KLOMEN??

Belirti hemen olmaz ben şuan hamileyim ama çok yeni oldugu icin hic bir belirti yok sadece karnimda gaz var gibi şiş
Allah hayrlı bir süreç versin, inşalalh sağ Salim bebeğinize kavuşursunuz.
Bu güzel haber demek ki belirti olmayadabiiir de.
Sevindim buna o şişlik var çoğunlukla ama başkası Yok yani.

İnş canım yalnız biraz önce geldim doktordan 4 tane yumurta oluşmuştu 3 u küçülmüş bir tanesi güzel gelişmiş catlatma iğnesi verdi doktor yarın vuruncam ama moralim bozuldu neden küçüldü ki ya

Sizce ben napsam ki bu ay akışına mi biraksam ovulasyon testiylemi kontrol etsem catlayip catlamadigini
Canm bn bu ay ilk defa klomen kullandim bir problemim yok ama malesef olmadı bu ay ovulasyon testi deniycem olmazsa rahim filmi düşünüyorum hormon yüklemek istemiyorum vücuduma hayırlısı olsun

Yani bence kendi kendine catlayacak büyüklüğe gelmiş catyalayacagini düşünmüş demekki doktor bilemiyorum ki hiç canım ama sen bilirsin artık ovulasyon test için geç olmaz mı

Benimde 5 yumurta vardi birinden biri mutlaka olur dedi dr insallah dedim ciktim bende ve çok şukur dedigi gibi oldu
Maşallah ya ne güzel hayirli olsun dag salim kucagina almayi nasip etsin allah. benim de 4 yumurtam vardı bakalım artık bugün daha iğnenin 6. Günü. 1 tanesi tuttu dimi ikiz filan olabilir mi

Canm bn bu ay ilk defa klomen kullandim bir problemim yok ama malesef olmadı bu ay ovulasyon testi deniycem olmazsa rahim filmi düşünüyorum hormon yüklemek istemiyorum vücuduma hayırlısı olsun
Canim bende seni merak ediyodum olmadi demek Hakkimizda hayirlisi olsun insallah bu ay da denicez çok şükür. Ama bu sefer kendimi kurgulayıp durmicam rahat olucam cok fazla belirti varmi yokmu diye düşündüm durdum bizim en büyük belirti adet gecikmesi olsun. Psikiyatriye gittim bugün ilaç yazdi ama doktorum asla kullanma dedi bende dua namaz Kuran i kerimle insallah şifa bulacağım en iyi ilaç bu çünkü. Aşırı takintili biriyim saplanti haline geldi bi dur demem gerekiyor.

Ya bakalim bende netten siparis verdim adet takvimime gore bugun ovulasyon gunum gozukuyor. Ama bende pco olduğu icin adetler duzensiz tam emin olamiyorum gecte olabilir. Onumuzdeki ay bende dusunuyorum rahim filmi hic cekilmedim. Esimede bakilmadi olmadi tum tahlilleri yaptirip ona gore bi tedavi yapicam. Doktorda mubarek para kazanmak istemiyor ozele gittim israrla bekle diyor. Bi yandan diyorum demekki bildigi bisey var. Baskasi olsa isine gelir kobay gibi kullanir onuda kullan bu ilacida deneyelim sunuda yapalim gibisinden.

Yani bence kendi kendine catlayacak büyüklüğe gelmiş catyalayacagini düşünmüş demekki doktor bilemiyorum ki hiç canım ama sen bilirsin artık ovulasyon test için geç olmaz mı

Ya haklisin ama benim duzensiz oldugu için belki gec catlarmi diyorum ama klomende kullandım. Dr hic kac mm oldugunu falan solemedi. Her gun iliski oluyor zaten bakalım artik hayirlisi. Testler yarin elime gecer muhtemelen. Tesekkur ederim cvp verdigin icin

Canım bnm niye bu kadar stres yapiyos bn çok dua ettim dedim allahım eğer bu ay olmazsa üzülmek istemiyorm rabbim duanı kabul etti ve öyle bir ferahlık verdi ki içime inan hiç uzulmedim sabret canm bak gör mükafatını alacaksın
Şimdi bn kayinvalideme bakiyom düşkün kendisi bir oğlu var sadece bide kızı gidicek başka yeri yok ben hamilr falan kalırsam bakamayacam ve kızının yanında da rahat edemiyorum neyse diyorum rabbim bu yüzden vermiyo bn de düşünüyorum ancak öldüğü zaman bn evlat sahibi olucam bnm hiç problemim yok niye boşuna para dökeyim diyorum sabr edicem ve bol dua ve kuran eminim rabbim bu iyiliğim karşılığını verir

Canım bnm esimde azda olsa sprm hareketsizligi var tedavi goruyo yani vitamin kullanıyo bnm hiç bir problemim yok klomen pocoslu kişilerde daha etkili oluyo sana tavsiyem bence devzm et klomene doktor 1 yıl deneme süresi veriyi belki o yüzden bekleyelim demiştir hani boşuna hormon yüklemek istememiştir sabr çok önemli çok kafayı takınca gerçekten insan stres oluyo bu ay klomen bnde çok ağrı yaptı 4 gun kendimi hamile gibi hisettim resmen ben karar verdim ve artık düşünmeyecem yani çok kafamda hayaller falan kurmayacm bişeyler le uğraş canm sende oyala kendini kafan dagilsin

Sizce ben napsam ki bu ay akışına mi biraksam ovulasyon testiylemi kontrol etsem catlayip catlamadigini
kişiden kişiye değişir ama cok yapıskan bır akıntı gelıyor zar gıbı aynı sankı elınıze alsanız uzayacak gıbı o yumurtladıgınızı gösterıyor tabı ovulasyon testıde olur tam yumurtlama gununde yap bence bıde drunu degıstır bence

Doktorun senden rahim filmi ve eşinin değerlerini istemedi mi hiç ?

Hayir hic istemedi onumuzdeki ay ben kendim baktiricam ama.

Ya esim calismami istemiyor koca gun evde tekim illa ki kafa bi yerden sonra oraya gidiyo. Ben ilacsiz adet bile olamiyorum kesinlikle. Duzensiz bile gelmiyor yani o yuzden bende tedaviye baslamak istiyorum bi an once

Testler bugün elime geciyor bugunden itibaren baslicam bakalim. Bu geçen iki gund catlamis olsa bile ki takvime gore dundu ovulasyon gunu. Testte yinede silikte olsa cikmazmi

Maşallah canim cok büyük bir hayır işliyorsun Rabbim sana kolaylık versin seninde evladin sana yardimci olur sabir aci ama meyvesi tatlidir derler insallah bizlerde anne olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…