KLOMEN??

Kizlar slm bende araniza katilmak istiyorum yarin dr kontrolum var bu ay ilk defa klomen kullandim yarinda dr igne yapacagini solemisti hic umudum yok u tedaviden ama artik ALLAH buyuktur ins olur
Neden umudun yok canim? Hic allahtan umut kesilirmi?

İns diyip bekleyecez ama soru cok kafamda burdan sorsam olur mu acaba sizlere ben bu ilacin varligindan bile hbrsizdim bu ay bilgim oldu. Dr bi deneyelim dedi olmazsa direk tup bebek dedi bu ilac normalde yumurtlama sorunu olanlar kullaniyolar diye okudum bende gittigim dr hepsi sende sorun yok dediler esiminde sadece morfolojisi bozuk cikiyo diger degerler normal tutma sansi nedir sizce

Canim morfoloji zaten başlıbaşına bi sıkıntı. Morfoloji biliyosun spermlerreki şekil bozukluğu oluyor bu da sağlıklı gebeliye engel deniyor. Bunun icin ama ilaclar var doktorun eşine önermiş olmasi lazim.
Benim yumurtlamam da da bi sorun yok ama genede klomen kullaniyorum. Klomen illa yumurtlamada sorun olunca kullanilmasi anlamina gelmiyor. Yumurtayi daha sağlıklı ve döllemeye uygun hale getirmesi icin kullanılıyor. Mesela tek yumurta uretiyorsak bi kactane olmasini ve hamile kalma sansin artmasını sağlıyor tabi Allahin izniyle. Klomeni kulllandiktan sonra yumurtalarin büyüklüğüne bakıp 20 mm civari oldugunda Catlatma ignesi yapılıyor yumurtanin çatlayıp spermleri dollemesi için. Bu tedaviyle olumlu sonuç alan bi ton insan var. Benimde bu ay 2. Klomen tedavim olacak. 6 kez denenebilir diye söylüyor doktorlar ama bana biraz fazla geliyor 3 kereden sonra ben aşılamaya geçmeyi düşünüyorum

bende yeniyim kızlar aranızda bu ay glukofen+klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı yumurtam.. adet tarihim 14 ü çok sabırsızlanıyorum inşallah bu ay bebişimiz gelir.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ben igne icin yarin gidecem cnm dr bilgilerin icin cok saol esim uc ay duzenli proxeed plus sanirim adi boleydi onu kullandi ama hic degisiklik olmadi bitkisel urunler kullaniyo suanda da ama o deger duzelmiyo bi turlu

Aynen canim.. Bu ay benim yumurta biraz büyüktu o yuzden cok umutlu degilim gecen ay cok umutluydum cok zor oldu toparlamam. Bu ay olursa olur modundayim

ayy inşallah hadi hepimiz iyi haber alalımm.. :)
zehzeh2 canım benim bgn karnımda batmalar var kasıkta da değil bildiğin karnımda..
nasıl dayanıcam 2 gün daha bilmiyorum yaaa..

Kizlar bu arada yeni uye oldum alinti yaparak nasil msj attiginizi bilmedigim icin ortaya yaziyorum kusura bakmayin

Y yumyumyumiyum ins hepimizin once karni sonra kucaklarimiz dolar bu haptan snr bende baya kasik agrim ve ates basmasi oldu igneden snr daha fazla mi agri yasiyosunuz esraamavi

canım benim bgn iğnenin 12.günü..iğnenin 2.günü inanılmaz ağrı yaşadım..resmen tüm çatlamayı hissettim diyebilirim..
sonra baya hafifledi..
ama dünden beri karnımda batmalar var yine..
doktorumu aradım, iğnenin 14.günü gel test için dedi..ağrı olabilir sıkıntı etme dedi ama..yinede sürekli kafama takıyorum benn..

Y yumyumyumiyum ins hepimizin once karni sonra kucaklarimiz dolar bu haptan snr bende baya kasik agrim ve ates basmasi oldu igneden snr daha fazla mi agri yasiyosunuz esraamavi

aminn canım amin inşallah..benimde geçen hafta çok fazla ağrım oldu ama kasık da değildi yanlarım ağrıdı değişikti acaba çatlamayla alakası var mıdır ki

alıntı yapmak istediğin mesajın alt sağ tarafta cevapla kısmı var ya oraya tıklayarak alıntı yapabilirsin
Cok tsk ederim cnm saol daha benim yumurtamin catlamasina var ama zaten gerek kalmadan igne yapilcak bana yarin o da ins dogru zamanlamayla bu ay hayirlisiyla bebislerimiz olur hepimizin

Kafamiza hangimiz takmiyoz ki cnm surekli aklimizda bi unutsak belki bu kadar uzun beklemeyecez ins hayirlisiyla bebisin olur cnm senin ogrenmene az kalmis

Kafamiza hangimiz takmiyoz ki cnm surekli aklimizda bi unutsak belki bu kadar uzun beklemeyecez ins hayirlisiyla bebisin olur cnm senin ogrenmene az kalmis

aynen bi an çıksa aklımdan ama yok
hadi gündüz işte geçiyor ama akşamları kabuss..amigurumi oyuncak örmeye başlayıp oyalansak mı.. :)

aynen bi an çıksa aklımdan ama yok
hadi gündüz işte geçiyor ama akşamları kabuss..amigurumi oyuncak örmeye başlayıp oyalansak mı.. :)
Orguden anlamiyom daha cok dera calisarak vakit oldurmeye calisiyom ama olmuyo malesef peki bu igne sirasinda cok aci oluyo mu

iğnenin kaçıncı günündesin canım?

iğne olmadım ben canım yumurtam kendiliğinden çatladı..doktor klomen verdi bana 5 gün içtim onu en son 28 şubatta çağırdı baktığında yumurtan çatlamış dedi bugün ve ertesi günü iyi değerlendirin dedi hatta saat bile verdi gebe kalmam için en uygun günlermiş..bakalım hayırlısı 5 6 gün sonra test yaparım tabi adet olmazsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…