Aa..Ben adet oldum
bence erken canım adetinden 3 gün önce yapmış oluyorsun herkeste çıkacak diye bişey yok adet gününü bekler 3 gün kalmış zatenBugün dayanamadım idrar testi yaptım evde ama sonuç negatif. Acaba erken mi oldu, 13. Gün bugün?
İnşallah yanılmışımdır canımmbence erken canım adetinden 3 gün önce yapmış oluyorsun herkeste çıkacak diye bişey yok adet gününü bekler 3 gün kalmış zaten
inşalllah canım inşallah bebeğin seninledir.İnşallah yanılmışımdır canımm
Hepimizin inşallahhinşalllah canım inşallah bebeğin seninledir.
inşallah canım inşallah hamilesindirkızlarrr ... 7 gün kaldı adetime hatta artık bugünü saymazsak 6 gün diyebiliriz.
hayret bu ay hiç belirti yok derken bugün rahmimin alt tarafında bi çekme oldu garip bişiler ağrı sızı diyemem de tam alt karında bi şişkinlik mi desem gerginlik mi batma mı desem bilemedım. onun dışında bugün göğüs ucları acımaya başladı.. umartım adet belirtisi değildirinşallah
canım ınsallah cok sagol sen naptıninşallah canım inşallah hamilesindir
İnşallah vardır bebiş :)kızlarrr ... 7 gün kaldı adetime hatta artık bugünü saymazsak 6 gün diyebiliriz.
hayret bu ay hiç belirti yok derken bugün rahmimin alt tarafında bi çekme oldu garip bişiler ağrı sızı diyemem de tam alt karında bi şişkinlik mi desem gerginlik mi batma mı desem bilemedım. onun dışında bugün göğüs ucları acımaya başladı.. umartım adet belirtisi değildirinşallah
İnşallah canim çok sağol.. :)İnşallah vardır bebiş :)
Mantıklı bir uygulama haydi bakalım İnSaallah tutmuştur.Rabbim cuma hürmetine çabalarmizi boşa çıkarttrmasnBiz igneden onceki gunde iliski yasamistik cnm igneden snr hmn catlarsa diye rezerve etmistim
Canim ben 6 aydır içiyorum doktor bana da vermişti yumurtalıklar için demişti.insülin direncini dengeliyorkızlar size de doktor glukofen verdi mi ben sürekli içiyorum..topikte pek adı geçmediği için sordum
Cnm o batmalar hafif hafif sanci gibi bende de var ama goguslerimde hic bir belorti yok bacaklarim cok agrir benim adet donemimde suanda da asiri bacak agrim var yarin igne olali 1hafta olcak ama benim dahakızlarrr ... 7 gün kaldı adetime hatta artık bugünü saymazsak 6 gün diyebiliriz.
Benim 10 Gun oldu canım. Daha dün başladı belirtiler. Gerci belirti derken gebeliğe yormak istesem de adet belirtilerinden bahsediyorum elbette. Onun öncesinde ya kendimi dinlemedigimden ya da hakkaten hic bisi olmadı. Hep akintimi takip ederdim bu ay onu bile yapmıyorum. Kafayı rahatlatmak lazım.Cnm o batmalar hafif hafif sanci gibi bende de var ama goguslerimde hic bir belorti yok bacaklarim cok agrir benim adet donemimde suanda da asiri bacak agrim var yarin igne olali 1hafta olcak ama benim daha
Ayni cnm bende dinlemiyom kendimi ama karindaki ve kasiktaki o batmalar kendini cok belli ediyor sanki adetliymisim gibi bu birazda klomenden kaynakli sanirim rabbim ins tez zamanda bebeklerimize kavusturur benimde haftaya adet olmam gerek yani bat 24Benim 10 Gun oldu canım. Daha dün başladı belirtiler. Gerci belirti derken gebeliğe yormak istesem de adet belirtilerinden bahsediyorum elbette. Onun öncesinde ya kendimi dinlemedigimden ya da hakkaten hic bisi olmadı. Hep akintimi takip ederdim bu ay onu bile yapmıyorum. Kafayı rahatlatmak lazım.
Igneden 14 gun sonra mi adet görüyorsun sen canim. ? Benim16 Gun sürüyor.. 23 mart da benim bat. Ayni günler sayılır. Insallah ikimiz de mutlu haberi aliriz bu ay... Hadi bakalim :)beraber beklicezAyni c
Ayni cnm bende dinlemiyom kendimi ama karindaki ve kasiktaki o batmalar kendini cok belli ediyor sanki adetliymisim gibi bu birazda klomenden kaynakli sanirim rabbim ins tez zamanda bebeklerimize kavusturur benimde haftaya adet olmam gerek yani bat 24
Benim ilk kullanisim cnm dr adet gununu takip et gecince test yap dedi bana benim de bat 24diye hesapliyom ben ama belki 25de olabilir subat ayindan dolayiIgneden 14 gun sonra mi adet görüyorsun sen canim. ? Benim16 Gun sürüyor.. 23 mart da benim bat. Ayni günler sayılır. Insallah ikimiz de mutlu haberi aliriz bu ay... Hadi bakalim :)beraber beklicez
Canim ben 6 aydır içiyorum doktor bana da vermişti yumurtalıklar için demişti.insülin direncini dengeliyor
belli olmaz canım ne mucizeler oluyor inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?