Cok sevindim senin adına canım inş tutunur bebişn bende pazartesi gtcm inş büyümüştr ins bizde anne olrz :)Kızlar doktordan çıktım şimdi . Yumurtalar oluşmuş iki tane iğne vermeyeceğim dedi kendisi catlarmis . Her gün ilişki 14 gün sonra adet olman lazim döllenme olmazsa eğer adet olmazsan test yap dedi
Catladigini nasıl anlayacağım bilmiyorumCok sevindim senin adına canım inş tutunur bebişn bende pazartesi gtcm inş büyümüştr ins bizde anne olrz :)
Bir dolu bir boş yap zaten sperm 24 saatla 72 saat arası yaşayabiliyor. Zor oluyorsa. Catlaxiginida kasiklarda ağrı akinti olur akinti uzar vücut sıcaklığın biraz daha fazla olurCatladigini nasıl anlayacağım bilmiyorumher gün ilişki de çok zor değil mi gün aşırı olsa sorun olur mu sizce ? Bir de inofolice devam edecegm hamile kalana kadar
Benim ilk kullanışm canım bilmiyorum ki kullandım ve pazartesi gtcm bilmiyorum büyüdü mü ilişki mi yoksa iğne mi istee onu da bilmiyorum ben de ilk geçiyorum bu yollardanCatladigini nasıl anlayacağım bilmiyorumher gün ilişki de çok zor değil mi gün aşırı olsa sorun olur mu sizce ? Bir de inofolice devam edecegm hamile kalana kadar
Benim de iki tane yumurta ama ikisi de farklı taraflarda önce iğne verecekti sonradan vermeyeceğim dedi acaba neden vazgectiSlm.kizlar bende 2 kullanisim klomeni bu ay yine başladım bitirdim ve bu gun doktora gittim doktorum yumurtAm 2 tane büyüdüğü için oviteralla iğnesi verdi sabah ignemi vuruldum bu gün ve yarın için iliski söyledi pazartesi tekrar gel.catlamis diye bakacaklar.inslh bu ay kalırım hepimiz güzel haberler veririz kızlarrabbim.kimsenin kucağını boş birakmasin
Hiç fark yok sadece catlamama ihtimali için iğne . Bana doktor bundan önceki klomende yazmamıştı gerek yok dedi kendim istedim doktora riske atamam dedim ya catlamazaa dedim yazdı . Reglin düzenliyor 12 14 16 günler boş geçirme.Zaten iğneyle de catlasa kendiliğinden de catlasa bir fark yok öyle değil mı ? Bir de olacaksa zaten iki türlü de aynı döllenme olur olmayacaksa da iğne de yaptırsam olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?