iğne olmadım ben canım yumurtam kendiliğinden çatladı..doktor klomen verdi bana 5 gün içtim onu en son 28 şubatta çağırdı baktığında yumurtan çatlamış dedi bugün ve ertesi günü iyi değerlendirin dedi hatta saat bile verdi gebe kalmam için en uygun günlermiş..bakalım hayırlısı 5 6 gün sonra test yaparım tabi adet olmazsam..
Yarin sabah cnm dr direk gel dedi ama korku ve gerginlik cok fazla bende iki senedir de bekliyoruz olmuyo sen kac aydir bebek icin ugrasiyosun cnm
ay hadi hatırlısı olsun canım..
benimde iğne 27 şubatta yapıldıi 27 28 şubatta da çatladı inşallah :)
5-6 güne gerek yok valla seninde nerdeyse 11*12 gün olmuş, pazartesi yapalım hep birlikte..
Okuduğun mesajlarin altinda sag da cevapla var ona basınca otomatio olarak alinti oluyor canimKizlar bu arada yeni uye oldum alinti yaparak nasil msj attiginizi bilmedigim icin ortaya yaziyorum kusura bakmayin
Hepimiz birbirimize dua ediyoruz cnm ALLAH buyuk o vakti zamani gelince hepimize bebeklerimize sagsalim verecektir ins bu ay hepimizin olsun insBenfe regl oldum 3. Gün bugün doktora gittim günde 3 kez 5 gün kullancam klomen+inofolic haftaya cuma bakacak bu ay da olmazsa öbür ay tekrar deneriz oda olmazsa ilaçlı ultrason cekerz dedi inşallah olur kızlar dua edin bu ay olsun bebeğim
Senin ilk bebegin mi olcak bu cnmBenfe regl oldum 3. Gün bugün doktora gittim günde 3 kez 5 gün kullancam klomen+inofolic haftaya cuma bakacak bu ay da olmazsa öbür ay tekrar deneriz oda olmazsa ilaçlı ultrason cekerz dedi inşallah olur kızlar dua edin bu ay olsun bebeğim
Evet olursa ilk olacak canım 22 yaşındayım 8 aylık evliyim pco var gecen ay olmadı regl oldum tekrar gittim doz artırdık bakalım bu ay nasip artkSenin ilk bebegin mi olcak bu cnm
İns bu ay hepimize nasip eder rabbimEvet olursa ilk olacak canım 22 yaşındayım 8 aylık evliyim pco var gecen ay olmadı regl oldum tekrar gittim doz artırdık bakalım bu ay nasip artk
Tatlım doktor ultrasonla anladı mı çatladığını? Bnm de aynısı oldu da ultrasonla güzel büyümüş dedi, kan tahlili istedi, çatlamış yumurtan iğneye gerek yok dedi bana da .iğne olmadım ben canım yumurtam kendiliğinden çatladı..doktor klomen verdi bana 5 gün içtim onu en son 28 şubatta çağırdı baktığında yumurtan çatlamış dedi bugün ve ertesi günü iyi değerlendirin dedi hatta saat bile verdi gebe kalmam için en uygun günlermiş..bakalım hayırlısı 5 6 gün sonra test yaparım tabi adet olmazsam..
Sonuc 1.20 negatif catlamanin 10.gunu bu ay da olmadi allahim ne yapacm bilmiyormCikar heralde canim ama bence adet gününü bekle
Tatlım doktor ultrasonla anladı mı çatladığını? Bnm de aynısı oldu da ultrasonla güzel büyümüş dedi, kan tahlili istedi, çatlamış yumurtan iğneye gerek yok dedi bana da .
Sabret canim her dua kabul olur ama bizim icin en hayirli zamanda bize dönermişSonuc 1.20 negatif catlamanin 10.gunu bu ay da olmadi allahim ne yapacm bilmiyorm
Sonuc 1.20 negatif catlamanin 10.gunu bu ay da olmadi allahim ne yapacm bilmiyorm
Igne kullanmadim bu ay canim 2 yumurta kendi catladi sogan kuru yaptm bi de ayrica. benim catlama sorunum yok dha onceki klomende igne yaptrmisti dr. Bu 4.ayimcanım iğnenin mi 10. günü..?
daha erken ama bence..
Evt benim de adet ağrısı gibi arada geliyor biliyor Musun..
Evt benim de adet ağrısı gibi arada geliyor biliyor Musun..
Ayy adet değil hamilelik olsun bu ağrııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?