36 saat sonra demişti bana da. Sperm vücudunda 48 saat kaldığı için erken ilişki önermiş olabilir çatladıgi zaman o spermler iş görsün diye. O yuzden canim 36 saat öncesi de önemli olabiliyorCnm bize de igneden sonraki gun dedi dr ve uc gun arka arkaya snr bi gun dur bi gun yapin dedi
Biz igneden onceki gunde iliski yasamistik cnm igneden snr hmn catlarsa diye rezerve etmistim36 saat sonra demişti bana da. Sperm vücudunda 48 saat kaldığı için erken ilişki önermiş olabilir çatladıgi zaman o spermler iş görsün diye. O yuzden canim 36 saat öncesi de önemli olabiliyor
Yaa benim de İnan ki.Çok sinir oldum yaa..günüm hiç şaşmazdi benim resmen düzenim bozuldu..
kızlar ben 1 mart ta iğne vuruldum henüz adet olmadım 15. gün bugün sabah idrar testi yaptım test çok tuhaftı ikinci çizgi yarım gibiydi ve kırmızılık dağılmıştı sonra saat 15.30 gibi eşime test aldırdım tekrar yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu baya ağladım hatta ne yapacağım bilmiyorum ne zaman adet olmam gerekli ilk kez kklomen kullandım ve iğne vuruldum
Bugün dayanamadım idrar testi yaptım evde ama sonuç negatif. Acaba erken mi oldu, 13. Gün bugün?
İnşallah canım. Resmen yıkımmpek erken değil ama bence iki üç gün sonra tekrar yap testi inşallah hamilesindir..
İnşallah canım. Resmen yıkımm
Aynı durumdayız. Rabbim sabır versin hepimize. Ne zor bir imtihan. Her seferinde bir ay daha beklemek zulüm gibi. Bu ay soğan suyuna başlayacam yine. İnşallah faydasını tekrar görürümbende bu sabah o duyguyu yaşadım..adetim iki gün geçti ama kocaman bir negatif..
adet oldun mu peki cANIM SEN İĞnenin kaçıncı günübenimde dün yaptığım test öyle oldu bi umut işte tekrar yaptım negatif sanırım test bozuktu..
bende ilk kez klomen kullandım bu ay..olmadı bi dahaki aya kısmet olur inşallah..
evet canım ilk klomen kullanışım bilmiyorum keşke ilk idrarla yapsaydım ama sabah pozitif gibi olunca ama tam karar veremeyince öğleden sonra dayanamayıp tekrar yaptım bilmiyorum hnüz adet olmadım inşşallah ama çokta umut etmek istemiyorum daha kötü oluyor öyleDaha adet olmadan tam ümidini kesme yine de. Belli olmaz. İnşallah canım inşallah. İlk defa mı kullandın klomeni
evet canım ilk kullanışım ama çok yıkıldım bilmiyorumDaha adet olmadan tam ümidini kesme yine de. Belli olmaz. İnşallah canım inşallah. İlk defa mı kullandın klomeni
Aynı durumdayız. Rabbim sabır versin hepimize. Ne zor bir imtihan. Her seferinde bir ay daha beklemek zulüm gibi. Bu ay soğan suyuna başlayacam yine. İnşallah faydasını tekrar görürüm
adet oldun mu peki cANIM SEN İĞnenin kaçıncı günü
bende şimdi adet olmadıkça korkuyorum bu sefer kist filan mı oluştu diye. kan testi yaptırdınmı canım idrar mı sadece seninki iki gün geçmiş çünküadet olmadım daha cnm 14 ünde olmam lazımdı..ben iğne kullanmadım yumurtam kendiliğinden çatladı o tarihde 28 şubattı..
glukofen de içiyorum adetimi düzene sokması lazımdı bilemiyorum ne adet oldum nede hamileyim..
bende şimdi adet olmadıkça korkuyorum bu sefer kist filan mı oluştu diye. kan testi yaptırdınmı canım idrar mı sadece seninki iki gün geçmiş çünkü
hayır canım başka bir sey kullanmadım bende pko filan yok hormonlarım filan hepsi normalmiş rahim kalınlığı filan iyi dedi doktor tam gebeliğe hazırsın dedi ama olmadızaten pko olduğu için bende o kistlerden illaki vardır..yok cnm kan testi yaptırmadım idrar testi sadece ama o kadar eminim olmadığına yada olmayacağına ne bileyim kan testi yaptırmak aklıma bile gelmedi..göğüslerim çok hassaslaştı adet olmadan oluyor böyle olurum bi iki güne zaten..
sen bu arada sadece klomen mi kullandın onun yanında başka ilaç verdi mi doktorun sana..
belli olmaz canım ne mucizeler oluyor inşallah hamilesindirzaten pko olduğu için bende o kistlerden illaki vardır..yok cnm kan testi yaptırmadım idrar testi sadece ama o kadar eminim olmadığına yada olmayacağına ne bileyim kan testi yaptırmak aklıma bile gelmedi..göğüslerim çok hassaslaştı adet olmadan oluyor böyle olurum bi iki güne zaten..
sen bu arada sadece klomen mi kullandın onun yanında başka ilaç verdi mi doktorun sana..
Yaa benim de İnan ki.
Ama beklemeyelim biraz da hafta sonu kan testi yaparım yine olmazsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?