Pazartesi 3 kere yapmıştım çıkmamıştı internetten araştırma yaptığım kadarıyla adet gününe yakın. Tarihte öğreniliyormuş ov.testinde bian ümit ışte Hayırlısı olsun bakalımOnda hep çift çizgi çıkıyor zaten.ovülasyon testi hamileliği göstermiyor gebelik testi yapmanız daha doğru sonuç verir
Gittim test yaptı hala adetim gelmedi hep düzenli olurdu.. Testin sonucunu yarın alacağım bakalımSen ne yaptın canım gittin mi doktora ??
Hayırlısı canım belki geç döllenmedir inşallah hamişsindirGittim test yaptı hala adetim gelmedi hep düzenli olurdu.. Testin sonucunu yarın alacağım bakalım
İnşallahhh :-( hiç boyle adeti 4-5gü geciken yok mu ya klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandıktan sonraHayırlısı canım belki geç döllenmedir inşallah hamişsindir
Ben iğneden 19 gün sonra adet oldum kullandığım ilk ay canım tam 14 günde olacak diye şartlanma yani ama inşallah hamilesindir ondan gelmemiştir adetinİnşallahhh :-( hiç boyle adeti 4-5gü geciken yok mu ya klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandıktan sonra
Bayanlar uzun,zamandır yoktum aranızda acayip moralim bozulmuştu negarifleri görmekten pco demişti doktor 2 ay ilaç kullan gel bebek içn konuşalım,dedi gittim tarlusal verdi onu kullanıp,regl olduktan sonra 5. Günü klomene başla dedi zaten 10 tablet 5 günde biter bittikten 2 gün sonra da,gel ultrasona dedi boyle olan varmı ne oalck şimdi bu tedavide nasıl olcak klomenle hamile kalan oldu mu?
Cnm ben ilkini doktor tavsiyesiyle kullandım olmadı adet oldum 2.Ilacı gidip kendim aldım kullandım birlikte soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım doktordan koca aferin aldım darısı size inşallah bnde pkoluyum şimdi ise 3. Istiyorum kısmet bakalımKızlar klomeni doktora gitmeden kullanmak nasıl olur sizce?
İns biran evvel hepimize nasip eder rabbim yumurta boyutlarina bakti mi cnm kacti benimde adetim normalde bugun ama beklemedeyim ins olmaz bebis olur hepinize versin bana da versin rabbimBende ikinci kez iğne mi dün vuruldum doktor 24-26 ilişki dedi ama ben 24-25-26 değerlendirmeyi düşünüyorum artı inofolic fe kullanıyorum şuan inş benim de olur bu defa
Canım öğrendin mi sonucu merak ettim seni ??İnşallahhh :-( hiç boyle adeti 4-5gü geciken yok mu ya klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandıktan sonra
Yok negatif.. Bugun beşinci gün hala gelmedi adeyCanım öğrendin mi sonucu merak ettim seni ??
gelir canım stres yapma kist falan olmamış dimi ?Yok negatif.. Bugun beşinci gün hala gelmedi adey
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Bende yumurta tembelliği var sonbaharda iki ay klomen kullandım, ilkinde günde 2 tane içiyordum 5 yumurtam gelişti normalde 24 günde bir adet olurdum 33. gün adet oldum. İkincisi de günde 3 tane içtim 6 yumurta oluştu ve 33. gün adet oldum. 3. ye devam etmek istemedim sonuçta sağlıklı kendiliğinden çatlayan yumurtalarım var, eşim gitti onda da sperm azlığı varmış iki aydır ona kürler uyguluyorum sperm sayısı arttı, bu ay doktorum hazır sperm artmışken klomeni bir ay daha kullan bu ay da gebe kalmazsan hsg çektiririz dedi. Bugün adetin 4. günü bugün başladım günde 6 tane içmemi söyledi doktor, inşallah herşey güzel olacak beraber bekleyelim istedim
Çok teşekkür ederim, amin cümlemizinMerhaba canım tedavin hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Hayırlısı ile bir an önce sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş bebeğini. Acaba bu iki aylık sürede kist vs oluştu mu. Ya da hap dışında çatlatma iğnesi vuruldun mı acaba. Bende kararsızım kliman konusunda yarın ya başlayacağım ya da başlamayacağım hala düşünüyorum daMerhaba kızlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Bende yumurta tembelliği var sonbaharda iki ay klomen kullandım, ilkinde günde 2 tane içiyordum 5 yumurtam gelişti normalde 24 günde bir adet olurdum 33. gün adet oldum. İkincisi de günde 3 tane içtim 6 yumurta oluştu ve 33. gün adet oldum. 3. ye devam etmek istemedim sonuçta sağlıklı kendiliğinden çatlayan yumurtalarım var, eşim gitti onda da sperm azlığı varmış iki aydır ona kürler uyguluyorum sperm sayısı arttı, bu ay doktorum hazır sperm artmışken klomeni bir ay daha kullan bu ay da gebe kalmazsan hsg çektiririz dedi. Bugün adetin 4. günü bugün başladım günde 6 tane içmemi söyledi doktor, inşallah herşey güzel olacak beraber bekleyelim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?