Pazara kadar bekleyelim test yapalımUmarım.. ama umutsuzluğa kapıldım biraz..
Pazara kadar bekleyelim test yapalıminşlllah adet değildir ağrılar..
Sonuc 1.20 negatif catlamanin 10.gunu bu ay da olmadi allahim ne yapacm bilmiyorm[/QUOTEcanım erken değilmi benim de 10. Gündü bugün ben daha beklemeyi düşünüyorum
Hm anladım canım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah bir daha ki ayaOlsa cikardi canim ya hsg filmine karar verdim bu ay
Bende ilk defa bu ay denedim cnm klomen ve catlama ignesini suanda ignemin yaptirdim hatta agrilarim vardi artti igneden snr daha da artar dedi drMerhaba arkadaşlar bende yaklaşık 2 senedir ikinciyi istiyorum ama olmadı geçen ay yumurta tembelliği olabilir dedi doktor testlere göre bu ayda gittim çatlamamis yumurtam doktor istersen bi ay daha bakalim yumurtanın kendiliğinden çatlayacak mi diye dedi ama beklemeyin dersen klomen ve igne tedavisi yapalım dedi klomen kullanınca hamile kalan çok mu acaba bilginiz var mi
Cvp yaz mutlaka cnm ins hayirli hbr olur bebis var deni bekliyoz cnm
Hadi bakalım inşallah hem bize de isik tutmus olursun benim 11.gün . Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kaçta çıktı ki?Negatif..
Kaçta çıktı ki?
Hadi YaBiraz önce cikti canım 1.20 diyor..
Evet cnm normal buyuyo yumurtalar benimkiler buyumus iki tane biri 21 digeri 22mm olmus igne yapildi bugunBenim salı günü klomen ilacım bitti doktorum ayin 13 gel demişti.
Karnım ve kasiklarim da şişlik hissediyorum sanki gaz varmış gibi.
Sizce bu normal mi?
OH maşallah ne güzel 2 tane oluşmuş..keşke benimde oluşmuş olsaEvet cnm normal buyuyo yumurtalar benimkiler buyumus iki tane biri 21 digeri 22mm olmus igne yapildi bugun
İlk kez mi kullandıniz klomeni?Evet cnm normal buyuyo yumurtalar benimkiler buyumus iki tane biri 21 digeri 22mm olmus igne yapildi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?