Yumurtalarım kendiliğinden çatladı doktor iğne vurmaya gerek yok dedi, en ufak bir kist bile oluşmadı çok şükür, uzman değilim ama öyle sanıyorum ki pko olanlarda kist ihtimali olabiliyor, düzenli doktora gidince o da olmuyor. Benim yumurta tembelliği olduğu için tamamen gelişip çatlamaları 20. günü bulmuştu biraz farklı yani. İnşallah en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırızHayırlısı ile bir an önce sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş bebeğini. Acaba bu iki aylık sürede kist vs oluştu mu. Ya da hap dışında çatlatma iğnesi vuruldun mı acaba. Bende kararsızım kliman konusunda yarın ya başlayacağım ya da başlamayacağım hala düşünüyorum da
Merhaba canım benim de klomen ile 3.ayım aynı şekilde yumurta tembelliği var bende de bişey aklıma takıldı ilacın dozu çok fazla değil mi canım günde 6 tane ben günde 2 içiyorum benim doktor hiç doz arttırmıyor niye kiMerhaba kızlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Bende yumurta tembelliği var sonbaharda iki ay klomen kullandım, ilkinde günde 2 tane içiyordum 5 yumurtam gelişti normalde 24 günde bir adet olurdum 33. gün adet oldum. İkincisi de günde 3 tane içtim 6 yumurta oluştu ve 33. gün adet oldum. 3. ye devam etmek istemedim sonuçta sağlıklı kendiliğinden çatlayan yumurtalarım var, eşim gitti onda da sperm azlığı varmış iki aydır ona kürler uyguluyorum sperm sayısı arttı, bu ay doktorum hazır sperm artmışken klomeni bir ay daha kullan bu ay da gebe kalmazsan hsg çektiririz dedi. Bugün adetin 4. günü bugün başladım günde 6 tane içmemi söyledi doktor, inşallah herşey güzel olacak beraber bekleyelim istedim
ben doktoruma inanılmaz güveniyorum hiç sorgulamadım bile bende kist yapmadığı kendi kendine çatlamadığını farkettiği için arttımayı uygun görmüş olabilir bir de 5- 6 sağlıklı yumurtanın bile döllenemediği bir bünyeyken daha fazla yumurtayla şans arttırmak da işime geliyorMerhaba canım benim de klomen ile 3.ayım aynı şekilde yumurta tembelliği var bende de bişey aklıma takıldı ilacın dozu çok fazla değil mi canım günde 6 tane ben günde 2 içiyorum benim doktor hiç doz arttırmıyor niye ki
Bende ikinci kez iğne mi dün vuruldum doktor 24-26 ilişki dedi ama ben 24-25-26 değerlendirmeyi düşünüyorum artı inofolic fe kullanıyorum şuan inş benim de olur bu defa
Hosgeldin cnm aramiza ins biran evvel rabbim nasip eder hepimize saglikli ve hayirli evlatlarMerhaba kızlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Bende yumurta tembelliği var sonbaharda iki ay klomen kullandım, ilkinde günde 2 tane içiyordum 5 yumurtam gelişti normalde 24 günde bir adet olurdum 33. gün adet oldum. İkincisi de günde 3 tane içtim 6 yumurta oluştu ve 33. gün adet oldum. 3. ye devam etmek istemedim sonuçta sağlıklı kendiliğinden çatlayan yumurtalarım var, eşim gitti onda da sperm azlığı varmış iki aydır ona kürler uyguluyorum sperm sayısı arttı, bu ay doktorum hazır sperm artmışken klomeni bir ay daha kullan bu ay da gebe kalmazsan hsg çektiririz dedi. Bugün adetin 4. günü bugün başladım günde 6 tane içmemi söyledi doktor, inşallah herşey güzel olacak beraber bekleyelim istedim
Olursa ilk olacak allahın izniyleAslında hergün sık ilişkiyi pek sağlıklı bulmuyorum birebir denedim çünkü hergün olunca sağlıklı Sperm salgılamıyor dolayısıyla 1 gün ara verin derim sadece tavsiye yinede bildiğinizi yapın derim. ..
Allah aratmasin ilk çocuğunuzmu
Benim doktor bir yumurta yeter fazlasına gerek yok diyor acaba şansım düşüyor mu diye düşünmeye başladımben doktoruma inanılmaz güveniyorum hiç sorgulamadım bile bende kist yapmadığı kendi kendine çatlamadığını farkettiği için arttımayı uygun görmüş olabilir bir de 5- 6 sağlıklı yumurtanın bile döllenemediği bir bünyeyken daha fazla yumurtayla şans arttırmak da işime geliyor
Canim İnSaallah olmazsn.Sen yine de en az 15 en fazla 20 günü bekle. Cunku hiç belli olmuyor rahat bırak kendini relax ol, bol bol dua İnSaallahMerhaba kızlar bende çatlatma iğnemi oldum 11.günüm.. yarın adet olmam gerekiyor bakalım hayırlısı..çok umudum da yok..çünkü hiçbir belirti oluşmadıbu ay doktora gitmeyi de düşünmüyorum.
Merhaba Canim öncelikle ben 7 ay kullandım klomen hatta doktor bende pko olduğunu söylemişti bunun da her ayda olmadığını bazı aylar oluştuğunu kadınların genelinde olabileceğini ve sorun olmadığını söylemişti. Ekstra kist falan oluşmadı korkma iç hayatımHayırlısı ile bir an önce sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş bebeğini. Acaba bu iki aylık sürede kist vs oluştu mu. Ya da hap dışında çatlatma iğnesi vuruldun mı acaba. Bende kararsızım kliman konusunda yarın ya başlayacağım ya da başlamayacağım hala düşünüyorum da
Dua ediyorum bol bol ama hayırlısı artık allahtan..1 yunurtam oluşmuştu..adet olursan 4.gün gel dedi ama hiç gidesimde yokCanim en az
Canim İnSaallah olmazsn.Sen yine de en az 15 en fazla 20 günü bekle. Cunku hiç belli olmuyor rahat bırak kendini relax ol, bol bol dua İnSaallah
Cikar cnm artik uc gun gecince bile cikiyo bende beklemedeyim korkudan yapamiyom ya yine olmazsa diye ins sende de bende de isteyen herkesde bu ay olur ins rabbim nasip etsin7 gün reglim gecikti eczaneden test alsam varsa eğer gebelik çıkar mı kızlar
Bir yumurta yeter, eşimde sperm sorunu olmasa bana da bir yumurta yeterdi şimdi benim şansımı arttırmam lazımBenim doktor bir yumurta yeter fazlasına gerek yok diyor acaba şansım düşüyor mu diye düşünmeye başladım
Amin canım inşallah bende korkudan yapmadım daha ama yapmak zorundayım eğer yoksa reglim çok gecikmiş olacak doktor ilaç verecek olayım diye muhtemelen sonra da klomene başlayacak artıkCikar cnm artik uc gun gecince bile cikiyo bende beklemedeyim korkudan yapamiyom ya yine olmazsa diye ins sende de bende de isteyen herkesde bu ay olur ins rabbim nasip etsin
Testi yap sen, varsa çıkar baya geçmiş, hayırlısı ile inşallahAslında bel ağrısı ve yorgunluk dışında hiç te değişiklik yok bendeo da havalardan sanırım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?