KLOMEN??

Gununu bekle gecersr test yaparsin dedi ama beklemek zor iste cnm
Ilacin etkisi ne zaman gecikiyor ki zor beklemek biliyirum bende bekleyemem herhalde burada kullananlar var yprumlarinda bahsetmislerdi herhalde ama suan haturlamiyirum gerilerdedikik konusmalara ak istersen

C
Ilacin etkisi ne zaman gecikiyor ki zor beklemek biliyirum bende bekleyemem herhalde burada kullananlar var yprumlarinda bahsetmislerdi herhalde ama suan haturlamiyirum gerilerdedikik konusmalara ak istersen
Canim bi yerde okudum igenden 12 Gün sonra yapilabiliyormus test yani sen 2 gun sonra yapabilirsin zten cuma oluyor galiba o gunde adet gunun

Amin ins canim klomen kullanirken ben bal corek otu tarcin da yaptim burada okuduklarimda hep olunlu etki yapmis diye
Geçen ay klomen kullanmazken bende biraz uyguladım ama bilemedim kist yapabilir diyorlar ondan bu ay kullanmayacağım klomen etki ediyor çok şükür

Geçen ay klomen kullanmazken bende biraz uyguladım ama bilemedim kist yapabilir diyorlar ondan bu ay kullanmayacağım klomen etki ediyor çok şükür
Ben ilk defa kullaniyorum canimnerak ediyorum bu zamana kadar hic yumurtlamam tam olarak olmadi mersk icindeyim

Canim sen klomen e neden baslamak zorunda kaldin bende pko var yumurtlama bozuklugu vardi 3 ay yumurta takibi sonunda bu ay gectk biz klomene siz hangi asmalardan gectiniz?

Bende pko fln yok bir dusuk birde dis gebelik geçirdim dis gebelik sonrasi 6ay korunmadim hamile kalmayinca bide klomen deneyelim dedi doktorum. Bugun kontrolum vardi cok şükür 22mm 17 19 mm büyümüş yumurtalarim igne oldum bugün bakalim nasip artik

Ne güzel bende cuma gidecegim ins benimkilerde büyümüştür

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım Benide kabul ederseniz sevinirim 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce milyonda bir olan bi gebelik geçirdim servikal gebelik maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada gebelik olmadı bu ay doktor klomen verdi adetin 3. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ertesi gün doktora gittim 2 adet yumurtam olmuş solda 18mm sağda 17,5 mm ertesi gün çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah annelik duygusunu bizler de yaşarız en kısa zamanda

kızlar çok mutsuzummm.öyle umutluydum ki. 22 cm yumurtam oldu klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi de oldum adetim hiç gecikmezdi 3 gün gecikti kan testi yaptım bende ama sonuç 2den küçük yani negatiffffffffffffffffffff.offfffffffff

Geç döllenme olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…