- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
Erken konusmussun canım, 38Yas kac cnm senin asil yas problemi bende 29 oldum
Canımm ne zaman olmuştun iğneyiOyyhhh kalbim duracak gibi kızlar:/ bat 16 mart, klomen sonrası 20mm bi yumurtam ve 40mm bi kistim olmuştu, doktor kistin yeri sıkıntılı değil demişti ama çok da umutlanmak istemedim. Bugün öylesine iş olsun diye test yaptm bi süre sonra 2.çizgiyi gördüm koşa koşa eşime getirdim, heyecanlanma dur dedi o da gerçi ama gördü:) sonra attım , bi heves bidaha aldm elime çizgi silikleşmişti. Yarın sabah ilk iş ilk idrarla tekrarlycam, Allahım bana da isteyen herkese de hayırlı olacağı zamanda nasip etsin inşallah ...
geçen ay iğnenin 16.günü adet oldum onu baz alacak olursam 23 mart da benim bat... normal iğne olmadığım zamanki döngüme bakacak olursak 25 mart.İns hepimizinki tutar cnm ayni donem gibiyiz zaten bende bugun vuruldum igneyi ama gunun gecene kadar bekle dedi bat 24 bakalim
bende öyle canım ya hatta bazen POZITIF IDRAR TESTI ORNEKLERI dıye topık var arada oraya gırıp bakıyorum moral olsun umut olsun dıye pozıtıf testler gorunce mutlu oluyorum darısı basımıza canımOlur senin düşünme öyle benim yaşım gereği ve normal yumurta
Ay hadi inşallah güzel haberler ver bize burada.. ne güzel çok mutlu oluyorum hamile haberlerini duyunca
Yani bence de hamilesinn ayy inşallahhCanım aslında 1nde olacaktım ama doktor Baktı ve kendiliğinden çatladığını söyledi. Önceki ve sonraki günleri değerlendirmiştik
hadi inşallah canım... inşallah bebeğin seninledir...Oyyhhh kalbim duracak gibi kızlar:/ bat 16 mart, klomen sonrası 20mm bi yumurtam ve 40mm bi kistim olmuştu, doktor kistin yeri sıkıntılı değil demişti ama çok da umutlanmak istemedim. Bugün öylesine iş olsun diye test yaptm bi süre sonra 2.çizgiyi gördüm koşa koşa eşime getirdim, heyecanlanma dur dedi o da gerçi ama gördü:) sonra attım , bi heves bidaha aldm elime çizgi silikleşmişti. Yarın sabah ilk iş ilk idrarla tekrarlycam, Allahım bana da isteyen herkese de hayırlı olacağı zamanda nasip etsin inşallah ...
İnşallah canım , kan için pzt gidebilirim sanırım, küçük bir ilçedeyim hastanede acildeki kalabalık çilesini ve stresini çekmeyi giç gözüm yemiyor açıkçası:/ çok umutlanmak da istemiyorm test bozuksa falan diye, yarın da bi yapayım da bakalm , bir tuhaf hissediyorum inanasım gelmiyor hiç bunca zaman sonra..Yani bence de hamilesinn ayy inşallahhbenim ilk düşükteki hamilelikte de silik çıkmıştı. Yarın acilen bi kan testi yap benceee
Test bozuk olsaydı hiç çizgi çıkmazdı. Testlerin üzerinde öyle yazıyor genelde. Acilde bi saate sonuç çıkıyor hemen, tabi sabırlıysan bekle yine de. İnşallah güzel haberler verirsinn bizeİnşallah canım , kan için pzt gidebilirim sanırım, küçük bir ilçedeyim hastanede acildeki kalabalık çilesini ve stresini çekmeyi giç gözüm yemiyor açıkçası:/ çok umutlanmak da istemiyorm test bozuksa falan diye, yarın da bi yapayım da bakalm , bir tuhaf hissediyorum inanasım gelmiyor hiç bunca zaman sonra..
Bu konuda 2 yıldır sabretmeyi öğrendim galiba kuzum:) Dualarım hep hayırlı zamanda ver Allahım diyeydi, bakalm zAmanı gelmişmiTest bozuk olsaydı hiç çizgi çıkmazdı. Testlerin üzerinde öyle yazıyor genelde. Acilde bi saate sonuç çıkıyor hemen, tabi sabırlıysan bekle yine de. İnşallah güzel haberler verirsinn bizekaç senedir bekliyorsun canımm
Allah allah dün ku testinle aynı markamıydı canımBu sabah hiç çıkmadı çizgi:)) Allahtan çok heveslenmemiştim, az daha bekleyeyim ben :)
Aslında testler ta yazın ovulasyın testi almıştım onların içinden çıkan hediye hcg lerdi. Gebelik testi olduğunu sonradan anladığmdan bu zamana kadar kullanmamştm:)) bana da çok ilginç geldi ama dün ikinci çizgiyi gördüğümde şaşırmştm şüpheli ilişkiden10 veya 12. Gün nasıl da çıktı hemen diyeAllah allah dün ku testinle aynı markamıydı canım
Testlerin son kullanma tarihi gibi bir şey var mı bilmiyorum ki inşallah vardır bebeğin canım allah gönlüne göre versinAslında testler ta yazın ovulasyın testi almıştım onların içinden çıkan hediye hcg lerdi. Gebelik testi olduğunu sonradan anladığmdan bu zamana kadar kullanmamştm:)) bana da çok ilginç geldi ama dün ikinci çizgiyi gördüğümde şaşırmştm şüpheli ilişkiden10 veya 12. Gün nasıl da çıktı hemen diye
İnşallah canım, hepimizin gönlğne göre versin Allah ..Testlerin son kullanma tarihi gibi bir şey var mı bilmiyorum ki inşallah vardır bebeğin canım allah gönlüne göre versin
Canım merhaba bni hatirladinmi bilmiyorum bn geçen ay konuşmuştuk neyse bn 1 kere klomen kullandim başka bi tedavi olmadı bnde bır problem yok esimin sprm hareketliligi sınırda doktor çok kötü değil demişti ama bn etkili olduğunu düşünüyorum bu ay geçsin dedi gelcek ay bnde hsg düşünüyorum insalhh hsg den sonra ikimizde hamiş kalirizKizlar 4 aydir klomen kullniyorm kimyasal gebelik gecirdim ilk ayda. Bu ay sogan kuru yaptim 2 yumurta olustu kendi catladi bi sorun olmadgi soyleniyo ama yoruldum kan testi bata 4 gun kala negatf ckti yine olmadi regl den sonra rahim filmine karar verdim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sizlerinde ins klomen iyi gelir bebislerinize kavusursunz ben klomenden umudumu kestim
Hatirladim canim evet. Ins hsg sonrasi bizde hamile kalanlardan oluruz ya rabbim aratmasin dha fazla ins. Esimin sonuclar cok iyi cikti benimde hormonlar normal ama nasip olmadi dha ins yuzumuz guler en kisa zamandaCanım merhaba bni hatirladinmi bilmiyorum bn geçen ay konuşmuştuk neyse bn 1 kere klomen kullandim başka bi tedavi olmadı bnde bır problem yok esimin sprm hareketliligi sınırda doktor çok kötü değil demişti ama bn etkili olduğunu düşünüyorum bu ay geçsin dedi gelcek ay bnde hsg düşünüyorum insalhh hsg den sonra ikimizde hamiş kaliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?