Ilacin etkisi ne zaman gecikiyor ki zor beklemek biliyirum bende bekleyemem herhalde burada kullananlar var yprumlarinda bahsetmislerdi herhalde ama suan haturlamiyirum gerilerdedikik konusmalara ak istersenGununu bekle gecersr test yaparsin dedi ama beklemek zor iste cnm
Canim bi yerde okudum igenden 12 Gün sonra yapilabiliyormus test yani sen 2 gun sonra yapabilirsin zten cuma oluyor galiba o gunde adet gununIlacin etkisi ne zaman gecikiyor ki zor beklemek biliyirum bende bekleyemem herhalde burada kullananlar var yprumlarinda bahsetmislerdi herhalde ama suan haturlamiyirum gerilerdedikik konusmalara ak istersen
Tmm cnm ben bu hafta icinde yaparim ins biseyler cikar yaaC
Canim bi yerde okudum igenden 12 Gün sonra yapilabiliyormus test yani sen 2 gun sonra yapabilirsin zten cuma oluyor galiba o gunde adet gunun
Ins canimTmm cnm ben bu hafta icinde yaparim ins biseyler cikar yaa
Amin ins canimKızlar perşembe günü ben de başlıyorum klomene 3.deneme olacak Allah bu ay nasip eder isteyen herkese inşallah
Bi bakalim benim sonuc ne olacakAmin ins canimklomen kullanirken ben bal corek otu tarcin da yaptim burada okuduklarimda hep olunlu etki yapmis diye
Geçen ay klomen kullanmazken bende biraz uyguladım ama bilemedim kist yapabilir diyorlar ondan bu ay kullanmayacağım klomen etki ediyor çok şükürAmin ins canimklomen kullanirken ben bal corek otu tarcin da yaptim burada okuduklarimda hep olunlu etki yapmis diye
Ben ilk defa kullaniyorum canimnerak ediyorum bu zamana kadar hic yumurtlamam tam olarak olmadi mersk icindeyimGeçen ay klomen kullanmazken bende biraz uyguladım ama bilemedim kist yapabilir diyorlar ondan bu ay kullanmayacağım klomen etki ediyor çok şükür
Olur canım inşallah bir tane büyümesi yeterli diyor benim doktorum ben sevdim klomeni henüz bebiş gelmese de :)Ben ilk defa kullaniyorum canimnerak ediyorum bu zamana kadar hic yumurtlamam tam olarak olmadi mersk icindeyim
ins canim bakalim biz sevecek miyiz Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin insOlur canım inşallah bir tane büyümesi yeterli diyor benim doktorum ben sevdim klomeni henüz bebiş gelmese de :)
Canim sen klomen e neden baslamak zorunda kaldin bende pko var yumurtlama bozuklugu vardi 3 ay yumurta takibi sonunda bu ay gectk biz klomene siz hangi asmalardan gectiniz?
Ne güzel bende cuma gidecegim ins benimkilerde büyümüştürBende pko fln yok bir dusuk birde dis gebelik geçirdim dis gebelik sonrasi 6ay korunmadim hamile kalmayinca bide klomen deneyelim dedi doktorum. Bugun kontrolum vardi cok şükür 22mm 17 19 mm büyümüş yumurtalarim igne oldum bugün bakalim nasip artik
Ne güzel bende cuma gidecegim ins benimkilerde büyümüştür
Amin kuzum inşallah sağlıklı kocaman yumurtalar ardından da bebişler gelir :)ins canim bakalim biz sevecek miyiz Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin ins
Insallah canim Rabbim büyük herseyin hayirlisiHiç üzme kendini buyuyodur
Ayyyyy insallah canim bekleyen herkese hayirlisiyla nasip etsin RabbimAmin kuzum inşallah sağlıklı kocaman yumurtalar ardından da bebişler gelir :)
kızlar çok mutsuzummm.öyle umutluydum ki. 22 cm yumurtam oldu klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi de oldum adetim hiç gecikmezdi 3 gün gecikti kan testi yaptım bende ama sonuç 2den küçük yani negatiffffffffffffffffffff.offfffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?