KLOMEN??

Bugün dayanamadım idrar testi yaptım evde ama sonuç negatif. Acaba erken mi oldu, 13. Gün bugün?
bence erken canım adetinden 3 gün önce yapmış oluyorsun herkeste çıkacak diye bişey yok adet gününü bekler 3 gün kalmış zaten

kızlarrr ... 7 gün kaldı adetime hatta artık bugünü saymazsak 6 gün diyebiliriz.
hayret bu ay hiç belirti yok derken bugün rahmimin alt tarafında bi çekme oldu garip bişiler ağrı sızı diyemem de tam alt karında bi şişkinlik mi desem gerginlik mi batma mı desem bilemedım. onun dışında bugün göğüs ucları acımaya başladı.. umartım adet belirtisi değildir inşallah

inşallah canım inşallah hamilesindir

İnşallah vardır bebiş :)

Cnm o batmalar hafif hafif sanci gibi bende de var ama goguslerimde hic bir belorti yok bacaklarim cok agrir benim adet donemimde suanda da asiri bacak agrim var yarin igne olali 1hafta olcak ama benim daha

Cnm o batmalar hafif hafif sanci gibi bende de var ama goguslerimde hic bir belorti yok bacaklarim cok agrir benim adet donemimde suanda da asiri bacak agrim var yarin igne olali 1hafta olcak ama benim daha
Benim 10 Gun oldu canım. Daha dün başladı belirtiler. Gerci belirti derken gebeliğe yormak istesem de adet belirtilerinden bahsediyorum elbette. Onun öncesinde ya kendimi dinlemedigimden ya da hakkaten hic bisi olmadı. Hep akintimi takip ederdim bu ay onu bile yapmıyorum. Kafayı rahatlatmak lazım.

Ayni c
Ayni cnm bende dinlemiyom kendimi ama karindaki ve kasiktaki o batmalar kendini cok belli ediyor sanki adetliymisim gibi bu birazda klomenden kaynakli sanirim rabbim ins tez zamanda bebeklerimize kavusturur benimde haftaya adet olmam gerek yani bat 24

Igneden 14 gun sonra mi adet görüyorsun sen canim. ? Benim16 Gun sürüyor.. 23 mart da benim bat. Ayni günler sayılır. Insallah ikimiz de mutlu haberi aliriz bu ay... Hadi bakalim :)beraber beklicez

Igneden 14 gun sonra mi adet görüyorsun sen canim. ? Benim16 Gun sürüyor.. 23 mart da benim bat. Ayni günler sayılır. Insallah ikimiz de mutlu haberi aliriz bu ay... Hadi bakalim :)beraber beklicez
Benim ilk kullanisim cnm dr adet gununu takip et gecince test yap dedi bana benim de bat 24diye hesapliyom ben ama belki 25de olabilir subat ayindan dolayi

Klomen kullanan arkdaslar yarin bende kullanmaya baslayacagimda calisiyorum cok agir etkileri oluyro mu yada calisirken ayakta olacagim cok zorlanir miyim?

Canim ben 6 aydır içiyorum doktor bana da vermişti yumurtalıklar için demişti.insülin direncini dengeliyor

adetleri düzene sokuyor mu acaba ..ya bide bende feci mide bulantısı yapıyor akşam üstü içiyorum en azından gün içinde etkilemesin diye sende de oldu mu bu belirtiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…