KLOMEN??

Kizlaaar batlar ne zamannn?
Bu ay 2.klomen tedavim 2 gun once catlatma ignesi oldu iğnenin16.gunu adet oluyorum benim bat 14
Batdaşlarım nerdeee
klomen kullandım bende, 10.günüm bugün, yarın 11.gün doktora takibe gidicem bakalım büyümeye başlamıştır bata 18gün Geçer mi geçer .....

klomen kullandım bende, 10.günüm bugün, yarın 11.gün doktora takibe gidicem bakalım büyümeye başlamıştır bata 18gün Geçer mi geçer .....
Canim benim erken büyüyor yumurtalarım 10.gun gittigimde 23 mm di yumurtam doktor beni 2 gun sonrasinda bekliyordu erken gittim iyi ki de gittim... :)

Canim benim erken büyüyor yumurtalarım 10.gun gittigimde 23 mm di yumurtam doktor beni 2 gun sonrasinda bekliyordu erken gittim iyi ki de gittim... :)
23 mm maşallah benim 20 mm di baya büyüdü diye sevinmiştim :) klomen sonrası adetin çok ağrılı geçti mi ? Benim çok ağrım olmuştu.

canım bazısı göbekten bazısı koldan ya da kalçadan yapılıyormuş..
benimkini koldan yaptılar hiç hissetmedim bile..
Sürekli mesaj yazıyorum sana da kusura bakma ama heyecanım büyük Yen'i başladım tedaviye merak ettiğim çok şey var birde insan herşeyi öğrenmek kendine destek birini istiyor

Oo burdan takipte kalırız canım.
Var mı belirtiler senin?
Ya ben de adet sancısı gibi arada ağrı olup bitiyor ama başka birşeye Yok.
Ne zaman test yapmalı. Ya da beklemeli mi :/

Benimde bazen ağrım oluyor canim bide belimde agri var o hic olmazdi..
Bence evde test için 14.gunu beklememiz lazim ama dayanamıyorum..

Sürekli mesaj yazıyorum sana da kusura bakma ama heyecanım büyük Yen'i başladım tedaviye merak ettiğim çok şey var birde insan herşeyi öğrenmek kendine destek birini istiyor

Ya tabiki yaz..birbirimize destek moral olmak icin burdayız.. :)
Ben klomen kullanirken bi etki hissetmedim canim..igne sonrasi sivilcelerim çıktı farkli olarak..
Onun disinda simdi agrim oluyor biraz ignenin 11.günü bugun..cok az kaldi bakalim..:)

Merhaba arkadaşlar. Ben de klomen kullandıktan sonra 3 martta çatlatma iğnesi oldum aynı koldan. Bekliyorum sabirsızlıkla ama kafama takılan şey normal adet tarihine mi bakacağız yoksa daha erken mi olur? Bi de şöyle bi sorum olacak şimdi iğneden sonra yumurtlama günü iğneden sonraki gün olmuş oldu farzedelim. Benim normal yumurtlama günümün yani eski düzene göre olan yumurtlama günümün ( o da bugün oluyor) bi kıymeti var mı ona göre çalışma yapayım

23 mm maşallah benim 20 mm di baya büyüdü diye sevinmiştim :) klomen sonrası adetin çok ağrılı geçti mi ? Benim çok ağrım olmuştu.
Canim benim catlatma ignesinin ertesi gunu yani dün muthis bi agrim oldu kıpırdayamadım yerimden. Agri kesici atacaktım nerdeyse. Iliskide de cok canim yandı. Cok korktum 23 mm büyük geldi bana hatta muhtemelen sağlıksızdır diye düşünüyorum ama Rabbim bilir... Insallah tutar :)

Valla canim sen allah ne verdiyse daya gene de :) igneden sonra adetine5 gun kalaya kadar gun asiri iliski devam etsin diyolar genel de...
Bi de igneden sonra 16.gun genelde adet olunuyor canim 14-16 gun say igneden sonra o gunler adetini bekle..hadiiii rasgeleeee

Valla iğneden beridir gün aşırı değil de gün gün yapıyoruz artık gına geldi resmen işini bitirsin de yatayım moduna geçtim o zaman normal adetten önce olacak. Tabi inşallah heeeçç olmaz. Hiçbirimizz

Doktor bana onun verdigi tarihleri dikkate almami soyledi..yani igneden sonraki gun ve bir gun arayla tekrar..
Normal yumurtlaman bence onemli degil canim ama sen yinede boş gecme..

Doktor bana onun verdigi tarihleri dikkate almami soyledi..yani igneden sonraki gun ve bir gun arayla tekrar..
Normal yumurtlaman bence onemli degil canim ama sen yinede boş gecme..
Koca yanımda horul horul yatıyo uyandırayım en iyisi ahahahh tamam kızlar sağolun. Adet tarihini bekleyen var mı benim gibi, aklıma çok getirmemek için temizlik falan yapıyorum işten geldikten sonra çok sabırsızız çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…