KLOMEN??

Merhaba arkadaşlar yazışmaların hepsini okumaya çalıştım size de sormak istedim. Benim görünürde hiç bir sorunum yok röntgen çektirmedim sadece. Yumurtlama çatlama da vs sıkıntı Yok ama yedi aydır gebelik olmadı. Doktor klomen kullan dedi ama çok kararsızım hiç bi sorun gözükmüyorken acaba klomen düzenli olan adetimi vs bozar mı ya da yan etkisi olur mu diye. Zaten yumurtlama varken bunun başka ne etkisi olaca gibi .

Bende de bi sorun yoktu ama doktor babada klomen ve çat. İğnesi verdi bebiş olma ihtimalini yükseltiyor galiba

Bende de bi sorun yoktu ama doktor babada klomen ve çat. İğnesi verdi bebiş olma ihtimalini yükseltiyor galiba
Siz ne kadardır düşünüyorsunuz acaba. Acaba biraz aceleci miyim diye düşünüyorum. Bi de insan korkuyor sorun yokken ya kist olursa diye. Sizin de mi klomen İçin bu ay ilk acaba

Ben 3 yıldır Bebek istiyorum 1 buçuk yıl önce servikal gebelik geçirdim maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Eşimde de bende de bi sorun yok olmadı mı olmuyor işte . Çatlama problemin falan yoksa neden kist oluşsun ki sanmıyorum ama yine de sen bilirsin tabi

Amin canım inşallah stres gerçekten etkiliyor dediğin gibi rahat olmak lazım .. sende inş en kısa zamanda hamiş kalırsın ..

Senin çatlatma iğnesi de oldu sanırım ne zaman belli oluyor olup olmadığı. İnşallah olur ve olursa muhakkak yaz buraya lütfen
Evet canım adetin 9. Günü çatlatma iğnem yapıldı iğneden 15 gün sonra belli oluyormuş bakalım hayırlısı artık olursa yazarım tabi 10 gün kaldı öğrenmeme

Kizlar gunaydin bende bu ay ilk kullandim klomeni sonucu ogrenmeme az kaldi benimde sorunum yoktu ama esimin sperm morfolojisi az dr cok bi etkilemez seni demisti ama bu ay agrilardan kurtulamadim bacaklarim kasiklarim karnim surekli agri icindeyim yarin regl gunum ins bebisim gelir regl olmam ins isteyen herkesede nasip etsin rabbim

Bende adet günüm 4gün geçti kan testi yaptırdım negatif cıktı bugun doktora gideceğim bakalım neler olmuş

Canim bende bir hafta sürdü zaten 21. gün adet olmuştum.

İnSaallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik geçirir evladını kucağına alırsın canim !

Canim moralini yüksek tut böyle hemen bırakma kendini şubat 28 çekti onu da hesaba kattn mi belki çok yeni daha o yuzden çıkmamış olabilir. Rabbim çabalarnın mükafatını verecektir İnSaallah umutlu ol

Kızlar çok acayip birşey oldu yarın adet günüm ve bir haftadır ani sancılar oluyor bugün de ovulasyon testi vardı evde onu yaptım ve çift çizgi acaba nedir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…