Ben de klomen ve iğne ve ilişkiler sonrasınbeklemedeyim.Koca yanımda horul horul yatıyo uyandırayım en iyisi ahahahhtamam kızlar sağolun. Adet tarihini bekleyen var mı benim gibi, aklıma çok getirmemek için temizlik falan yapıyorum işten geldikten sonra çok sabırsızız çook
İnşallah tutar canım bende 2 ay kullandım olmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladık doktor 20 mm dediği gün bile ağrım vardı :)Canim benim catlatma ignesinin ertesi gunu yani dün muthis bi agrim oldu kıpırdayamadım yerimden. Agri kesici atacaktım nerdeyse. Iliskide de cok canim yandı. Cok korktum 23 mm büyük geldi bana hatta muhtemelen sağlıksızdır diye düşünüyorum ama Rabbim bilir... Insallah tutar :)
Ne zaman tam olacağın tarihBen de klomen ve iğne ve ilişkiler sonrasınbeklemedeyim.
Ama bilmiyorum ki.
Belirtiler yok hiç.
Kızlar iğneden 14 gün sonrası mı adet diyorsunuz?
Yoksa normal bat değil mi ?
Bat 15 Mart.Ne zaman tam olacağın tarih
Bat 15 Mart.
Ama iğneyi 27 şubatta vuruldum .
14. Gün 12 Mart oluyor bakalım.
Test te o zaman yapayım en iyisi
Allah yardimcin olsun canim insallah tutar bebegin. Bizde hazirana kadar olmazsa o yola girmeyi dusunuyoruzİnşallah tutar canım bende 2 ay kullandım olmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladık doktor 20 mm dediği gün bile ağrım vardı :)
Amiiinnnn gelmeyesiceler gelemesinler insallahhhhhValla iğneden beridir gün aşırı değil de gün gün yapıyoruz artık gına geldiresmen işini bitirsin de yatayım moduna geçtim o zaman normal adetten önce olacak. Tabi inşallah heeeçç olmaz. Hiçbirimizz
Ay inşallah bebişin olur bu ay da sevinirsin sevinirizYa tabiki yaz..birbirimize destek moral olmak icin burdayız.. :)
Ben klomen kullanirken bi etki hissetmedim canim..igne sonrasi sivilcelerim çıktı farkli olarak..
Onun disinda simdi agrim oluyor biraz ignenin 11.günü bugun..cok az kaldi bakalim..:)
Igneden sonra 16.gun adet oluyorum şaşmıyor genemde.. 14-16 gunler deniyorBen de klomen ve iğne ve ilişkiler sonrasınbeklemedeyim.
Ama bilmiyorum ki.
Belirtiler yok hiç.
Kızlar iğneden 14 gün sonrası mı adet diyorsunuz?
Yoksa normal bat değil mi ?
Ay inşallah bebişin olur bu ay da sevinirsin sevinirizhem bize nasıl moral olur ya ben 13. Gün gittim geçen ay hiç yumurta yok dedi klomen e o yüzden başlayalım artık dedi çok kötü dimi o kadar gün geçti bende yumurta yok hiç
İnşallah benim de olumlu sonuçlanır ilaç sonrası canım peki kilo alımı oldu mu sende birde birşey soracağım bir doktor sadece kan testine bakarak pco var Şen'de demişti şimdiki doktorum hem hormon testi yaptı hemde vajinal muayene yaptı kist te yok öyle bir sıkıntı da yok demişti ama yumurta oluşmaması büyümemesi pco mudurCanim olumsuz düşünme hiç..klomen yumurta için cidden güzel bi ilaç..yani dollenir dollenmez onun bi garantisi yok ama yumurta sayisini ve kalitesini kesinlikle gelistiriyor..ben bu ay ilk kez kullandım..doktorum.gecen ayla bu ay cok farkın var dedi..
Simdi onemli olan senin icin yumurtalar olusunca onları değerlendirmek..
