KLOMEN??

Benim salı günü klomen ilacım bitti doktorum ayin 13 gel demişti.
Karnım ve kasiklarim da şişlik hissediyorum sanki gaz varmış gibi.
Sizce bu normal mi?
Klomen kullanirken yumurta takibi icin çağırmadı mi ya? O şişkinlik oluyor canim normal bende de hep oluyor

Kizlar beraber bekleyeceğiz sonuc alacağımız günleri. Benim son 10 Gün
Beklemek zoooorrr ... 23 mm di benim yumurta biraz büyük geldi bana ama insallah tutar

Kizlar beraber bekleyeceğiz sonuc alacağımız günleri. Benim son 10 Gün
Beklemek zoooorrr ... 23 mm di benim yumurta biraz büyük geldi bana ama insallah tutar
Yumurtanin olmasi gereken nedir ki iyi deil mi 23 cnm

Doktor aslinda iyi dedi ama 20mmden sonrasi sagliksiz diyen yazan da var o yüzden kafam karıştı. Ama kim bilir belki böyle nasip edecek rabbim bebisi... Umut dünyası işte
İgne icin cok iyi buyukluk dedi bana dr ama tabi bilemiyom

Kızlarr, ben eylül ekim gibi soğan suyu yapmıştım 15 gün düzenli sabah akşam. Biz eşimle iki buçuk senedir evliyiz çıcuk yok çünkü 2 senedir ben hep dışardaydım çocuk düşünmüyorduk. Ben hala dışardayken sonlara doğru Tam düşünmeye başladık derken eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay da onu bekledik. Değerleri yükseldi, hareketlilik normale yakın ama tam normal değil. 3 ay falan istediğimiz halde olmadı ondan sonra soğan suyunu denemiştim. O ay hamile kalmıştım. Tabi 6 haftalıkken düşük yaşadım. 3 ay falan oldu. Biraz karışık anlattım ama demem o ki soğan suyunu mutlaka deneyin ben hamileliğimi ona bağlamıştım. Şimdi bu ay klomen kullandım, yumurtlama sorunum falan yoktu ama erken çocuk istediğimiz için doktor kullandırttı. Eğer bu ay olmazsa ( ama inşalllaaahhh olur hepimizinn ) soğan suyunu tekrar yapacağım. 6 ay geçmeden tekrarlamayın diyordu saraçoğlu. Bi de eşim için keçiboynuzu kürüne başladım. O da sperm hareketliliğini artırıyormuş saraçoğlu amca diyor. Bi de ayrıyeten kuru incir buldum ondan yemeye başladım. O da yumurtlamaya yardımcı, hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Doktorun bana bi kaç tavsiyesini daha diyeyim, eşime tuzlu ve tatlı şeyleri çok yeme dedi. Doğal beslen dedi. Süt yumurta yoğurt bunlardan çok ye dedi. Dar pantolon sakın giyme dedi. Bana da ilişkiden sonra ayaklarını duvara yasla yarım saat bekle dedi. Hep öyle yaptım, ayaklatım uyuşa ıyuşa İşte böyle kızlaarr, her bildiğimizi deneyelim kaybedecek zamanımız yok. Bu göbekcanlar bebek dolacak inşallahh

Aynen canim telas yapma bekle bencede..
Sonrada ya erken yaptiysam telasi oluyor..en iyisi gününde yapmak..

Ayy cok tatli anlatmissin cnm

Klomen kullanirken yumurta takibi icin çağırmadı mi ya? O şişkinlik oluyor canim normal bende de hep oluyor
Canım bana dediki 5.gün başla salı bitecek dedi. Ve 13 14 17 günler senin önemli günlerin dedi.. bittikten sonra çağırdı yani pazartesi günü 13 mart gideceğim.. umutsuz gördü heralde beni

Evet cnm ilk defa bu ay deniyorum ama umutsuzum hic olmayacak gibi yani
Bende ilk kez kullandım geçen salı bitti.. pazartesi çağırdı..bende pek umitsizim açıkçası kasiklarim çok ağrıyor bugün dün falan öyle değildi
Yürümek bile zorlaşti anormal bişi olmasın yahu bu

Canım bana dediki 5.gün başla salı bitecek dedi. Ve 13 14 17 günler senin önemli günlerin dedi.. bittikten sonra çağırdı yani pazartesi günü 13 mart gideceğim.. umutsuz gördü heralde beni
Bende 5.gun başladım klomene Canim.
5 gun kullan gel demisti bana da gunde iki kez. Gittiğimde adetimin 10.günüydü ve yumurtam 23 mm olmuştu. Hemen catlatma iğnesi verdi. Yumurtan büyük dedi erken çatlama durumuna karşı sen 24 saat sonra iliskye gir gun asiri da devam et dedi. Ben hem o gece hem ertesi gece iliskiye girdim sonra gun asiri devam zaten daha sali günü vurundum canim.

Evet cnm ilk defa bu ay deniyorum ama umutsuzum hic olmayacak gibi yani
Olur senin düşünme öyle benim yaşım gereği ve normal yumurta
Ay hadi inşallah güzel haberler ver bize burada.. ne güzel çok mutlu oluyorum hamile haberlerini duyunca

Olur senin düşünme öyle benim yaşım gereği ve normal yumurta

Ay hadi inşallah güzel haberler ver bize burada.. ne güzel çok mutlu oluyorum hamile haberlerini duyunca
Yas kac cnm senin asil yas problemi bende 29 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…