KLOMEN??

Ben de klomen ve iğne ve ilişkiler sonrasınbeklemedeyim.
Ama bilmiyorum ki.
Belirtiler yok hiç.

Kızlar iğneden 14 gün sonrası mı adet diyorsunuz?
Yoksa normal bat değil mi ?

İnşallah tutar canım bende 2 ay kullandım olmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladık doktor 20 mm dediği gün bile ağrım vardı :)

Bat 15 Mart.
Ama iğneyi 27 şubatta vuruldum .
14. Gün 12 Mart oluyor bakalım.
Test te o zaman yapayım en iyisi

Zehzeh göğüs hassasiyetin fln var mı?
Ya benim normalde hastalanmadan 1 gun once fln hafif göğüslerim hissettirir kendini..ama şuan döngü değişti ya bilemedim..
Aksamdan beri biraz ağrı var bende..

Ay inşallah bebişin olur bu ay da sevinirsin seviniriz hem bize nasıl moral olur ya ben 13. Gün gittim geçen ay hiç yumurta yok dedi klomen e o yüzden başlayalım artık dedi çok kötü dimi o kadar gün geçti bende yumurta yok hiç

Ben de klomen ve iğne ve ilişkiler sonrasınbeklemedeyim.
Ama bilmiyorum ki.
Belirtiler yok hiç.

Kızlar iğneden 14 gün sonrası mı adet diyorsunuz?
Yoksa normal bat değil mi ?
Igneden sonra 16.gun adet oluyorum şaşmıyor genemde.. 14-16 gunler deniyor

Merhaba herkese,
10 gün önce yumurta takibi için dr a gittim bana folik asitle birlikte progestan verdi. (Adetlerim düzensiz progestan düzene sokuyor aynı zamanda gebelik için rahim duvarını embriyoya tutunması için hazırlıyor)
İlacın dün 10 günlük süresi bitti ve bel ağrısı başladı bende. Kesin adet olacağım dedim. ama sadece çok çok az kahverengi lekelenmem oldu. Bu ilacı kullanıpta adeti bu şekilde olan var mı? Geçen ay kullanımımda ilacı bıraktıktan birkaç gün sonra normal adet görmüştüm. Bu lekelenme kafamı karıştırdı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Teşekkür ediyorum şimdiden

Canim olumsuz düşünme hiç..klomen yumurta için cidden güzel bi ilaç..yani dollenir dollenmez onun bi garantisi yok ama yumurta sayisini ve kalitesini kesinlikle gelistiriyor..ben bu ay ilk kez kullandım..doktorum.gecen ayla bu ay cok farkın var dedi..
Simdi onemli olan senin icin yumurtalar olusunca onları değerlendirmek..

İnşallah benim de olumlu sonuçlanır ilaç sonrası canım peki kilo alımı oldu mu sende birde birşey soracağım bir doktor sadece kan testine bakarak pco var Şen'de demişti şimdiki doktorum hem hormon testi yaptı hemde vajinal muayene yaptı kist te yok öyle bir sıkıntı da yok demişti ama yumurta oluşmaması büyümemesi pco mudur

Canim.onu hic bilmiyorum..bende pko yok, adetlerim düzenli genelde..yumurtlamada var..yanlış bilgi vermeyeyim..
Klomen ve catlatma.ignesi kullandigim donemde 1 kilo aldim ama ilactan mi bilmiyorum cok yemis de olabilirim..

Canim.onu hic bilmiyorum..bende pko yok, adetlerim düzenli genelde..yumurtlamada var..yanlış bilgi vermeyeyim..
Klomen ve catlatma.ignesi kullandigim donemde 1 kilo aldim ama ilactan mi bilmiyorum cok yemis de olabilirim..
Biri sürekli yeme. İsteği geldi bana 3 kilo aldım demişti ilaçtan olabilir demek ki canım bende tam diyet dönemindeyim ya almam umarım :)

kızlar bu ay 2. klomen tedavım bugun catlatma ıgnesı oldum ama yumurtam 23mm olmus. fazla mı buyuumus sızce.
doktor sorun yok guzell dedı ama sızlerın yumurtalar ne kadardı
benımkı gecen ay 20mmdı
Kaç yumurtaniz oluştu, sizin sıkıntınız neydi?

Pko bende var canım...
Yumurta oluşmasına değil de büyüyüp olgunlaşmasına engeldir...
Bende klomen kullandım 4 ay kadar...
Bu ay çatlatma iğnesi vuruldu bana...
Pazartesi iğneyi vurdurdum salı eşimle görüştüm çarşamba günü lavabo ve yemek ihtiyacı hariç hiç kalkmadım yataktan işten izin aldım ama bugün öğleden sonra kasıklarımla sancı, akıntı ve gaz problemi yaşıyorum...
İğneden sonra 14 gün bekle demişti doktor şimdi onu bekliyorum ama bugün ki akıntımdan sonra umudum kalmadı desem yalan olmaz....

Yen'i doktor yok demişti bana ama 13. Gün sonra yumurtamın olmadığını söyledi bakalım canım bende ilk klomen alacağım bu ay reglinin ikinci günü gel dedi bana da inşallah yoktur pco da kist oluyor dimi
Umutsuz olma kendine dikkat etmeye devam et canım hayırlısıyla gelsin benişin

Evet canım pko kist oluyor....
İnşallah sende yoktur çünkü çok büyük bir sıkıntı...
En azından benim gibi kilolu bayanlar için...
Yumurta olmuyor değil de çok küçük kalıyor pcoda....
Ben bu ay soğan kürünü de yaptım bakalım kısmet....
Ben klomeni yaklaşık 4 ay aldım ve bana doktor günde 3 tane verdi....
Çünkü ben kendiliğimden adet de göremiyorum
O yüzden daha çok umutsuzum ya zaten...
Ama herşeyin hayırlısı...

Benimde düzensiz oluyor canm kilo da var ama kist yok hormon tahlilleri de normal çıktı ama yumurta yok nerdeyse dedi bu ay bilmiyorum canm bende ilk defa kullanacağım ne nasıl olacak hiç fikrim yok Yen'i gidiyorum doktora o da erkek olunca alışamadım hemen soramadım da birşey

Hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı hayırlı gelsin bebişler inşallah umutlu olalım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…