KLOMEN??

sizde birsey yok demekki esiniz gorunmedimi doktora

Bende hastalığın ikinci günü doktora gideceğim klomen e başlıcaz yumurta takibi yapacağız dedi nasıl işliyor bu süreç biliyor musunuz Yen'i evliyim çok bilgim de yok

Evet hemen hemen aynıyız, bende de uzun süreli bir belirti yok.
Kasık ağrısı uzun süreli olmadı ara ara olduğu oldu.
Bekleyelim bakalım canım test yaptın mı?

Yok hic test yapmadım..
Burda bi arkadas ignenin 12. Günü cift çizgiyi gördü ama ne bileyim erken gibi..
Aslinda yarin bi yapayım diyorum catlatma ignesinin etkisi gecti mi anlayayım diye..
Sen yaptın mı?

Bende hastalığın ikinci günü doktora gideceğim klomen e başlıcaz yumurta takibi yapacağız dedi nasıl işliyor bu süreç biliyor musunuz Yen'i evliyim çok bilgim de yok

Merhaba..simdiden hayirli olur insallah..
Ben adetin 3. Gunu basladim klomene 5 gün kullandım..
Sonra doktora kontrole gittim yumurtaların oluşmuş dedi catlamalari icin bi igne yapti..
Sonra size ilişkiye girmeniz halinde sansinizi arttiracak günleri veriyor..
Ve gününüzü bekliyorsunuz.. :)

Yok hic test yapmadım..
Burda bi arkadas ignenin 12. Günü cift çizgiyi gördü ama ne bileyim erken gibi..
Aslinda yarin bi yapayım diyorum catlatma ignesinin etkisi gecti mi anlayayım diye..
Sen yaptın mı?
Klomenen önceki zamanlar hep testler yapıp bakıyordum hep negatif tabi
Moraller bozuluyor.
Adete yakın Veya adette yaparım olmazsa. Erken gebelik testinden sipariş verdim hafta ama bekleyeyim diyorum.

Klomenen önceki zamanlar hep testler yapıp bakıyordum hep negatif tabi
Moraller bozuluyor.
Adete yakın Veya adette yaparım olmazsa. Erken gebelik testinden sipariş verdim hafta ama bekleyeyim diyorum.

Bencede bekleyelim..cumartesi yapalım..ignenin 13. Gunu ..
O da mi erken :)

kizlar tecrubemden paylasmak faydam olsun istedim. 5 yıllık evliyim.
Ben klomen kullandım o ay sadece tek tarafta bir yumurtan oluştu.
yani klomen az etkili diyeyim.

başka bir ay bitkisel deniyeyim o nasıl olacak dedim o ay da doktor ilaç vermicem doğal şartlarda yumurtanın gelişimine bakicam dedi . madem böyle bir şansım var bitkisel kur deniyeyim dedim.

çörek otu bal tarçın denedim o ay 4 yumurtam gelismisti. sizde bir deneyin derim duanizi eksik etmeyin iyi akşamlar... Allah im hepinize en hayirli ve çok sağlıklı evlatlar nasip etsin ...

Ne kadardır istiyorsunuz siz ?
Bizim 1 sene bitti ve çok şükür hiç bir sıkıntı yk ama beybi de Yok

Aslında bizde 1 yil oldu canim
Ama 1 yilin tamamında deneyemedik..ben bi rahatsızlandım 3 4 ay ilac kullandim fln korunduk o surede..sonra tekrar denemeye devam ettik..
Ama ilk kez bu ay doktor ilac fln biseyler denedim..gecen aylarda hep öylesine denemeler..
Aynen bizimde hic sorun yok ne eşimde ne bende..ama bebik de yok..

Hadi hayrlısı o halde hepimize.
Rabbim en kısa zamanda versin sağlıklı bebişlerimizi

Dur bi daha ki ay artik klomene ara verecektim zaten ben bu süper üçlüyü deneyeyim tam zamani :)

İnşallah canm Rabbim isteyen herkese nasip etsin zor bir süreç değil yani iğne göbekten oluyormuş sanırım öyle okumuştum çok heyecanlıyım

Kizlaaar batlar ne zamannn?
Bu ay 2.klomen tedavim 2 gun once catlatma ignesi oldu iğnenin16.gunu adet oluyorum benim bat 14
Batdaşlarım nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…