İnşallah benim de olumlu sonuçlanır ilaç sonrası canım peki kilo alımı oldu mu sende birde birşey soracağım bir doktor sadece kan testine bakarak pco var Şen'de demişti şimdiki doktorum hem hormon testi yaptı hemde vajinal muayene yaptı kist te yok öyle bir sıkıntı da yok demişti ama yumurta oluşmaması büyümemesi pco mudur
Biri sürekli yeme. İsteği geldi bana 3 kilo aldım demişti ilaçtan olabilir demek ki canım bende tam diyet dönemindeyim ya almam umarım :)Canim.onu hic bilmiyorum..bende pko yok, adetlerim düzenli genelde..yumurtlamada var..yanlış bilgi vermeyeyim..
Klomen ve catlatma.ignesi kullandigim donemde 1 kilo aldim ama ilactan mi bilmiyorum cok yemis de olabilirim..
Kaç yumurtaniz oluştu, sizin sıkıntınız neydi?kızlar bu ay 2. klomen tedavım bugun catlatma ıgnesı oldum ama yumurtam 23mm olmus. fazla mı buyuumus sızce.
doktor sorun yok guzell dedı ama sızlerın yumurtalar ne kadardı
benımkı gecen ay 20mmdı
İnşallah benim de olumlu sonuçlanır ilaç sonrası canım peki kilo alımı oldu mu sende birde birşey soracağım bir doktor sadece kan testine bakarak pco var Şen'de demişti şimdiki doktorum hem hormon testi yaptı hemde vajinal muayene yaptı kist te yok öyle bir sıkıntı da yok demişti ama yumurta oluşmaması büyümemesi pco mudur
Yen'i doktor yok demişti bana ama 13. Gün sonra yumurtamın olmadığını söyledi bakalım canım bende ilk klomen alacağım bu ay reglinin ikinci günü gel dedi bana da inşallah yoktur pco da kist oluyor dimiPko bende var canım...
Yumurta oluşmasına değil de büyüyüp olgunlaşmasına engeldir...
Bende klomen kullandım 4 ay kadar...
Bu ay çatlatma iğnesi vuruldu bana...
Pazartesi iğneyi vurdurdum salı eşimle görüştüm çarşamba günü lavabo ve yemek ihtiyacı hariç hiç kalkmadım yataktan işten izin aldım ama bugün öğleden sonra kasıklarımla sancı, akıntı ve gaz problemi yaşıyorum...
İğneden sonra 14 gün bekle demişti doktor şimdi onu bekliyorum ama bugün ki akıntımdan sonra umudum kalmadı desem yalan olmaz....
Yen'i doktor yok demişti bana ama 13. Gün sonra yumurtamın olmadığını söyledi bakalım canım bende ilk klomen alacağım bu ay reglinin ikinci günü gel dedi bana da inşallah yoktur pco da kist oluyor dimi
Umutsuz olma kendine dikkat etmeye devam et canım hayırlısıyla gelsin benişin
Benimde düzensiz oluyor canm kilo da var ama kist yok hormon tahlilleri de normal çıktı ama yumurta yok nerdeyse dedi bu ay bilmiyorum canm bende ilk defa kullanacağım ne nasıl olacak hiç fikrim yok Yen'i gidiyorum doktora o da erkek olunca alışamadım hemen soramadım da birşeyEvet canım pko kist oluyor....
İnşallah sende yoktur çünkü çok büyük bir sıkıntı...
En azından benim gibi kilolu bayanlar için...
Yumurta olmuyor değil de çok küçük kalıyor pcoda....
Ben bu ay soğan kürünü de yaptım bakalım kısmet....
Ben klomeni yaklaşık 4 ay aldım ve bana doktor günde 3 tane verdi....
Çünkü ben kendiliğimden adet de göremiyorum
O yüzden daha çok umutsuzum ya zaten...
Ama herşeyin hayırlısı...
Hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı hayırlı gelsin bebişler inşallah umutlu olalım hepEvet canım pko kist oluyor....
İnşallah sende yoktur çünkü çok büyük bir sıkıntı...
En azından benim gibi kilolu bayanlar için...
Yumurta olmuyor değil de çok küçük kalıyor pcoda....
Ben bu ay soğan kürünü de yaptım bakalım kısmet....
Ben klomeni yaklaşık 4 ay aldım ve bana doktor günde 3 tane verdi....
Çünkü ben kendiliğimden adet de göremiyorum
O yüzden daha çok umutsuzum ya zaten...
Ama herşeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?