KLOMEN??

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 2 senedir ikinciyi istiyorum ama olmadı geçen ay yumurta tembelliği olabilir dedi doktor testlere göre bu ayda gittim çatlamamis yumurtam doktor istersen bi ay daha bakalim yumurtanın kendiliğinden çatlayacak mi diye dedi ama beklemeyin dersen klomen ve igne tedavisi yapalım dedi klomen kullanınca hamile kalan çok mu acaba bilginiz var mi

Kizlar mrb bende yeni dokyordan geldim catlatma ignemi bugun oldum yarindan itibaren calismalara basliyacamizi soledi bu hafta cok onemli dedi regl gunune kadar bekle dedi artik hayirlisi nasip kismet

Bende ilk defa bu ay denedim cnm klomen ve catlama ignesini suanda ignemin yaptirdim hatta agrilarim vardi artti igneden snr daha da artar dedi dr

Biraz önce cikti canım 1.20 diyor..
Hadi Ya
Hay Allah.
O zaman bu ay yine adetle birlikte tedavi devam bence yılmak Yok canım. Daha tedavinin başındayız bence.
Belki de geç döllenme de olur öyle birşey diyorlar ya. Ama adeti beklemelisin yine.
Ben galiba bekliyorum adeti şuan. Bu ay telaş yapmıyorum ı ııhh

Benim salı günü klomen ilacım bitti doktorum ayin 13 gel demişti.
Karnım ve kasiklarim da şişlik hissediyorum sanki gaz varmış gibi.
Sizce bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…