KLOMEN??

Hatirladim canim evet. Ins hsg sonrasi bizde hamile kalanlardan oluruz ya rabbim aratmasin dha fazla ins. Esimin sonuclar cok iyi cikti benimde hormonlar normal ama nasip olmadi dha ins yuzumuz guler en kisa zamanda
İnsalhh canim sen bu ay yapcan galiba bn bu ay beklicem gelcek ay düşünüyorum adet bitiminde yapiyolar bnm de yeni bitti ama randevu falan almam lazım o yüzden bu ayda öyle geçsin bakalik

Kizlar dun dr gidip igne oldum demistim yaa ayrica bana simer testide yapti iltihap oldugunu ve bazi ilaclar verdi onlari kullaniyorum asiri agri var kasiklarimda hayirlisi olsun hepimiz icin ins ilaclarin gebelige engeli olmadigini soledi ama korkuyorum kullanirken

İnsalhh canim sen bu ay yapcan galiba bn bu ay beklicem gelcek ay düşünüyorum adet bitiminde yapiyolar bnm de yeni bitti ama randevu falan almam lazım o yüzden bu ayda öyle geçsin bakalik
Aynen canim bu ay yaptrcm ben adet bekliyorum suan cok korkuyordum hsg den ama echomar da cektrcm orayi oneriyo herkes agrisizmis oyuzden rhatlatladm hsg den sonra 1 2 ay akisina birakmayi dusunuyorm ins olur

Aynen canim bu ay yaptrcm ben adet bekliyorum suan cok korkuyordum hsg den ama echomar da cektrcm orayi oneriyo herkes agrisizmis oyuzden rhatlatladm hsg den sonra 1 2 ay akisina birakmayi dusunuyorm ins olur
İnsaljj canm en yakın zamanda bebeğine kavusursun rabbim daha fazla beklemesin

Diğer aylarda hiç mi yumurta oluşturmadi, yaşınız ve amh degeriniz kaçki umudu kestini?

Diğer aylarda hiç mi yumurta oluşturmadi, yaşınız ve amh degeriniz kaçki umudu kestini?
Yok canim yumurta olustu ztn yumurtalamada sorun yok kendide catliyo 2 kere igneyle denedik 2 kere zaten kendi catladi catlamsinda da sorun yok cok sukur 2 yumurta oldu bu ay ama yine tutmadi 24 yasindayim amh degerini bilmiyorm o ne oluyor

Sipariş verdiğim test gelmedi ben de almadım.
Bekliyorum o ulaşırsa yapacağım canm.
Duygularıma direniyorum

Diren canım en iyisi..ben erken yaptım çok demoralize oldum..
Şimdide hasta olmadım 14.gün geçti acaba mı ki demeye başladımm..
aman sen sabret inşallah sonucu guzel olacak..

Diren canım en iyisi..ben erken yaptım çok demoralize oldum..
Şimdide hasta olmadım 14.gün geçti acaba mı ki demeye başladımm..
aman sen sabret inşallah sonucu guzel olacak..
Evet bekleyeyim canım.
Olurum olurum artık.
Her ay test test moralim bozluyor zaten

Yok canim yumurta olustu ztn yumurtalamada sorun yok kendide catliyo 2 kere igneyle denedik 2 kere zaten kendi catladi catlamsinda da sorun yok cok sukur 2 yumurta oldu bu ay ama yine tutmadi 24 yasindayim amh degerini bilmiyorm o ne oluyor
Aaa bu kadar gençken neden bukadar üstüne dusuyorsunuz hormon alıyorsunuz? Yapmayın bence bekleyin çok gencsiniz kendiliginden elbet olur.. Amh değeri sizin yumurtalık rezervinizi gösteriyor yani ne zaman menepoza gireceğinizi

Insallah ya rabbim aratmadan versin herkese. Amh degerini hc bilmiyorm bn dr oyle bsey istemedi sadece hormon testlerimi yaptrdim onlarda normal ckti bu ay hsg cektircem ins onda da bsey yoktur sonra bi iki ay akisina birakaym diyorum

Kızlarrr dayanamayıp ignenin 13.günü kan testi yaptırmıştım..negatif çıkmıştı..bugün ignenin 15.günü hala hasta olmadım..acaba demeli miyim sizce..? acaba daha çıkmamış olabilir mi test yaptığımda..?

Gununun gecmesini bekle cnm nasip eder ins rabbim

Ignenin 16.gunu adet olunuyor genelde canim benim ki 16.gun gelir hep.

Bugün doktordan çıktım bir yumurtam oluşmuş çatlamak üzere dedi iğne verdi.. ama reçeteye yanlış ilaç yazmış. Eczacı bu fitil zaten dedi. Doktoru aradı hemen gelsin dedi. Sinirim bozuldu açıkçası ya yanlış bir ilaç vurulsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…