- 19 Mart 2017
- 277
- 139
- 23
Bende de bi sorun yoktu ama doktor babada klomen ve çat. İğnesi verdi bebiş olma ihtimalini yükseltiyor galibaMerhaba arkadaşlar yazışmaların hepsini okumaya çalıştım size de sormak istedim. Benim görünürde hiç bir sorunum yok röntgen çektirmedim sadece. Yumurtlama çatlama da vs sıkıntı Yok ama yedi aydır gebelik olmadı. Doktor klomen kullan dedi ama çok kararsızım hiç bi sorun gözükmüyorken acaba klomen düzenli olan adetimi vs bozar mı ya da yan etkisi olur mu diye. Zaten yumurtlama varken bunun başka ne etkisi olaca gibi.
Siz ne kadardır düşünüyorsunuz acaba. Acaba biraz aceleci miyim diye düşünüyorum. Bi de insan korkuyor sorun yokken ya kist olursa diye. Sizin de mi klomen İçin bu ay ilk acabaBende de bi sorun yoktu ama doktor babada klomen ve çat. İğnesi verdi bebiş olma ihtimalini yükseltiyor galiba
Üsteki yazınızı Yen'i gördüm cevaplarımı aldım:)Bende de bi sorun yoktu ama doktor babada klomen ve çat. İğnesi verdi bebiş olma ihtimalini yükseltiyor galiba
Ben 3 yıldır Bebek istiyorum 1 buçuk yıl önce servikal gebelik geçirdim maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Eşimde de bende de bi sorun yok olmadı mı olmuyor işte . Çatlama problemin falan yoksa neden kist oluşsun ki sanmıyorum ama yine de sen bilirsin
Çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsın . Evet O kısmı da var beşinci güne daha üç gün var Cumartesi ye kadar düşünüp karara bağlayacağım. Aslında her şeyin başı stres rahat olmak lazım sanırım
Amin...Amin canım inşallah stres gerçekten etkiliyor dediğin gibi rahat olmak lazım .. sende inş en kısa zamanda hamiş kalırsın ..
Senin çatlatma iğnesi de oldu sanırım ne zaman belli oluyor olup olmadığı. İnşallah olur ve olursa muhakkak yaz buraya lütfenAmin canım inşallah stres gerçekten etkiliyor dediğin gibi rahat olmak lazım .. sende inş en kısa zamanda hamiş kalırsın ..
Evet canım adetin 9. Günü çatlatma iğnem yapıldı iğneden 15 gün sonra belli oluyormuş bakalım hayırlısı artık olursa yazarım tabi 10 gün kaldı öğrenmemeSenin çatlatma iğnesi de oldu sanırım ne zaman belli oluyor olup olmadığı. İnşallah olur ve olursa muhakkak yaz buraya lütfen
Bende adet günüm 4gün geçti kan testi yaptırdım negatif cıktı bugun doktora gideceğim bakalım neler olmuşKizlar gunaydin bende bu ay ilk kullandim klomeni sonucu ogrenmeme az kaldi benimde sorunum yoktu ama esimin sperm morfolojisi az dr cok bi etkilemez seni demisti ama bu ay agrilardan kurtulamadim bacaklarim kasiklarim karnim surekli agri icindeyim yarin regl gunum ins bebisim gelir regl olmam ins isteyen herkesede nasip etsin rabbim
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insBende adet günüm 4gün geçti kan testi yaptırdım negatif cıktı bugun doktora gideceğim bakalım neler olmuş
Canim bende bir hafta sürdü zaten 21. gün adet olmuştum.Bana eczacı öyle içmemi tavsiye etti canım doktor yazdı hiç bişey demedi bans kilo falanda verdirmiyor zaten senelerdir kullanıyorum ne güzel geçmiş pko benimde hormonlar düzeldi yumurtarda var sadece pko görüntüsü bide canım bende klomen kullandım bu çatlatma iğnesinin etkisi k günde ksyboluyor acaba bi bilgin var mı
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinCanim bende bir hafta sürdü zaten 21. gün adet olmuştum.
İnSaallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik geçirir evladını kucağına alırsın canim !Herkese merhaba aranıza yeni katıldım Benide kabul ederseniz sevinirim 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce milyonda bir olan bi gebelik geçirdim servikal gebelik maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada gebelik olmadı bu ay doktor klomen verdi adetin 3. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ertesi gün doktora gittim 2 adet yumurtam olmuş solda 18mm sağda 17,5 mm ertesi gün çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah annelik duygusunu bizler de yaşarız en kısa zamanda
Canim moralini yüksek tut böyle hemen bırakma kendini şubat 28 çekti onu da hesaba kattn mi belki çok yeni daha o yuzden çıkmamış olabilir. Rabbim çabalarnın mükafatını verecektir İnSaallah umutlu olkızlar çok mutsuzummm.öyle umutluydum ki. 22 cm yumurtam oldu klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi de oldum adetim hiç gecikmezdi 3 gün gecikti kan testi yaptım bende ama sonuç 2den küçük yani negatiffffffffffffffffffff.offfffffffff
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip eder rabbimİnSaallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik geçirir evladını kucağına alırsın canim !
Sen ne yaptın canım gittin mi doktora ??Bende adet günüm 4gün geçti kan testi yaptırdım negatif cıktı bugun doktora gideceğim bakalım neler olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?