KLOMEN??

Onda hep çift çizgi çıkıyor zaten.ovülasyon testi hamileliği göstermiyor gebelik testi yapmanız daha doğru sonuç verir

Onda hep çift çizgi çıkıyor zaten.ovülasyon testi hamileliği göstermiyor gebelik testi yapmanız daha doğru sonuç verir
Pazartesi 3 kere yapmıştım çıkmamıştı internetten araştırma yaptığım kadarıyla adet gününe yakın. Tarihte öğreniliyormuş ov.testinde bian ümit ışte Hayırlısı olsun bakalım

Bende çok umutlandm bu tip şeylerden ama artk 2hafta gecikmeden hiç bir test yapmama ve umutlanmama kararı aldm

Arkadaslar klomeni kullandim dün bitti bugün doktora gittim 13mm 10mm ve 9mm hatta 2 tane 8mm dedi sekretere doktor hanim bende kac tane var ki dedim ya bunlardan 13mm glisir büyük ihtimal dedi bugun 10.günü 14.Gün tekrar gel dedi acaba yeterli boyuta ulasir mi 3 gün icinde

Bnde 2. Oğluma klomen ve soğan kürüyle hamile kaldım. Ve ilk ay kullandım olmadı 2. Yi kendim alıp kullandım çok şükür o ay hamile kaldım şimdi oğlum 4 yaşında darısı size inşallah şimdi ise 3.istiyorum 1 yıldır kalamıyorum

Kızlar klomeni doktora gitmeden kullanmak nasıl olur sizce?
Cnm ben ilkini doktor tavsiyesiyle kullandım olmadı adet oldum 2.Ilacı gidip kendim aldım kullandım birlikte soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım doktordan koca aferin aldım darısı size inşallah bnde pkoluyum şimdi ise 3. Istiyorum kısmet bakalım

İ
Bende ikinci kez iğne mi dün vuruldum doktor 24-26 ilişki dedi ama ben 24-25-26 değerlendirmeyi düşünüyorum artı inofolic fe kullanıyorum şuan inş benim de olur bu defa
İns biran evvel hepimize nasip eder rabbim yumurta boyutlarina bakti mi cnm kacti benimde adetim normalde bugun ama beklemedeyim ins olmaz bebis olur hepinize versin bana da versin rabbim

Merhaba kızlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Bende yumurta tembelliği var sonbaharda iki ay klomen kullandım, ilkinde günde 2 tane içiyordum 5 yumurtam gelişti normalde 24 günde bir adet olurdum 33. gün adet oldum. İkincisi de günde 3 tane içtim 6 yumurta oluştu ve 33. gün adet oldum. 3. ye devam etmek istemedim sonuçta sağlıklı kendiliğinden çatlayan yumurtalarım var, eşim gitti onda da sperm azlığı varmış iki aydır ona kürler uyguluyorum sperm sayısı arttı, bu ay doktorum hazır sperm artmışken klomeni bir ay daha kullan bu ay da gebe kalmazsan hsg çektiririz dedi. Bugün adetin 4. günü bugün başladım günde 6 tane içmemi söyledi doktor, inşallah herşey güzel olacak beraber bekleyelim istedim

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Hayırlısı ile bir an önce sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş bebeğini. Acaba bu iki aylık sürede kist vs oluştu mu. Ya da hap dışında çatlatma iğnesi vuruldun mı acaba. Bende kararsızım kliman konusunda yarın ya başlayacağım ya da başlamayacağım hala düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…