Haklısın canm bn de malesef çalışamıyorum evde hastam var ona bakıyorum ama sen mutlaka tedavi ol canm adetlerin düzene girsin ovi testiyle fakan uğraşma tabi bnm önerim bu insalhh en yakın zamanda bebiinie kavusursunHayir hic istemedi onumuzdeki ay ben kendim baktiricam ama.
Ya esim calismami istemiyor koca gun evde tekim illa ki kafa bi yerden sonra oraya gidiyo. Ben ilacsiz adet bile olamiyorum kesinlikle. Duzensiz bile gelmiyor yanio yuzden bende tedaviye baslamak istiyorum bi an once
Testler bugün elime geciyor bugunden itibaren baslicam bakalim. Bu geçen iki gund catlamis olsa bile ki takvime gore dundu ovulasyon gunu. Testte yinede silikte olsa cikmazmi
Amin canm insalhh eminim ben bir gün anne olucam içimde çok büyük bu yönde inanç var sabretmek gerçekten zor ama sonu mutluluk olucak insalhh rabbim sana da nasip eder canm bak hayatına hiç bişey olmamış gibi devam et en iyi ilaç bu bence sıkmayalim kendimiziMaşallah canim cok büyük bir hayır işliyorsun Rabbim sana kolaylık versin seninde evladin sana yardimci olur sabir aci ama meyvesi tatlidir derler insallah bizlerde anne olucaz
Bana da var gibi göründü canım hadi inşallah vardırKızlar dün 12. Gündü negatifti aynı marka test şimdi sanki çizgi mi var ben mi oyle görüyorum Eki Görüntüle 1963589
Dr kontorlunde olura, dr takip eder. Yeterli büyüme sağlanırsa, çatlatma iğnesi verir veya çatlaması beklenir.Klomen kullandiktan sonra yumurta nezaman catlar kizlar 5 gun kullanicam da ben..
var görünüyor canım. benim geçen ay iğnenin etkisi testlerde 12.güne kadar cıktı sonra hep negatıfı ve adette oldum zaten 16.guın de., ama senınkı once negatıf cıkıp sonra boyle sılık cıktıysa ınsallah vardır sabah ılk ıdrarla tekrarla benceKızlar dün 12. Gündü negatifti aynı marka test şimdi sanki çizgi mi var ben mi oyle görüyorum Eki Görüntüle 1963589
Sonuc ne oldu canım igneden sonra ?..insallah bana igne vermesine gerek kalmaz ..hap bittikten 5 gun sonra dr.um cagirdi .hayirlisi ..Dr kontorlunde olura, dr takip eder. Yeterli büyüme sağlanırsa, çatlatma iğnesi verir veya çatlaması beklenir.
Benim 13.gün en büyük oldu, sonra çatlatma iğnesi kullandım
Canim benimde ignenin 7. Günüydü bugün sık idrara çıkma var sanki kasiklarimda bir sıkışma var ama yine de bilemiyorum çünkü belirtilere inanmıyorum artık. Sende Var mı herhangi bir şeyKızlar merhaba..
Bende bu ay klomen + çatlama iğnesi kullandım..
iğnenin 8. günü bugün..
Bu tarihlerde etki belirti yaşayan var mı..?
İğneden sonra ilişki günleri verdi.Sonuc ne oldu canım igneden sonra ?..insallah bana igne vermesine gerek kalmaz ..hap bittikten 5 gun sonra dr.um cagirdi .hayirlisi ..
Canim benimde ignenin 7. Günüydü bugün sık idrara çıkma var sanki kasiklarimda bir sıkışma var ama yine de bilemiyorum çünkü belirtilere inanmıyorum artık. Sende Var mı herhangi bir şey
Kızlar size tavsiyem adete yakin olan kaşık ağrılarına pek kanmayın bakın bn de adete yakin normalde hiç ağrı olmazdı ama klmomen çat iğnesini en sonra ilk defa bu ay 4 5 gün kaşık agrisindan mahvoldum yanj yaniyodu kasiklarim geçmiş yazılarda yazd hep gördüyseniz galiba igne etkisi ve adetim hiç gecikmeden geldi ümitsizlige düşürmek istemiyorum sizi umarım vardır ama gene dw bn yaşadım sizi bilgilendiriyim
Amin canm yok bu ay ovi testi deniycem çünki yumurtlamayla ilgili bir problemim yok eşimde sprm hareketsizligi var bu ayda bekleyip gelcen ay rahim filmi çektirmeyi dusunuyorumçok saol canımm..hayırlısı hepimiz içinn..
peki sen ne yaptın, tekrar klomen kullanacak mısın bu ay?
Amin canm yok bu ay ovi testi deniycem çünki yumurtlamayla ilgili bir problemim yok eşimde sprm hareketsizligi var bu ayda bekleyip gelcen ay rahim filmi çektirmeyi dusunuyorum
Korkma sakın canım, anlık bi acı sadece, o kadarına eminim katlanabilirsin, tabi anastezili de tercih edebilirsin ama hani 10saniyelik acı için anastezi bana gerek yokmuş gibi geliyor.haydi inşallah bu ay kısmet olur canım..
rahim filmi için doktor eğer bu ay tutmazsa çekelim dedi bana..
ilk ay klomen deneyelim dedik..
rahim filminden de korkuyorum çok..
Amin canm yok bu ay ovi testi deniycem çünki yumurtlamayla ilgili bir problemim yok eşimde sprm hareketsizligi var bu ayda bekleyip gelcen ay rahim filmi çektirmeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?