- 29 Ocak 2015
- 105
- 84
- 103
- 38
Benimde düzensiz oluyor canm kilo da var ama kist yok hormon tahlilleri de normal çıktı ama yumurta yok nerdeyse dedi bu ay bilmiyorum canm bende ilk defa kullanacağım ne nasıl olacak hiç fikrim yok Yen'i gidiyorum doktora o da erkek olunca alışamadım hemen soramadım da birşey
Soğan kürü felan gördüm topicte ona bir baksana canım doktoruna danış adet söktürücüymüş doğal yoldan onunla hamile kalan yazmış ama doktoruna danış da başla faydası olur belkiBenim de hormonlarımda tek bir sıkıntı yok sadece pko yüzünden aşırı kilolu bir halim var buda şekeri tetikledi bende o kadar...
ama sen erken hamile kalırsın çünkü düzensizde olsa adet görüyorsun ben ilaç kullanmasam asla adet görmüyorum....
Soğan kürü felan gördüm topicte ona bir baksana canım doktoruna danış adet söktürücüymüş doğal yoldan onunla hamile kalan yazmış ama doktoruna danış da başla faydası olur belki
Bende aynı gündeyim hiç mi olmuyorsun iki aya bir felan mı oluyorsun belki adet görme süren farklıdır ben genelde 32 güne bir olurum meselaOnu bnde okumuştum canım
Bu ay adetten sonra soğan kürüne de başladım aynı anda klomende aldım hatta
Sonrasında çatlatma olayları oldu işte daha yeni bitirdim normalde ayın 18inde adet görmem lazım beklemedeyim işte henüz bakalım ne olacak
Şöle ki bu tedavi sürecinden önce ilaç kullanmazsam asla görmüyorum 1 sene adet görmediğimi bilirim ama 4 ay tedavi sürecinde 1 kere kendiliğinden o da tam zamanında gördüm yine göremedim daha bakalım bu ay ne olacak...Bende aynı gündeyim hiç mi olmuyorsun iki aya bir felan mı oluyorsun belki adet görme süren farklıdır ben genelde 32 güne bir olurum mesela
Bu ay da bebeğin olur da göremezsin inşallahŞöle ki bu tedavi sürecinden önce ilaç kullanmazsam asla görmüyorum 1 sene adet görmediğimi bilirim ama 4 ay tedavi sürecinde 1 kere kendiliğinden o da tam zamanında gördüm yine göremedim daha bakalım bu ay ne olacak...
Merhaba herkese,
10 gün önce yumurta takibi için dr a gittim bana folik asitle birlikte progestan verdi. (Adetlerim düzensiz progestan düzene sokuyor aynı zamanda gebelik için rahim duvarını embriyoya tutunması için hazırlıyor)
İlacın dün 10 günlük süresi bitti ve bel ağrısı başladı bende. Kesin adet olacağım dedim. ama sadece çok çok az kahverengi lekelenmem oldu. Bu ilacı kullanıpta adeti bu şekilde olan var mı? Geçen ay kullanımımda ilacı bıraktıktan birkaç gün sonra normal adet görmüştüm. Bu lekelenme kafamı karıştırdı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Teşekkür ediyorum şimdiden
Ben mal kac yumurta oldugunu sormayi unuttum kadin bakti solda yumurtan 23mm olmus dedi catlatalim hemen dedi kalktip gittim igneyi almaya..Kaç yumurtaniz oluştu, sizin sıkıntınız neydi?
Öyle bir sorunun da yokmuş..yaşında gencse zaten olur.. bende kullandım pazartesi gidiyorum tekrardan doktra bakalım bende ne var ne yok? İnşallah oluşmuştur bende de bir yunurta nedense pek umudum yoktaBen mal kac yumurta oldugunu sormayi unuttum kadin bakti solda yumurtan 23mm olmus dedi catlatalim hemen dedi kalktip gittim igneyi almaya..
Sorun yok diyolar canim. 2 sene oncesi tuplerin yapisik oldugunu tespit ettiler ama. Hsg cekildi sol tup acildi.. Gebe kaldim hemen ama düşük oldu. Üzerinden bi bucuk sene daha gecip yine olmayinca hsg tekrarlandi bu kez ikiside acildi dediler. Yazın tiroid degerlerim cok düşüktü hipertiroidi çıktı başıma onu da duzene soktuk6 7 ayda hamd olsun oda engel deniyor cunku bebege. Simdi aylardir sorunlar ortadan kalkti esim yeniden test verdi hareketlilik sayısı sinirin biraz ustundeydi yani cocuk olur ama zaman alir deyip destekleyici seyler verdiler esime de bana da. Öyle işte canim
Ben çok üzülüyordum tüp bebek yaptırırsam bunalıma girerim diyordum ama öyle olmadı daha bi umutla yaklaştım.Allah yardimcin olsun canim insallah tutar bebegin. Bizde hazirana kadar olmazsa o yola girmeyi dusunuyoruz
Öyle bir sorunun da yokmuş..yaşında gencse zaten olur.. bende kullandım pazartesi gidiyorum tekrardan doktra bakalım bende ne var ne yok? İnşallah oluşmuştur bende de bir yunurta nedense pek umudum yokta
Anladım. Bakalım.Igneden sonra 16.gun adet oluyorum şaşmıyor genemde.. 14-16 gunler deniyor
Olmayalimmmmm hic birimizzzzAnladım. Bakalım.
Adet olmasam ne güzel olur :)
Cikar heralde canim ama bence adet gününü bekleKizlar bat 13 ama bugun kan versem varsa cikar mi sizce
Evet beklemek de ne zor iş.Olmayalimmmmm hic birimizzzz
Benim de igne olali daha 3 gun oluyormuş aman yaa zaman gecmiyorrrrrr
Sabir aynen..Evet beklemek de ne zor iş.
Sabır sabır
Ooo hadi bakalım.Sabir aynen..
Ama ben bu sefer tutucam kendimi ignenin 16.günü gecen ay adet olmuştum bu ay da 16.gune kadar test yapmicam.
Aynen canim.. Bu ay benim yumurta biraz büyüktu o yuzden cok umutlu degilim gecen ay cok umutluydum cok zor oldu toparlamam. Bu ay olursa olur modundayimOoo hadi bakalım.
Bizesraamavi ile aynı. Zamanda iğne filan olmuşuz.
14. Gün filan yapalım test dedik ama. Çıkmazsa da moral bozuluyor çok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?