı takınca gerçekten insan stres oluyo bu ay klomen bnde çok ağrı yaptı 4 gun kendimi hamile gibi hisettim resmen ben karar verdim ve artık düşünmeyecem yani çok kafamda hayaller falan kurmayacm bişeyler le uğraş canm sende oyala kendini kafan dagilsinYa bakalim bende netten siparis verdim adet takvimime gore bugun ovulasyon gunum gozukuyor. Ama bende pco olduğu icin adetler duzensiz tam emin olamiyorum gecte olabilir. Onumuzdeki ay bende dusunuyorum rahim filmi hic cekilmedim. Esimede bakilmadi olmadi tum tahlilleri yaptirip ona gore bi tedavi yapicam. Doktorda mubarek para kazanmak istemiyor ozele gittim israrla bekle diyor. Bi yandan diyorum demekki bildigi bisey var. Baskasi olsa isine gelir kobay gibi kullanir onuda kullan bu ilacida deneyelim sunuda yapalim gibisinden.
Ya haklisin ama benim duzensiz oldugu için belki gec catlarmi diyorum ama klomende kullandım. Dr hic kac mm oldugunu falan solemedi. Her gun iliski oluyor zaten bakalım artik hayirlisi. Testler yarin elime gecer muhtemelen. Tesekkur ederim cvp verdigin icin
bılmıyorumkı cok yenı oldugu ıcın bısey demedı drMaşallah ya ne güzel hayirli olsun dag salim kucagina almayi nasip etsin allah. benim de 4 yumurtam vardı bakalım artık bugün daha iğnenin 6. Günü. 1 tanesi tuttu dimi ikiz filan olabilir mi
kişiden kişiye değişir ama cok yapıskan bır akıntı gelıyor zar gıbı aynı sankı elınıze alsanız uzayacak gıbı o yumurtladıgınızı gösterıyor tabı ovulasyon testıde olur tam yumurtlama gununde yap bence bıde drunu degıstır benceSizce ben napsam ki bu ay akışına mi biraksam ovulasyon testiylemi kontrol etsem catlayip catlamadigini
Doktorun senden rahim filmi ve eşinin değerlerini istemedi mi hiç ?
Canım bnm esimde azda olsa sprm hareketsizligi var tedavi goruyo yani vitamin kullanıyo bnm hiç bir problemim yok klomen pocoslu kişilerde daha etkili oluyo sana tavsiyem bence devzm et klomene doktor 1 yıl deneme süresi veriyi belki o yüzden bekleyelim demiştir hani boşuna hormon yüklemek istememiştir sabr çok önemli çok kafayı takınca gerçekten insan stres oluyo bu ay klomen bnde çok ağrı yaptı 4 gun kendimi hamile gibi hisettim resmen ben karar verdim ve artık düşünmeyecem yani çok kafamda hayaller falan kurmayacm bişeyler le uğraş canm sende oyala kendini kafan dagilsin
kişiden kişiye değişir ama cok yapıskan bır akıntı gelıyor zar gıbı aynı sankı elınıze alsanız uzayacak gıbı o yumurtladıgınızı gösterıyor tabı ovulasyon testıde olur tam yumurtlama gununde yap bence bıde drunu degıstır bence
Maşallah canim cok büyük bir hayır işliyorsun Rabbim sana kolaylık versin seninde evladin sana yardimci olur sabir aci ama meyvesi tatlidir derler insallah bizlerde anne olucazCanım bnm niye bu kadar stres yapiyos bn çok dua ettim dedim allahım eğer bu ay olmazsa üzülmek istemiyorm rabbim duanı kabul etti ve öyle bir ferahlık verdi ki içime inan hiç uzulmedim sabret canm bak gör mükafatını alacaksın
Şimdi bn kayinvalideme bakiyom düşkün kendisi bir oğlu var sadece bide kızı gidicek başka yeri yok ben hamilr falan kalırsam bakamayacam ve kızının yanında da rahat edemiyorum neyse diyorum rabbim bu yüzden vermiyo bn de düşünüyorum ancak öldüğü zaman bn evlat sahibi olucam bnm hiç problemim yok niye boşuna para dökeyim diyorum sabr edicem ve bol dua ve kuran eminim rabbim bu iyiliğim karşılığını verir
Hayir hic istemedi onumuzdeki ay ben kendim baktiricam ama.
Aslında en önemli ilk yapılması gereken 2 yöntemdir..çok enteresan doktorlar var!
Ya esim calismami istemiyor koca gun evde tekim illa ki kafa bi yerden sonra oraya gidiyo. Ben ilacsiz adet bile olamiyorum kesinlikle. Duzensiz bile gelmiyor yanio yuzden bende tedaviye baslamak istiyorum bi an once
Testler bugün elime geciyor bugunden itibaren baslicam bakalim. Bu geçen iki gund catlamis olsa bile ki takvime gore dundu ovulasyon gunu. Testte yinede silikte olsa cikmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?