Benim de 2. Deneme canım doktor bu olmazsa bi kez daha deneriz oda olmazsa ilaçlı rahim filmi cekcz dedi ondan sonra aşılama dedi ama inşallah hic gerek kalmaz bunlara Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versinKizlar 4 aydir klomen kullniyorm kimyasal gebelik gecirdim ilk ayda. Bu ay sogan kuru yaptim 2 yumurta olustu kendi catladi bi sorun olmadgi soyleniyo ama yoruldum kan testi bata 4 gun kala negatf ckti yine olmadi regl den sonra rahim filmine karar verdim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sizlerinde ins klomen iyi gelir bebislerinize kavusursunz ben klomenden umudumu kestim
Benim de idrarda çıkmadı yani adet olacağım besbelli.Kızlarrr dayanamayıp ignenin 13.günü kan testi yaptırmıştım..negatif çıkmıştı..bugün ignenin 15.günü hala hasta olmadım..acaba demeli miyim sizce..? acaba daha çıkmamış olabilir mi test yaptığımda..?
Ins gerek kalmaz canim ya zor bi surec. Benimde 4.ay olmadi yine bu ay rahim flmi cektrcm bende ins asilamaya gerek kalmazBenim de 2. Deneme canım doktor bu olmazsa bi kez daha deneriz oda olmazsa ilaçlı rahim filmi cekcz dedi ondan sonra aşılama dedi ama inşallah hic gerek kalmaz bunlara Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
Benim de idrarda çıkmadı yani adet olacağım besbelli.
Yarın Veya Çarşamba.
Bu ay da olmadı nasip.
Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Aa Evt silik çizgi sanki değil mi.Kızlar bu bi silik çizgimidir?Eki Görüntüle 1967165
Canım sonuçlar ne alemde, hangi test doğruymuş ?Bu sabah hiç çıkmadı çizgi:)) Allahtan çok heveslenmemiştim, az daha bekleyeyim ben :)
Negatif kuzum, kan verdim dün sırf içim rahatlasın diye.. Beklemeye devamm artk ne yapalm bi akşamlık hayali de güzelmiş :)Canım sonuçlar ne alemde, hangi test doğruymuş ?
Aa Evt silik çizgi sanki değil mi.
Biryerlerde yazsana bir baksın kızlar ?!
Cnm ilacin etkisindendir bende de asiri uyku hali var batmalarim var surekli kasiklarimda agri varSelamunaleykum kızlar bana da yardimci olur musunuz lütfen.bu ay klomen kullandim adetimin 13.gunu dktra gttim sol tarafta 3 adet yumurtam olmuş 19mm bugün adetimin 19.gunu ve 3gundur adet sancısı çekiyorum gece yemek yiyorum doymuyorum sizce neden. Rabbim tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnSaallah.
Valla adet olacam sanki o derece göğüs hassasiyetim olsa tamam hamileyim diycem de. Yumurtalar mi çatlıyo acaba. Allah tez zaman da hayırlı gebelik nasip etsin sana canim benimCnm ilacin etkisindendir bende de asiri uyku hali var batmalarim var surekli kasiklarimda agri var
Tez zamanda olur inşallah canım demek birazcık daha beklemen gerekiyormuşNegatif kuzum, kan verdim dün sırf içim rahatlasın diye.. Beklemeye devamm artk ne yapalm bi akşamlık hayali de güzelmiş :)
Hepimize nasip etsin ins cnm kacinci gun igneden snr cnm benim bugun 3.gun doldu yani cumartesi oldum igneyi bendede agri cok ve mide bulantilari oluyo aksamlari normal mi bu ilac bole yapar mi kiValla adet olacam sanki o derece göğüs hassasiyetim olsa tamam hamileyim diycem de. Yumurtalar mi çatlıyo acaba. Allah tez zaman da hayırlı gebelik nasip etsin sana canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?