KLOMEN??

Benim de maşallah tam 14. Gün de geldi regl günü gününe şimdi regl bitti bugün klomen kullanıyorum günde 3 kez artı inofolic cuma kontrol var bakalım inş büyümüştür yumurtalar

Benim de 2. Deneme canım doktor bu olmazsa bi kez daha deneriz oda olmazsa ilaçlı rahim filmi cekcz dedi ondan sonra aşılama dedi ama inşallah hic gerek kalmaz bunlara Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Benim de idrarda çıkmadı yani adet olacağım besbelli.
Yarın Veya Çarşamba.
Bu ay da olmadı nasip.
Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Benim de 2. Deneme canım doktor bu olmazsa bi kez daha deneriz oda olmazsa ilaçlı rahim filmi cekcz dedi ondan sonra aşılama dedi ama inşallah hic gerek kalmaz bunlara Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
Ins gerek kalmaz canim ya zor bi surec. Benimde 4.ay olmadi yine bu ay rahim flmi cektrcm bende ins asilamaya gerek kalmaz

Benim de idrarda çıkmadı yani adet olacağım besbelli.
Yarın Veya Çarşamba.
Bu ay da olmadı nasip.
Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Canim bende ayni durumdayim surekli agrim var..idrar testi silik cikti benim iyice kafam karisti..

Arkadaslar bende pko luyum ve bu ay adetim resmen 55. Gün u
Oldu uzun zamandir bu kadar uzamamisti bugun ilk gun 3.gun gel dedi doktorum klomen e baslayacagiz benim sorum bal corek otu tarcin karisimini ayni anda yesem suan baslayip yumrtlamaya kadar yarari olur mu yoksa sadece klomen mi kullanayim

benim bugün adet olmam lazım olmadım henüz belirti de yok test yapmaya korkuyorum
cumartesi dayanamayıp yapmıştım gerçi negatifti bilemiyorum..

Selamunaleykum kızlar bana da yardimci olur musunuz lütfen.bu ay klomen kullandim adetimin 13.gunu dktra gttim sol tarafta 3 adet yumurtam olmuş 19mm bugün adetimin 19.gunu ve 3gundur adet sancısı çekiyorum gece yemek yiyorum doymuyorum sizce neden. Rabbim tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnSaallah.

Cnm ilacin etkisindendir bende de asiri uyku hali var batmalarim var surekli kasiklarimda agri var

Cnm ilacin etkisindendir bende de asiri uyku hali var batmalarim var surekli kasiklarimda agri var
Valla adet olacam sanki o derece göğüs hassasiyetim olsa tamam hamileyim diycem de. Yumurtalar mi çatlıyo acaba. Allah tez zaman da hayırlı gebelik nasip etsin sana canim benim

Negatif kuzum, kan verdim dün sırf içim rahatlasın diye.. Beklemeye devamm artk ne yapalm bi akşamlık hayali de güzelmiş :)
Tez zamanda olur inşallah canım demek birazcık daha beklemen gerekiyormuş ben de 11. Güne geldim iğneden sonraki. Heç bi belirti yok. Okuldan sonra tembel tembel yatıyorum yorgunluk diyecem yorgunluk ben kendimi bildim bileli var resmen aa nefes alıyorum bi belirti mi acaba deme aşamasına geldim Acaba ne zaman kan testine gitsem. Allah gönlümüze göre verir inşallah

Kızlar yumurta çatlatken ağrı olur mu umudum yoktu bu ay zaten ama reglime 4 gün var sağ kasığım ağrıyor ama regli ağrısı gibi değil ya değişik

Valla adet olacam sanki o derece göğüs hassasiyetim olsa tamam hamileyim diycem de. Yumurtalar mi çatlıyo acaba. Allah tez zaman da hayırlı gebelik nasip etsin sana canim benim
Hepimize nasip etsin ins cnm kacinci gun igneden snr cnm benim bugun 3.gun doldu yani cumartesi oldum igneyi bendede agri cok ve mide bulantilari oluyo aksamlari normal mi bu ilac bole yapar mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…