KLOMEN??

adetleri düzene sokuyor mu acaba ..ya bide bende feci mide bulantısı yapıyor akşam üstü içiyorum en azından gün içinde etkilemesin diye sende de oldu mu bu belirtiler..
canim adet düzensizlgim yoktu benim hala içiyorum ben yemeklerden önce. Evet mide bulantısı iştahsızlık yapıyor. doktor bana yumurtalıklar güçlensin birde zayıflamaya yardımcı olsun diye vermişti.zamanla bünye alışıyor canim

Klomen kullanan arkdaslar yarin bende kullanmaya baslayacagimda calisiyorum cok agir etkileri oluyro mu yada calisirken ayakta olacagim cok zorlanir miyim?
Zorlanacağını zannetmiyorum canim adet sancısıdan Daha şiddetli bir ağrı ve devamlı değil kullan sen İnSaallah Rabbim yardım eder

bir buçuk ay oldu hala alışamadım ama ilk zamanki gibi de değil..bende kilo problemi yok gerçi ama bir buçuk kilo verdim bile hiç yeme isteğim yok gerçekten..umarım benim adetleri düzenler..

Hadi bu ay sen bari iyi haber ver canim..ben patladım..

Kızlar bu klomeni kendi kafamıza göre kullanabiliyor muyuz doktor bana yazmadı bişey..adetlerim düzenli tahlillerde de bişey çıkmadı bekleyin dedi doktor..klomen alsam mı?

Bende Klomen kullandim bittikten iki gün sonra karnimdan igne vuruldu ve iğneden iki gün sonrada aşılama yapıldı dün aşılamam oldu bugün ikinci günüm 30 martta belli olacak inş herkesin bir bebeği olur hergün dua ediyorum çok zor bir durum hergün Meryem süresini okuyorum inş Rabbim kabul etsin

Arkadaslar klomen bitince 10.Gün doktor kontrole cagirdi da calisiyorum 11.günü gitsem olur mu zaten adet döngüm uzun hemen yumurtam büyür mu ki

doktor bana verdi günlerden çarşamba başladım ve pazar bitti ve salı Gunu doktor çağırdı gittigimde olmustu o günde çatlatma ignesi vurdular perşembe de aşılama oldum inş çok iyi olur hersey herkes için

Pazar bitti sali gitmissiniz benimde carsamba bitecek cuma gitsem sknti cikmaz ins dimi evet herkes icin hayirlisi olsun ins

Canım bende de pko var şeker ilacı kullanıyorum ama yemek arası içiyorum ben yemekten önce mi içmem gerek bunu ilk kez duydum da bende de kilo sorunuda var ayrıca bi 10 kilo kadar fazlam var

13. Günde doktor nerdeyse yumurta YÖK demişti bugün günüm geçti bebek olma ihtimali var mıdır yumurta çok büyümesede acaba

13. Günde doktor nerdeyse yumurta YÖK demişti bugün günüm geçti bebek olma ihtimali var mıdır yumurta çok büyümesede acaba
Bunu bende merak ediyorum ya doktora gittigimde 12 mmydi.2 gun sonra catlamştı acaba yeteri kadar buyumeden mi catladı oylesyse gebelik olma ihtimali var mdir

Çat
Arkadaslar klomen bitince 10.Gün doktor kontrole cagirdi da calisiyorum 11.günü gitsem olur mu zaten adet döngüm uzun hemen yumurtam büyür mu ki
Benide 7 gün sonra çağırmıştı burada birçok kişide daha erken günaşırı çağırmış demekki herkesin ayrı bir günü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…