ben üşütmüştüm bende sıkıntı göremedi dr 5. ay klomen tedavisi gördüm o ay göğüs ve kasıkta ağrıdan ziyade batık bi ağrı oluyodu bende ama hamilelik kendini gögüs ağrısıyla belli ediyo benceCnm senin olmama durumun neydi ve bende kasik agrisi asiri bu gece saplaniyodu mesela
amin canım inşallah ben adet günüm geçtikten bir gün sonra test aldım yaptım çıktıCanımm ya maşallah sana . Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbimbende göğüs ağrısı değil de dolgunluğu var. Uçlarına dokunduğum zaman biraz rahatsız ediyor sadece. İnşallah ardından geliriz biz de. Sen iğneden ne zaman sonra test yapmıştın canım hatırlıyor musun
eşim test hiç yaptırmadı ama bende de yumurtam 21 di dr bu ay hamile kalabilirsin dedi ineyi yaptıktan bir hafta sonra göğus ucunda falan hassaslaşma oluyo tabi bende oldu bu neden olmasın canım olur inşallah en kısa zamanda
amin canım inşallah ben adet günüm geçtikten bir gün sonra test aldım yaptım çıktıo duygu çok güzel en kısa zamanda siz de yaşarsınız inşallah
Hayırlı olsuneşim test hiç yaptırmadı ama bende de yumurtam 21 di dr bu ay hamile kalabilirsin dedi ineyi yaptıktan bir hafta sonra göğus ucunda falan hassaslaşma oluyo tabi bende oldu bu neden olmasın canım olur inşallah en kısa zamanda
İdrarı fazla damlatmışsan yayılır canım bende de çift çizgi olmuştu kan testi verdim negatif çıkmıştı tekrar yap çıkar inşallahöncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
bende bu ay ilk defa klomen kullandım dün adet günümde olmadım akşam test yaptım kafam karıştı yayıldı pembelik çubukta bozuk olsa ilk çizgi olmazdı o oluştu..bugün tekrar yapıcam inşallah olumlu olur
İdrarı fazla damlatmışsan yayılır canım bende de çift çizgi olmuştu kan testi verdim negatif çıkmıştı tekrar yap çıkar inşallah
idrarı az damlat taşmaz bide beklemen gerekiyo 3 dakika kadar bekle zaten bebiş varsa beliriröncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
bende bu ay ilk defa klomen kullandım dün adet günümde olmadım akşam test yaptım kafam karıştı yayıldı pembelik çubukta bozuk olsa ilk çizgi olmazdı o oluştu..bugün tekrar yapıcam inşallah olumlu olur
idrarı az damlat taşmaz bide beklemen gerekiyo 3 dakika kadar bekle zaten bebiş varsa belirirhadi bakalım hayırlı haberi alırsın inş
Yaaaa kizlar bende ilk defa bu ay kullanacgimda tavsiye edeceginz biseyler var mi olumlu sonuc almak icin
Aynen birde 15 gün günüm geçmişti doktor kan tahlilinde pco var dedi nasıl korkmuştum çok şükür yokmuş pco ama o korku yetti Yen'i evliydim birdeinşallah canım sağol bende umutsuzum ama Allah bilir yine de..
seninde baya kötü olmuş insan çift çizgiyi görünce kesin gözüyle bakar
Amin amin inşallahh :) bişey daha soracağım. Adet günü olarak hangi günü göze aldın, eski adet döngünü mü ???amin canım inşallah ben adet günüm geçtikten bir gün sonra test aldım yaptım çıktıo duygu çok güzel en kısa zamanda siz de yaşarsınız inşallah
Canim ben bu ay iğne yaptırmadım yaklaşık 6 ay önce klomen ve çatlatma ignesi yaptrmstm fakat adet oldum mide bulantısı baş dönmesi yapıyor evet canim cunku. Ben çok kullandım klomen çok şişkinlik gaz yapıyor karındaHepimize nasip etsin ins cnm kacinci gun igneden snr cnm benim bugun 3.gun doldu yani cumartesi oldum igneyi bendede agri cok ve mide bulantilari oluyo aksamlari normal mi bu ilac bole yapar mi ki
Evet cnm sacma bi agri yapti ama sonu ins hayirli olur peki gunun gecsin dedi dr ama ondan once ogrenebilir miyim eger ogrenebilirsem kac gun snr test yapabilirim igneden snrCanim ben bu ay iğne yaptırmadım yaklaşık 6 ay önce klomen ve çatlatma ignesi yaptrmstm fakat adet oldum mide bulantısı baş dönmesi yapıyor evet canim cunku. Ben çok kullandım klomen çok şişkinlik gaz yapıyor karında
12 gün sonra diye biliyorum canim. Beklemek zor geliyor insana eşin için birşeyler yapıyor muydun pekiEvet cnm sacma bi agri yapti ama sonu ins hayirli olur peki gunun gecsin dedi dr ama ondan once ogrenebilir miyim eger ogrenebilirsem kac gun snr test yapabilirim igneden snr
Evet cnm hala yapiyoz keciboynuzu pekmezi ve e vitamini iciyo bu siteden de yeni ogrendigim caksir suyuna da basladi ins rabbim nasip eder bu ay tutmazsa zaten tup bebek icin gidecem dr cnm cok bekledim12 gün sonra diye biliyorum canim. Beklemek zor geliyor insana eşin için birşeyler yapıyor muydun peki
Bu ilac cok sik idrara da cikartiyo mu cnm peki bilgin var mi12 gün sonra diye biliyorum canim. Beklemek zor geliyor insana eşin için birşeyler yapıyor muydun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?