KLOMEN??

Kızlar doktordan çıktım şimdi . Yumurtalar oluşmuş iki tane iğne vermeyeceğim dedi kendisi catlarmis . Her gün ilişki 14 gün sonra adet olman lazim döllenme olmazsa eğer adet olmazsan test yap dedi
Cok sevindim senin adına canım inş tutunur bebişn bende pazartesi gtcm inş büyümüştr ins bizde anne olrz :)

Cok sevindim senin adına canım inş tutunur bebişn bende pazartesi gtcm inş büyümüştr ins bizde anne olrz :)
Catladigini nasıl anlayacağım bilmiyorum her gün ilişki de çok zor değil mi gün aşırı olsa sorun olur mu sizce ? Bir de inofolice devam edecegm hamile kalana kadar

Catladigini nasıl anlayacağım bilmiyorum her gün ilişki de çok zor değil mi gün aşırı olsa sorun olur mu sizce ? Bir de inofolice devam edecegm hamile kalana kadar
Bir dolu bir boş yap zaten sperm 24 saatla 72 saat arası yaşayabiliyor. Zor oluyorsa. Catlaxiginida kasiklarda ağrı akinti olur akinti uzar vücut sıcaklığın biraz daha fazla olur

Slm kızlar bnde bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım esimın sprm durumu normal bnm de bi sorunum yok 14 aydır deniyoz ilk tedavimiz rabbim bu ay nasip eder insalhh

Benim ilk kullanışm canım bilmiyorum ki kullandım ve pazartesi gtcm bilmiyorum büyüdü mü ilişki mi yoksa iğne mi istee onu da bilmiyorum ben de ilk geçiyorum bu yollardan

Slm.kizlar bende 2 kullanisim klomeni bu ay yine başladım bitirdim ve bu gun doktora gittim doktorum yumurtAm 2 tane büyüdüğü için oviteralla iğnesi verdi sabah ignemi vuruldum bu gün ve yarın için iliski söyledi pazartesi tekrar gel.catlamis diye bakacaklar.inslh bu ay kalırım hepimiz güzel haberler veririz kızlarrabbim.kimsenin kucağını boş birakmasin

Benim de iki tane yumurta ama ikisi de farklı taraflarda önce iğne verecekti sonradan vermeyeceğim dedi acaba neden vazgecti

Şaşırdım neden vermedi acaba sormadinizmi doktorunuza kendiliğinden çatlar diye mi vermedi acaba peki kaç gun sonraya çağırdı kntrole

Ilk klomeni kullandığından catlatma.ignesi cuma.gunu akşama 6 da vurulmustum pazar günü akşama kadar agrilarim olmuştu nasıl ağrıları batma gibi sancı ve bel.agrisi olmuştu pazartesi doktora gittiğimde yumuryumurtaların catladigi için böyle ağrılar yapıyormuş cnm bilgin olsun.

Bugün kasık ağrım var ama iki üç gündür vardı zaten ayırt edemiyorum o yüzden sürekli ilişki olacak mecburen her gün olmasa bile iki günde bir ... İğne verin deseydim keşke . Ama eşim de iğne isteme dedi bana doğalakışına bırak kendini rahat hisset dedi

Zaten iğneyle de catlasa kendiliğinden de catlasa bir fark yok öyle değil mı ? Bir de olacaksa zaten iki türlü de aynı döllenme olur olmayacaksa da iğne de yaptırsam olmaz

Zaten iğneyle de catlasa kendiliğinden de catlasa bir fark yok öyle değil mı ? Bir de olacaksa zaten iki türlü de aynı döllenme olur olmayacaksa da iğne de yaptırsam olmaz
Hiç fark yok sadece catlamama ihtimali için iğne . Bana doktor bundan önceki klomende yazmamıştı gerek yok dedi kendim istedim doktora riske atamam dedim ya catlamazaa dedim yazdı . Reglin düzenliyor 12 14 16 günler boş geçirme.

Kendiliginden catlamayabilirde catlamazsa bu ay boşa gitmiş olur kızlar ben vuruldum ilk kullandigimda çatlama iğnesi vuruldum çatlama olmuştu eşimin sprem sayısı düşük olduğu için tutma inslh bu ayar tutar umutluyum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…