canim adet düzensizlgim yoktu benim hala içiyorum ben yemeklerden önce. Evet mide bulantısı iştahsızlık yapıyor. doktor bana yumurtalıklar güçlensin birde zayıflamaya yardımcı olsun diye vermişti.zamanla bünye alışıyor canimadetleri düzene sokuyor mu acaba ..ya bide bende feci mide bulantısı yapıyor akşam üstü içiyorum en azından gün içinde etkilemesin diye sende de oldu mu bu belirtiler..
Zorlanacağını zannetmiyorum canim adet sancısıdan Daha şiddetli bir ağrı ve devamlı değil kullan sen İnSaallah Rabbim yardım ederKlomen kullanan arkdaslar yarin bende kullanmaya baslayacagimda calisiyorum cok agir etkileri oluyro mu yada calisirken ayakta olacagim cok zorlanir miyim?
canim adet düzensizlgim yoktu benim hala içiyorum ben yemeklerden önce. Evet mide bulantısı iştahsızlık yapıyor. doktor bana yumurtalıklar güçlensin birde zayıflamaya yardımcı olsun diye vermişti.zamanla bünye alışıyor canim
kızlarrr ... 7 gün kaldı adetime hatta artık bugünü saymazsak 6 gün diyebiliriz.
hayret bu ay hiç belirti yok derken bugün rahmimin alt tarafında bi çekme oldu garip bişiler ağrı sızı diyemem de tam alt karında bi şişkinlik mi desem gerginlik mi batma mı desem bilemedım. onun dışında bugün göğüs ucları acımaya başladı.. umartım adet belirtisi değildirinşallah
Insallah hepimizin yüzü en kisa zamanda güler canim yaaaHadi bu ay sen bari iyi haber ver canim..ben patladım..
Banada verdi 50 tane falan olmuştur.. asla birakmak yok günü gününe muhakkak iç demişti. Pko lulara veriliyor canimkızlar size de doktor glukofen verdi mi ben sürekli içiyorum..topikte pek adı geçmediği için sordum
klomen öyle bir etki etmiyor rahatsız etmiyoKlomen kullanan arkdaslar yarin bende kullanmaya baslayacagimda calisiyorum cok agir etkileri oluyro mu yada calisirken ayakta olacagim cok zorlanir miyim?
İnSaallah canim içmeye devam et. Düzene sokar ve hamile kalirsin İnSaallahbir buçuk ay oldu hala alışamadım ama ilk zamanki gibi de değil..bende kilo problemi yok gerçi ama bir buçuk kilo verdim bile hiç yeme isteğim yok gerçekten..umarım benim adetleri düzenler..
Anladim cok teşekkür ederim cevabiniz icinklomen öyle bir etki etmiyor rahatsız etmiyo
Ben de bugünBen adet oldum
Canım bende de pko var şeker ilacı kullanıyorum ama yemek arası içiyorum ben yemekten önce mi içmem gerek bunu ilk kez duydum da bende de kilo sorunuda var ayrıca bi 10 kilo kadar fazlam varcanim adet düzensizlgim yoktu benim hala içiyorum ben yemeklerden önce. Evet mide bulantısı iştahsızlık yapıyor. doktor bana yumurtalıklar güçlensin birde zayıflamaya yardımcı olsun diye vermişti.zamanla bünye alışıyor canim
Bunu bende merak ediyorum ya doktora gittigimde 12 mmydi.2 gun sonra catlamştı acaba yeteri kadar buyumeden mi catladı oylesyse gebelik olma ihtimali var mdir13. Günde doktor nerdeyse yumurta YÖK demişti bugün günüm geçti bebek olma ihtimali var mıdır yumurta çok büyümesede acaba
Benide 7 gün sonra çağırmıştı burada birçok kişide daha erken günaşırı çağırmış demekki herkesin ayrı bir günü oluyorArkadaslar klomen bitince 10.Gün doktor kontrole cagirdi da calisiyorum 11.günü gitsem olur mu zaten adet döngüm uzun hemen yumurtam büyür mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?