KLOMEN??

Benim de hormonlarımda tek bir sıkıntı yok sadece pko yüzünden aşırı kilolu bir halim var buda şekeri tetikledi bende o kadar...
ama sen erken hamile kalırsın çünkü düzensizde olsa adet görüyorsun ben ilaç kullanmasam asla adet görmüyorum....

Soğan kürü felan gördüm topicte ona bir baksana canım doktoruna danış adet söktürücüymüş doğal yoldan onunla hamile kalan yazmış ama doktoruna danış da başla faydası olur belki

Soğan kürü felan gördüm topicte ona bir baksana canım doktoruna danış adet söktürücüymüş doğal yoldan onunla hamile kalan yazmış ama doktoruna danış da başla faydası olur belki

Onu bnde okumuştum canım
Bu ay adetten sonra soğan kürüne de başladım aynı anda klomende aldım hatta
Sonrasında çatlatma olayları oldu işte daha yeni bitirdim normalde ayın 18inde adet görmem lazım beklemedeyim işte henüz bakalım ne olacak

Bende aynı gündeyim hiç mi olmuyorsun iki aya bir felan mı oluyorsun belki adet görme süren farklıdır ben genelde 32 güne bir olurum mesela

Bende aynı gündeyim hiç mi olmuyorsun iki aya bir felan mı oluyorsun belki adet görme süren farklıdır ben genelde 32 güne bir olurum mesela
Şöle ki bu tedavi sürecinden önce ilaç kullanmazsam asla görmüyorum 1 sene adet görmediğimi bilirim ama 4 ay tedavi sürecinde 1 kere kendiliğinden o da tam zamanında gördüm yine göremedim daha bakalım bu ay ne olacak...

Bu ay da bebeğin olur da göremezsin inşallah herşey Allahtan pcolu olup hamile olanda var hiçbir sorun bulunamadan hamile kalamayan da dua edip sabredicez tedaviyi aksatmayacağız işte. Bakalım

Yumurta takibinde yumurtalarin nasildi catlatma ignesi kullandim mi? 10 gun yazmissin ama tam gününü kestiremedim yerlesme kanamasi adet zamanina denk geliyor derler ben yasamadim ama. Su an adet günün geldi sayabiliriz dimi? Insallah hakkinda hayirlisi olur

Kaç yumurtaniz oluştu, sizin sıkıntınız neydi?
Ben mal kac yumurta oldugunu sormayi unuttum kadin bakti solda yumurtan 23mm olmus dedi catlatalim hemen dedi kalktip gittim igneyi almaya..
Sorun yok diyolar canim. 2 sene oncesi tuplerin yapisik oldugunu tespit ettiler ama. Hsg cekildi sol tup acildi.. Gebe kaldim hemen ama düşük oldu. Üzerinden bi bucuk sene daha gecip yine olmayinca hsg tekrarlandi bu kez ikiside acildi dediler. Yazın tiroid degerlerim cok düşüktü hipertiroidi çıktı başıma onu da duzene soktuk6 7 ayda hamd olsun oda engel deniyor cunku bebege. Simdi aylardir sorunlar ortadan kalkti esim yeniden test verdi hareketlilik sayısı sinirin biraz ustundeydi yani cocuk olur ama zaman alir deyip destekleyici seyler verdiler esime de bana da. Öyle işte canim

Öyle bir sorunun da yokmuş..yaşında gencse zaten olur.. bende kullandım pazartesi gidiyorum tekrardan doktra bakalım bende ne var ne yok? İnşallah oluşmuştur bende de bir yunurta nedense pek umudum yokta

Öyle bir sorunun da yokmuş..yaşında gencse zaten olur.. bende kullandım pazartesi gidiyorum tekrardan doktra bakalım bende ne var ne yok? İnşallah oluşmuştur bende de bir yunurta nedense pek umudum yokta

Rabbimin ol demesi icin o bile yeterli değil mi :) biz genede umutlanalim da gerisi allaha emanet. Yaşım29 olacak bu yaz canim.

Sabir aynen..
Ama ben bu sefer tutucam kendimi ignenin 16.günü gecen ay adet olmuştum bu ay da 16.gune kadar test yapmicam.
Ooo hadi bakalım.
Biz esraamavi ile aynı. Zamanda iğne filan olmuşuz.
14. Gün filan yapalım test dedik ama. Çıkmazsa da moral bozuluyor çok :/

Kizlar slm bende araniza katilmak istiyorum yarin dr kontrolum var bu ay ilk defa klomen kullandim yarinda dr igne yapacagini solemisti hic umudum yok u tedaviden ama artik ALLAH buyuktur ins olur

Ooo hadi bakalım.
Biz esraamavi ile aynı. Zamanda iğne filan olmuşuz.
14. Gün filan yapalım test dedik ama. Çıkmazsa da moral bozuluyor çok :/
Aynen canim.. Bu ay benim yumurta biraz büyüktu o yuzden cok umutlu degilim gecen ay cok umutluydum cok zor oldu toparlamam. Bu ay olursa olur modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…