KLOMEN??

ay hadi hatırlısı olsun canım..
benimde iğne 27 şubatta yapıldıi 27 28 şubatta da çatladı inşallah :)
5-6 güne gerek yok valla seninde nerdeyse 11*12 gün olmuş, pazartesi yapalım hep birlikte..

Yarin sabah cnm dr direk gel dedi ama korku ve gerginlik cok fazla bende iki senedir de bekliyoruz olmuyo sen kac aydir bebek icin ugrasiyosun cnm

hiç korkma canım valla çok kolaydı..inşallah olur bu ay tekrar uğraşmazsın..
bizim 1 sene oldu ama bu sürenin tamamında deneyemedik..bi kaç ay ben rahatsızdım ilaç kullandım, 2 ay eşim ameliyat oldu yattı fln..
aktif olarak 6-7 ay denedim aralıklarla..
inş bu ay son olur..

ay hadi hatırlısı olsun canım..
benimde iğne 27 şubatta yapıldıi 27 28 şubatta da çatladı inşallah :)
5-6 güne gerek yok valla seninde nerdeyse 11*12 gün olmuş, pazartesi yapalım hep birlikte..

günlerimiz aynıymış heyecanladım yapsak mı ki olmamasından çok korkuyorum..
var mı sende değişiklik falan

Benfe regl oldum 3. Gün bugün doktora gittim günde 3 kez 5 gün kullancam klomen+inofolic haftaya cuma bakacak bu ay da olmazsa öbür ay tekrar deneriz oda olmazsa ilaçlı ultrason cekerz dedi inşallah olur kızlar dua edin bu ay olsun bebeğim

Hepimiz birbirimize dua ediyoruz cnm ALLAH buyuk o vakti zamani gelince hepimize bebeklerimize sagsalim verecektir ins bu ay hepimizin olsun ins

Senin ilk bebegin mi olcak bu cnm

Tatlım doktor ultrasonla anladı mı çatladığını? Bnm de aynısı oldu da ultrasonla güzel büyümüş dedi, kan tahlili istedi, çatlamış yumurtan iğneye gerek yok dedi bana da .

Tatlım doktor ultrasonla anladı mı çatladığını? Bnm de aynısı oldu da ultrasonla güzel büyümüş dedi, kan tahlili istedi, çatlamış yumurtan iğneye gerek yok dedi bana da .

evet canım ultrasonla bakıp söyledi iyi bişey mi dedim çok iyi dedi bakalım bekliyorum heyecanla ayın 14 ünü..
senin ne zamandı çatlama tarihi..

N nevkaa esraamavi
Benim iğnenin 12.gunu testim pozitifti idrar testi 13.gun net negatifti nitekim ondan sonra da adet olmustum 16. Gun... Buay o gun gelene kadar test yapmicam.simdi arkadasimz erkenden test yaptirdi ama sonradan da yükselebilir belki vardır gebelik diye aklinda kalacak. Kesin yok demek icin de erken... O yuzden ben artik erken test yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…