KLOMEN??

Haklısın canm bn de malesef çalışamıyorum evde hastam var ona bakıyorum ama sen mutlaka tedavi ol canm adetlerin düzene girsin ovi testiyle fakan uğraşma tabi bnm önerim bu insalhh en yakın zamanda bebiinie kavusursun

Maşallah canim cok büyük bir hayır işliyorsun Rabbim sana kolaylık versin seninde evladin sana yardimci olur sabir aci ama meyvesi tatlidir derler insallah bizlerde anne olucaz
Amin canm insalhh eminim ben bir gün anne olucam içimde çok büyük bu yönde inanç var sabretmek gerçekten zor ama sonu mutluluk olucak insalhh rabbim sana da nasip eder canm bak hayatına hiç bişey olmamış gibi devam et en iyi ilaç bu bence sıkmayalim kendimizi

Kızlar dün 12. Gündü negatifti aynı marka test şimdi sanki çizgi mi var ben mi oyle görüyorum

Kızlar dün 12. Gündü negatifti aynı marka test şimdi sanki çizgi mi var ben mi oyle görüyorum Eki Görüntüle 1963589
var görünüyor canım. benim geçen ay iğnenin etkisi testlerde 12.güne kadar cıktı sonra hep negatıfı ve adette oldum zaten 16.guın de., ama senınkı once negatıf cıkıp sonra boyle sılık cıktıysa ınsallah vardır sabah ılk ıdrarla tekrarla bence

kızlar bu ay 2. klomen tedavım bugun catlatma ıgnesı oldum ama yumurtam 23mm olmus. fazla mı buyuumus sızce.
doktor sorun yok guzell dedı ama sızlerın yumurtalar ne kadardı
benımkı gecen ay 20mmdı

Dr kontorlunde olura, dr takip eder. Yeterli büyüme sağlanırsa, çatlatma iğnesi verir veya çatlaması beklenir.
Benim 13.gün en büyük oldu, sonra çatlatma iğnesi kullandım
Sonuc ne oldu canım igneden sonra ?..insallah bana igne vermesine gerek kalmaz ..hap bittikten 5 gun sonra dr.um cagirdi .hayirlisi ..

Kızlar merhaba..
Bende bu ay klomen + çatlama iğnesi kullandım..
iğnenin 8. günü bugün..
Bu tarihlerde etki belirti yaşayan var mı..?

Kızlar merhaba..
Bende bu ay klomen + çatlama iğnesi kullandım..
iğnenin 8. günü bugün..
Bu tarihlerde etki belirti yaşayan var mı..?
Canim benimde ignenin 7. Günüydü bugün sık idrara çıkma var sanki kasiklarimda bir sıkışma var ama yine de bilemiyorum çünkü belirtilere inanmıyorum artık. Sende Var mı herhangi bir şey

Canim benimde ignenin 7. Günüydü bugün sık idrara çıkma var sanki kasiklarimda bir sıkışma var ama yine de bilemiyorum çünkü belirtilere inanmıyorum artık. Sende Var mı herhangi bir şey

Hayırlısı olur inşallah bizim için..
Bende boyle aniden girip çıkan kasık ağrısı var canım..bi an acı gibi girip hemen geçiyor..
İdrara sık çıkıyorum..bide hiç olmazdı sivilcelerim çıktı..
İğne tamamen hormonya, onun etkisi mi acaba diye umutlandirmiyorum kendimi..
Ne zaman test yapsak acaba?

Kızlar size tavsiyem adete yakin olan kaşık ağrılarına pek kanmayın bakın bn de adete yakin normalde hiç ağrı olmazdı ama klmomen çat iğnesini en sonra ilk defa bu ay 4 5 gün kaşık agrisindan mahvoldum yanj yaniyodu kasiklarim geçmiş yazılarda yazd hep gördüyseniz galiba igne etkisi ve adetim hiç gecikmeden geldi ümitsizlige düşürmek istemiyorum sizi umarım vardır ama gene dw bn yaşadım sizi bilgilendiriyim

çok saol canımm..hayırlısı hepimiz içinn..
peki sen ne yaptın, tekrar klomen kullanacak mısın bu ay?

çok saol canımm..hayırlısı hepimiz içinn..
peki sen ne yaptın, tekrar klomen kullanacak mısın bu ay?
Amin canm yok bu ay ovi testi deniycem çünki yumurtlamayla ilgili bir problemim yok eşimde sprm hareketsizligi var bu ayda bekleyip gelcen ay rahim filmi çektirmeyi dusunuyorum

Amin canm yok bu ay ovi testi deniycem çünki yumurtlamayla ilgili bir problemim yok eşimde sprm hareketsizligi var bu ayda bekleyip gelcen ay rahim filmi çektirmeyi dusunuyorum

haydi inşallah bu ay kısmet olur canım..
rahim filmi için doktor eğer bu ay tutmazsa çekelim dedi bana..
ilk ay klomen deneyelim dedik..
rahim filminden de korkuyorum çok..

haydi inşallah bu ay kısmet olur canım..
rahim filmi için doktor eğer bu ay tutmazsa çekelim dedi bana..
ilk ay klomen deneyelim dedik..
rahim filminden de korkuyorum çok..
Korkma sakın canım, anlık bi acı sadece, o kadarına eminim katlanabilirsin, tabi anastezili de tercih edebilirsin ama hani 10saniyelik acı için anastezi bana gerek yokmuş gibi geliyor.

Canim bakarmisin ? Son adet 21 subat. 4 martta dr yumurtlama var buyumus dedi. Adet takvimine gore p.tesi catlicak gözüküyordu. Bugun ovulasyon testi yaptim. Silik gibi adetin ,16. Gunu bugun

Eklentiler

• IMG_20170308_162538.webp
    3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…