KLOMEN??

Çat

Benide 7 gün sonra çağırmıştı burada birçok kişide daha erken günaşırı çağırmış demekki herkesin ayrı bir günü oluyor
Valla ilacdan sonra yumurtanin durumunu görmek icin cagiriyorda bende gununde gitmeye çalışacağım bakalim

Bu asilamada olmazsa ikincisi olsun istemiyorum direk tüp bebeğe başlarım çok üzülüyorum eşim stres yaptırıyor yeteri kadarda zaten çok dua ediyorum Rabbim e doktorlar vesile allah ne derse o olur

Canım bende de pko var şeker ilacı kullanıyorum ama yemek arası içiyorum ben yemekten önce mi içmem gerek bunu ilk kez duydum da bende de kilo sorunuda var ayrıca bi 10 kilo kadar fazlam var
Yok canim sen yemek arası iç doğru kullanıyorsun dokturun ne dediyse onu yap bende de pko vardı gitti çok şükür

Yok canim sen yemek arası iç doğru kullanıyorsun dokturun ne dediyse onu yap bende de pko vardı gitti çok şükür
Bana eczacı öyle içmemi tavsiye etti canım doktor yazdı hiç bişey demedi bans kilo falanda verdirmiyor zaten senelerdir kullanıyorum ne güzel geçmiş pko benimde hormonlar düzeldi yumurtarda var sadece pko görüntüsü bide canım bende klomen kullandım bu çatlatma iğnesinin etkisi k günde ksyboluyor acaba bi bilgin var mı

Kızlar merhaba 12 martta klomen kullanmaya başladım. 5 gun gunde 1 kere içtim. Ayin 18 doktora gittim kontrole ve 17mm olmus yumurtan dedi buarada 1tane degil 5tane olmusmus en iyisi bu dedi ayrica icmem icin estrofem verdi yarin yine kontrole gidecem sizce bu yumurta büyüklüğü normal mi. Ve benim sadece kasiklarim da hafif şişkinlik var agri fln cok az sizde de boyle oldu mu

N
NE guzel canim baya yumurtan olusmus bende yeni kullaniyorum cuma kontrole gidecegim ins benimde bolca yumrtam büyür ve catlar

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende klomenle hamile kalan cok fazla kişi var bizde onlardan oluruz
Insallah canim saglikli bi sekilde hamile oluruz ve bebeklerimizi kucagimiza aliriz hayirlisiyla

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende klomenle hamile kalan cok fazla kişi var bizde onlardan oluruz
Canim sen klomen e neden baslamak zorunda kaldin bende pko var yumurtlama bozuklugu vardi 3 ay yumurta takibi sonunda bu ay gectk biz klomene siz hangi asmalardan gectiniz?

Canim sen klomen e neden baslamak zorunda kaldin bende pko var yumurtlama bozuklugu vardi 3 ay yumurta takibi sonunda bu ay gectk biz klomene siz hangi asmalardan gectiniz?
Cnm benimde esimin morfoloji degeri dusuktu ve diger degerleri normaldi dr bi de bunu deneyelim dedi bu ay ilk kez kullandim ve beklemedeyim kizlar en erken ne zmn yapabilirim testi ben igneyi 11inde yaptirdim adetim bu cuma bekliyorum ama sabirsizlaniyorumda

Valla bende ilk defa kullaniyorum o asamalari da nerak ediyorum ama doktorum yonlendriyor her asamada ona gore hareket ediyorum ilaci ic bitince gel yumurtsnin durumuna gore ben soyleyecegim dedi mesela sana birsey soylemedi mi doktorun

Valla bende ilk defa kullaniyorum o asamalari da nerak ediyorum ama doktorum yonlendriyor her asamada ona gore hareket ediyorum ilaci ic bitince gel yumurtsnin durumuna gore ben soyleyecegim dedi mesela sana birsey soylemedi mi doktorun
Gununu bekle gecersr test yaparsin dedi ama beklemek zor iste cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…