Yerlesiyo olabilir cnm ins yerlesme sancilaridir cnmKızlar yumurta çatlatken ağrı olur mu umudum yoktu bu ay zaten ama reglime 4 gün var sağ kasığım ağrıyor ama regli ağrısı gibi değil ya değişik
İnşallah canım çok teşekkür ederim ama 13. Gün gittim yumurta Yok nerdeyse demişti doktor regli olunca klomen vereceğim dedi ama Allah bu belli olmaz inşallah öyledirYerlesiyo olabilir cnm ins yerlesme sancilaridir cnm
Klomeni ilk defa mı kullanacaksınİnşallah canım çok teşekkür ederim ama 13. Gün gittim yumurta Yok nerdeyse demişti doktor regli olunca klomen vereceğim dedi ama Allah bu belli olmaz inşallah öyledir
Evet ilk defa canımKlomeni ilk defa mı kullanacaksın
Bende bu ay denedim ilk kez iki tane olustu sag 22 sol 21 cnm ama ilac sanirim binyeme agir geldi cok agrilarim oliyoEvet ilk defa canım
Evet yan etkileri varmış okumuştum ama inşallah karşılığında bebişin gelirBende bu ay denedim ilk kez iki tane olustu sag 22 sol 21 cnm ama ilac sanirim binyeme agir geldi cok agrilarim oliyo
Canim bende bu ay kullanacgim az once bilgilenmek icin video felan izledim o agrilar yumurtalarin gelismesinden dolayi olan agri ilacla alakasi yokmus korkma ins hamile kalirsin bu ayBende bu ay denedim ilk kez iki tane olustu sag 22 sol 21 cnm ama ilac sanirim binyeme agir geldi cok agrilarim oliyo
Yumurta gelisirken agri farkli igneden snr farkli oluyo cnm sanirim catladigi icin agrilar ins rabbim hepimize biran once verir bebeklerimiziCanim bende bu ay kullanacgim az once bilgilenmek icin video felan izledim o agrilar yumurtalarin gelismesinden dolayi olan agri ilacla alakasi yokmus korkma ins hamile kalirsin bu ay
Tabi canim agrilar oluyrk ama ins olumlu sonuçlanırYumurta gelisirken agri farkli igneden snr farkli oluyo cnm sanirim catladigi icin agrilar ins rabbim hepimize biran once verir bebeklerimizi
Slm kizlar bende klomenle hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim adetin 5.günü başlamıştım ilaca 10 gün sonra kontrole gittim ine verdi sonra ilişki için gün verdi benim o ay gogus ağrım çok vardı ve kasigimda batık bi ağrı olmuştu Allah size de nasip eder insallahTabi canim agrilar oluyrk ama ins olumlu sonuçlanır
Ayyy ne guzel Allah kucaginiza almayi da nasip etsin insallah Rabbim bizlere de hayirlisiyla nasip etsinSlm kizlar bende klomenle hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim adetin 5.günü başlamıştım ilaca 10 gün sonra kontrole gittim ine verdi sonra ilişki için gün verdi benim o ay gogus ağrım çok vardı ve kasigimda batık bi ağrı olmuştu Allah size de nasip eder insallah
Böyle güzel sonuçlar bizi de umutlandırıyor.Slm kizlar bende klomenle hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim adetin 5.günü başlamıştım ilaca 10 gün sonra kontrole gittim ine verdi sonra ilişki için gün verdi benim o ay gogus ağrım çok vardı ve kasigimda batık bi ağrı olmuştu Allah size de nasip eder insallah
Amin canım inşallah en kısa zamanda sizde hamilelik haberini alırsınız benim ark vardı onun da kaç ay olmadı ben klomenle hamile kalınca o da Dr tedavisiyle klomen kullandı simdi oda iki aylık hamile darısı da sizeBöyle güzel sonuçlar bizi de umutlandırıyor.
İnşallah bizlere de nasip olur
Umutlandirmak gibi olmasın da benim de 21 mm çıkmıştı bi de o ay akintim göğüs ağrısı vardı sende var mı göğüs ağrısıBen de ilk defa kullandım aynen. Sol yumurtam 21 mm. Hiç ağrı falan yok. Bugün 11. Gün iğneden sonraki. Akıntılar falan başladı kaç gündür neye delalet acaba ?
Bu klomenle ilk ayım.Amin canım inşallah en kısa zamanda sizde hamilelik haberini alırsınız benim ark vardı onun da kaç ay olmadı ben klomenle hamile kalınca o da Dr tedavisiyle klomen kullandı simdi oda iki aylık hamile darısı da size
Canımm ya maşallah sana . Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin RabbimUmutlandirmak gibi olmasın da benim de 21 mm çıkmıştı bi de o ay akintim göğüs ağrısı vardı sende var mı göğüs ağrısı
Cnm senin olmama durumun neydi ve bende kasik agrisi asiri bu gece saplaniyodu meselaAmin canım inşallah en kısa zamanda sizde hamilelik haberini alırsınız benim ark vardı onun da kaç ay olmadı ben klomenle hamile kalınca o da Dr tedavisiyle klomen kullandı simdi oda iki aylık hamile darısı da size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?