- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
sizde birsey yok demekki esiniz gorunmedimi doktoraHanımlar merhaba ben hafif pko lüyum bu ay klomen kullandım 4 tane yumurta oluştu bugün catlatma iğnesi vericekler muhtemelen yumurta sayısı arttığı için hamile kalma olasılığım yüksek dimi? Bu arada 1 buçuk yıldır bebek istiyorum adetlerim filan çok düzenli hormonlarda da problem yok daha önce tek yumurta ve catlatma ignesi yle sonuç negatif. Rahim filmi çekindim o da temiz çıktı bu ay olur ins
Evet hemen hemen aynıyız, bende de uzun süreli bir belirti yok.
Kasık ağrısı uzun süreli olmadı ara ara olduğu oldu.
Bekleyelim bakalım canım test yaptın mı?
Bende hastalığın ikinci günü doktora gideceğim klomen e başlıcaz yumurta takibi yapacağız dedi nasıl işliyor bu süreç biliyor musunuz Yen'i evliyim çok bilgim de yok
Klomenen önceki zamanlar hep testler yapıp bakıyordum hep negatif tabiYok hic test yapmadım..
Burda bi arkadas ignenin 12. Günü cift çizgiyi gördü ama ne bileyim erken gibi..
Aslinda yarin bi yapayım diyorum catlatma ignesinin etkisi gecti mi anlayayım diye..
Sen yaptın mı?
Klomenen önceki zamanlar hep testler yapıp bakıyordum hep negatif tabi
Moraller bozuluyor.
Adete yakın Veya adette yaparım olmazsa. Erken gebelik testinden sipariş verdim hafta ama bekleyeyim diyorum.
Bilmem ki.Bencede bekleyelim..cumartesi yapalım..ignenin 13. Gunu ..
O da mi erken :)
Bilmem ki.
Meraktan d napacağımı bilmiyorum.:)
Yapsam üzülmekten korkuyorum.
Ne kadardır istiyorsunuz siz ?Aynen..
Esime kafaya takmiyorum diyorum.ama fena takıyorum..nolur bu ay çift cizgi olsunnnnn..
Ne kadardır istiyorsunuz siz ?
Bizim 1 sene bitti ve çok şükür hiç bir sıkıntı yk ama beybi de Yok
Hadi hayrlısı o halde hepimize.Aslında bizde 1 yil oldu canim
Ama 1 yilin tamamında deneyemedik..ben bi rahatsızlandım 3 4 ay ilac kullandim fln korunduk o surede..sonra tekrar denemeye devam ettik..
Ama ilk kez bu ay doktor ilac fln biseyler denedim..gecen aylarda hep öylesine denemeler..
Aynen bizimde hic sorun yok ne eşimde ne bende..ama bebik de yok..
Anladim canim aynen bende öyle tahmin ettim silikkesirse demekki çatlamış insalhj tutar heee eğer çok kaşık ağrın olursa hemen umitlenme bende çok oldu ve adet oldum
Hadi hayrlısı o halde hepimize.
Rabbim en kısa zamanda versin sağlıklı bebişlerimizi
Dur bi daha ki ay artik klomene ara verecektim zaten ben bu süper üçlüyü deneyeyim tam zamani :)kizlar tecrubemden paylasmak faydam olsun istedim. 5 yıllık evliyim.
Ben klomen kullandım o ay sadece tek tarafta bir yumurtan oluştu.
yani klomen az etkili diyeyim.
başka bir ay bitkisel deniyeyim o nasıl olacak dedim o ay da doktor ilaç vermicem doğal şartlarda yumurtanın gelişimine bakicam dedi . madem böyle bir şansım var bitkisel kur deniyeyim dedim.
çörek otu bal tarçın denedim o ay 4 yumurtam gelismisti. sizde bir deneyin derim duanizi eksik etmeyin iyi akşamlar... Allah im hepinize en hayirli ve çok sağlıklı evlatlar nasip etsin ...
Evet canm çatlamıştir tabi sen canını sıkma eğer koyu olsaydı catlamamis derdik bncede çatlamışCanım testi tekrarladim aksam iyice siliklesmis. Sence catlamis midir
Evet canm çatlamıştir tabi sen canını sıkma eğer koyu olsaydı catlamamis derdik bncede çatlamış
İnşallah canm Rabbim isteyen herkese nasip etsin zor bir süreç değil yani iğne göbekten oluyormuş sanırım öyle okumuştum çok heyecanlıyımMerhaba..simdiden hayirli olur insallah..
Ben adetin 3. Gunu basladim klomene 5 gün kullandım..
Sonra doktora kontrole gittim yumurtaların oluşmuş dedi catlamalari icin bi igne yapti..
Sonra size ilişkiye girmeniz halinde sansinizi arttiracak günleri veriyor..
Ve gününüzü bekliyorsunuz.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?