O bende çok var gece yarısı kalkıp asla lavaboya giden biri değilken şimdi sürekli gidiyorum. İlaçtan mı acaba? İlk hamileliğimin belirtisinde sık sık idrara çıkardım. İnşallah bunda da böyleyizdirBu ilac cok sik idrara da cikartiyo mu cnm peki bilgin var mi
İns cnm oledir ama daha cok erken gibi bi belirti icin benimki bi hafta olmadi henuz yani ama ins hamisizdir hepimiz rabbim hepimize nasip etsin diye surekli dualarimdasinizO bende çok var gece yarısı kalkıp asla lavaboya giden biri değilken şimdi sürekli gidiyorum. İlaçtan mı acaba? İlk hamileliğimin belirtisinde sık sık idrara çıkardım. İnşallah bunda da böyleyizdir
inşallah canım. Allah hiç kimseyi böyle bir şeyle imtihan etmesin. Hiç belli olmaz yine de belki de ona delalettirİns cnm oledir ama daha cok erken gibi bi belirti icin benimki bi hafta olmadi henuz yani ama ins hamisizdir hepimiz rabbim hepimize nasip etsin diye surekli dualarimdasiniz
Ben de hiçbir şey hissetmemiştim. Herkesde aynı belirtiler yaşanacak diye bişey yok zaten. Kimi hissediyormuş kimi hissetmiyormuşÇatlatma ignesinden sonra herhangi bir değişiklik hissettiniz mi kızlar. Ben dün öğlen 3 te vuruldum ama hiç belirti yok maalesef! Sizde de böyle olan var mı?
Bende sanci cok hele aksamlari cok batiyo cnm ama herkeste ayni olmayabilir tabi kiÇatlatma ignesinden sonra herhangi bir değişiklik hissettiniz mi kızlar. Ben dün öğlen 3 te vuruldum ama hiç belirti yok maalesef! Sizde de böyle olan var mı?
İlk kez vurundum o yüzden bilgimde yoktu..sağolasın canımBen de hiçbir şey hissetmemiştim. Herkesde aynı belirtiler yaşanacak diye bişey yok zaten. Kimi hissediyormuş kimi hissetmiyormuş
Benim 24 saat geçti belirtisiz.. senin ne kadar sürede başladı böyle belirtilerBende sanci cok hele aksamlari cok batiyo cnm ama herkeste ayni olmayabilir tabi ki
İgneyi ben cumartesi sabah 11de olmustum o gun gece agrim vardi ama benim oncesinden de vardi cnm yumurtalar gelisirken yani dr da solemisti hafif agrin var gibi normal endiselenme diye simdi farkli agrilarBenim 24 saat geçti belirtisiz.. senin ne kadar sürede başladı böyle belirtiler
Acaba ilk testin bozuk muydu ? Bikaç güne adet olmazsan kan testi yaptır bence. Normalde benim araştırdığım kadarıyla iğneden 14 gün sonra adet başlarmış. Tabi basıları 17 sinde 20 sinde olanı da dıydum. Hakkında hayırlısı olsun canım. Bozma moralini. Bu süreçler iyi moral istiyorkızlar ben 1 mart ta iğne vuruldum henüz adet olmadım 15. gün bugün sabah idrar testi yaptım test çok tuhaftı ikinci çizgi yarım gibiydi ve kırmızılık dağılmıştı sonra saat 15.30 gibi eşime test aldırdım tekrar yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu baya ağladım hatta ne yapacağım bilmiyorum ne zaman adet olmam gerekli ilk kez kklomen kullandım ve iğne vuruldum
bakalım artık yarın adet olurum herhalde evet çok moral istiyor ama ben o kadar moralli olamıyorum maalesef çok üzüldüm bu ay hayallerim yıkıldı resmen inşallah sizlerinki pozitif çıkar allah gönlümüze göre versin canımAcaba ilk testin bozuk muydu ? Bikaç güne adet olmazsan kan testi yaptır bence. Normalde benim araştırdığım kadarıyla iğneden 14 gün sonra adet başlarmış. Tabi basıları 17 sinde 20 sinde olanı da dıydum. Hakkında hayırlısı olsun canım. Bozma moralini. Bu süreçler iyi moral istiyor
Daha adet olmadan tam ümidini kesme yine de. Belli olmaz. İnşallah canım inşallah. İlk defa mı kullandın klomenibakalım artık yarın adet olurum herhalde evet çok moral istiyor ama ben o kadar moralli olamıyorum maalesef çok üzüldüm bu ay hayallerim yıkıldı resmen inşallah sizlerinki pozitif çıkar allah gönlümüze göre versin canım
Keske ilk idrarinla test yapsaydin cnm herkes ole diyo sabah ilk idrarinla yap bi de olmazsada canini sikma rabbim buyuk demekki vakti deilmis diye dusun hayirlisi ne ise o olsun de hepkızlar ben 1 mart ta iğne vuruldum henüz adet olmadım 15. gün bugün sabah idrar testi yaptım test çok tuhaftı ikinci çizgi yarım gibiydi ve kırmızılık dağılmıştı sonra saat 15.30 gibi eşime test aldırdım tekrar yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu baya ağladım hatta ne yapacağım bilmiyorum ne zaman adet olmam gerekli ilk kez kklomen kullandım ve iğne vuruldum
Ben de olmadım canm.
Ben de olmadım canm.
Allah Allah klomenden mi acaba neden böyle bilmem. Bekleyeceğim biraz daja
Cnm bize de igneden sonraki gun dedi dr ve uc gun arka arkaya snr bi gun dur bi gun yapin dediArkadaslar benim doktorum öğlen 3 te iğneyi ve o akşam ve sonraki aksam ilişki dedi.ama burada 36 saat sonra yazıyor bir cok kisi. Acaba yanlısmı soylediki?
Canim belirBu ilac cok sik idrara da cikartiyo mu cnm peki bilgin var mi
Evet cnm hala yapiyoz keciboynuzu pekmezi ve e vitamini iciyo bu siteden de yeni ogrendigim caksir suyuna da basladi ins rabbim nasip eder bu ay tutmazsa zaten tup bebek icin gidecem
İnSaallah gitmene gerek kalmaz canim hayırlısıyla hamile kalırsn İyi yapıyorsun keçi boynuzu çok iyi evet çakşırda öyleymiş. Biraz da psikolojik olabilir cunku. İğneden sonra gerçekten kendini çok kaptırıyorsun herşey düzeldi hamile kaldım hissi oluyor çok takma Canim düşünme kendini dinleme 12. gün test yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?