Korkma sakın canım, anlık bi acı sadece, o kadarına eminim katlanabilirsin, tabi anastezili de tercih edebilirsin ama hani 10saniyelik acı için anastezi bana gerek yokmuş gibi geliyor.
Rahim filmi ben çekildim.haydi inşallah bu ay kısmet olur canım..
rahim filmi için doktor eğer bu ay tutmazsa çekelim dedi bana..
ilk ay klomen deneyelim dedik..
rahim filminden de korkuyorum çok..
Rahim filmi ben çekildim.
Eğer aletleri son teknoloji ise, kesinlikle anestezi yaptırmayın.
Ben hissetmedim nerdeyse.
Aynen canım benim de sivilcelerim çıktı bende iğneden herhalde diyorum baya çıktı küçük küçük. Valla 12 gün filan geçmeden iğnenin etkisi gecmeyebilir sanırım yine de 14 gün beklemek gerekecek..daha çook varHayırlısı olur inşallah bizim için..
Bende boyle aniden girip çıkan kasık ağrısı var canım..bi an acı gibi girip hemen geçiyor..
İdrara sık çıkıyorum..bide hiç olmazdı sivilcelerim çıktı..
İğne tamamen hormonya, onun etkisi mi acaba diye umutlandirmiyorum kendimi..
Ne zaman test yapsak acaba?
Canm adetin 12.günü kontrole gitmişsin galiba doktor çat iğnesi vurmadimi canm bencede yumurtlama varsa adetin 13 veya 14.günü çatlamış olması gerek o da senin dediğin gibi pazartesiye denk geliyo insalhh o günlerde çalışma olmuştur silik çizgi bana kalırsa catladigini gösteriyo canm insalhh bebisine kavusursunCanim bakarmisin ? Son adet 21 subat. 4 martta dr yumurtlama var buyumus dedi. Adet takvimine gore p.tesi catlicak gözüküyordu. Bugun ovulasyon testi yaptim. Silik gibi adetin ,16. Gunu bugun
Canm adetin 12.günü kontrole gitmişsin galiba doktor çat iğnesi vurmadimi canm bencede yumurtlama varsa adetin 13 veya 14.günü çatlamış olması gerek o da senin dediğin gibi pazartesiye denk geliyo insalhh o günlerde çalışma olmuştur silik çizgi bana kalırsa catladigini gösteriyo canm insalhh bebisine kavusursun
Insalhjh İyi ettin canm klomeni dene tabi yanj bnde korkuyorum tabi ama yapacak bişey yok yanj gerekiyorsa bnde yaptircam istw şimdiden randevu alayım 1 ay önceden ancak randevu veriyolarhaydi inşallah bu ay kısmet olur canım..
rahim filmi için doktor eğer bu ay tutmazsa çekelim dedi bana..
ilk ay klomen deneyelim dedik..
rahim filminden de korkuyorum çok..
Hadi bakalım canm insalhh hayırlısıyla bebis haberini aliriz yumurtlamadan 14 gun sonra Belli oluyomus gebelik4 marttan beri hergun çalışma oluyir bos geçmedik hic
Anladim canim aynen bende öyle tahmin ettim silikkesirse demekki çatlamış insalhj tutar heee eğer çok kaşık ağrın olursa hemen umitlenme bende çok oldu ve adet oldumKendisi catlayabilir dedi o yüzden vermedi. Ben yine yarin tekrarlicam bakalim iyice siliklesirse demekki catlamis. Koyulaşırsada yeni çatlamış demek oluyor demi
Valla belirti yok henüz.yaa çok teşekkür ederim kızlarr..resmen moralim düzeldi..
bu arada canım senin önceki yazılarını okumuştum sanırım iğne sonrası kaçıncı gün bugün?
var mı belirtiler, durum nasıl? :)
Valla belirti yok henüz.
İğneden sonraki 10. Gündeyim.
Hala adete 1 hafta var ama.
Bakalım
Anladim canim aynen bende öyle tahmin ettim silikkesirse demekki çatlamış insalhj tutar heee eğer çok kaşık ağrın olursa hemen umitlenme bende çok oldu ve adet oldum
Klomen ve iğnede mi öyle oluyormuş? Yumurtlama sonrası 14 gün sonra.mı?Hadi bakalım canm insalhh hayırlısıyla bebis haberini aliriz yumurtlamadan 14 gun sonra Belli oluyomus gebelik
Aa hadi bakalım o zaman.Benimde ayni canım bugün ignenin 10.günü..
Adete 7 gün var..aynı günlerimiz..
Aa hadi bakalım o zaman.
İlişki devam ediyo mu sizin?
Ben adete kadar gün aşırı devam diye düşünüyorum
Dr iğne sonrası iki gün sonra 1 hafta gün aşırı dedi ama. Devam edelim diyorum ben deDoktorun verdiği günleri degerlendirdik canım..
Ama sonrasında akışına bıraktim gun aşırı değil de iste oyle ne zaman olursa..
Aslında gun aşırı devam etmek en iyisi..
Belirtiler var mı sen de bDoktorun verdiği günleri degerlendirdik canım..
Ama sonrasında akışına bıraktim gun aşırı değil de iste oyle ne zaman olursa..
Aslında gun aşırı devam etmek en iyisi..
Belirtiler var mı sen de b
Evet hemen hemen aynıyız, bende de uzun süreli bir belirti yok.Ben igneyi 27sinde yaptirdim
28 subat
2 mart
4 mart
Dedi doktor
Onlar tamam :)
Belirti de yok canim yaa kasık agrim oliyor bazen ama o da ekstra bise degil gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?