Neden umudun yok canim? Hic allahtan umut kesilirmi?Kizlar slm bende araniza katilmak istiyorum yarin dr kontrolum var bu ay ilk defa klomen kullandim yarinda dr igne yapacagini solemisti hic umudum yok u tedaviden ama artik ALLAH buyuktur ins olur
İns diyip bekleyecez ama soru cok kafamda burdan sorsam olur mu acaba sizlere ben bu ilacin varligindan bile hbrsizdim bu ay bilgim oldu. Dr bi deneyelim dedi olmazsa direk tup bebek dedi bu ilac normalde yumurtlama sorunu olanlar kullaniyolar diye okudum bende gittigim dr hepsi sende sorun yok dediler esiminde sadece morfolojisi bozuk cikiyo diger degerler normal tutma sansi nedir sizce
Aynen canim.. Bu ay benim yumurta biraz büyüktu o yuzden cok umutlu degilim gecen ay cok umutluydum cok zor oldu toparlamam. Bu ay olursa olur modundayim
Y yumyumyumiyum ins hepimizin once karni sonra kucaklarimiz dolar bu haptan snr bende baya kasik agrim ve ates basmasi oldu igneden snr daha fazla mi agri yasiyosunuzesraamavi
Y yumyumyumiyum ins hepimizin once karni sonra kucaklarimiz dolar bu haptan snr bende baya kasik agrim ve ates basmasi oldu igneden snr daha fazla mi agri yasiyosunuzesraamavi
Kizlar bu arada yeni uye oldum alinti yaparak nasil msj attiginizi bilmedigim icin ortaya yaziyorum kusura bakmayin
Cok tsk ederim cnm saol daha benim yumurtamin catlamasina var ama zaten gerek kalmadan igne yapilcak bana yarin o da ins dogru zamanlamayla bu ay hayirlisiyla bebislerimiz olur hepimizinalıntı yapmak istediğin mesajın alt sağ tarafta cevapla kısmı var ya oraya tıklayarak alıntı yapabilirsin
aminn canım amin inşallah..benimde geçen hafta çok fazla ağrım oldu ama kasık da değildi yanlarım ağrıdı değişikti acaba çatlamayla alakası var mıdır ki
Kafamiza hangimiz takmiyoz ki cnm surekli aklimizda bi unutsak belki bu kadar uzun beklemeyecez ins hayirlisiyla bebisin olur cnm senin ogrenmene az kalmiscanım benim bgn iğnenin 12.günü..iğnenin 2.günü inanılmaz ağrı yaşadım..resmen tüm çatlamayı hissettim diyebilirim..
sonra baya hafifledi..
ama dünden beri karnımda batmalar var yine..
doktorumu aradım, iğnenin 14.günü gel test için dedi..ağrı olabilir sıkıntı etme dedi ama..yinede sürekli kafama takıyorum benn..
Kafamiza hangimiz takmiyoz ki cnm surekli aklimizda bi unutsak belki bu kadar uzun beklemeyecez ins hayirlisiyla bebisin olur cnm senin ogrenmene az kalmis
Orguden anlamiyom daha cok dera calisarak vakit oldurmeye calisiyom ama olmuyo malesef peki bu igne sirasinda cok aci oluyo muaynen bi an çıksa aklımdan ama yok
hadi gündüz işte geçiyor ama akşamları kabuss..amigurumi oyuncak örmeye başlayıp oyalansak mı.. :)
Orguden anlamiyom daha cok dera calisarak vakit oldurmeye calisiyom ama olmuyo malesef peki bu igne sirasinda cok aci oluyo mu
iğnenin kaçıncı günündesin canım?
Cok tsk ederim cnm saol daha benim yumurtamin catlamasina var ama zaten gerek kalmadan igne yapilcak bana yarin o da ins dogru zamanlamayla bu ay hayirlisiyla bebislerimiz olur hepimizin
Yarin sabah cnm dr direk gel dedi ama korku ve gerginlik cok fazla bende iki senedir de bekliyoruz olmuyo sen kac aydir bebek icin ugrasiyosun cnmyok yok hiç hissetmedim ben koldan yapıldı, insülin iğresi gibi küçück..
ne zaman yapılcak sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?