İnşallah canım sağolTesti yap sen, varsa çıkar baya geçmiş, hayırlısı ile inşallah
Eşimde ciddi bir sıkıntı yokmuş canım Rabbim nasip eder hepimize inşallahBir yumurta yeter, eşimde sperm sorunu olmasa bana da bir yumurta yeterdi şimdi benim şansımı arttırmam lazım
Çok şükür o zaman yakında güzel haberlerini alırızEşimde ciddi bir sıkıntı yokmuş canım Rabbim nasip eder hepimize inşallah
Ayy inşallah canım olmuyor 6 aydır 3. Klomen tedavisi getirir bebeğimi belki dimi :)Çok şükür o zaman yakında güzel haberlerini alırız
Benim bir buçuk yıla geliyor, geçen yıl buraları okurken yok canım benim bir yıla kalmadan çocuğum olur diyordum, kişiden kişiye değişiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ayy inşallah canım olmuyor 6 aydır 3. Klomen tedavisi getirir bebeğimi belki dimi :)
Ben evlendim hiç korunmadım canım istediği zaman gelsin dedim baktım 3 gelmiyor doktor yolunu tuttum bir 3 ay da öyle geçti şimdi her ay aynı ümitle devam ediyorum Allah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeBenim bir buçuk yıla geliyor, geçen yıl buraları okurken yok canım benim bir yıla kalmadan çocuğum olur diyordum, kişiden kişiye değişiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben 6-7 ay kadar korundum ama ilaç vs değil, bu önümüzdeki aylar ümitliyim ihtimalimiz arttı yaBen evlendim hiç korunmadım canım istediği zaman gelsin dedim baktım 3 gelmiyor doktor yolunu tuttum bir 3 ay da öyle geçti şimdi her ay aynı ümitle devam ediyorum Allah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Klomene ek incir kullanıldığını okumuştum fayda gören var ama ben kullanmıyorum, şuan aynı ilaçları içiyoruz ben de klomen ve infolic combi, sakın üzülme eğer sorun belli ise mutlaka bir çözümü vardır, umut bizden hiç gitmesin.Öncelikle herkese merhaba , kulübe Bu akşam üye oldum. Bebeğim olsun istiyorum araştırma yaparken sıkça kk'da buldum kendimi ve sonunda üye oldum. Bir yıllık evliyim evliliğimin ilk ayında gebe kalmıştım fakat hiç beklemiyorduk bilmeden çok ağır antibiyotik almıştım 4 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım . Şimdi 2 aydır Bebek için uğraşıyoruz. Adet günlerim de düzenli 28 de bir fakat olmadı. Fsh iki ay önce 10,39 çıkmıştı devlet hastahanesindeki doktor erken menapoz çocuğun olmaz deyip bir ilaç yazdı ve savdı başından. Yıkıldım resmen. Daha sonra özel bi hastahaneye gittim, doktor hormon değerlerimin iyi olduğunu söyledi bir folikasit yazdı ve eğer regl olursan 2. Günü hormon testine gel dedi. Tabi bu arada ben iyice stresliyim fakat bir yandan da ümitliyim dualar ediyorum bitkisel yöntemler araştırıyorum. Bu ayki reglime kadar Soğan kürü uyguladım 7 gün, ardından yumurtlama sürecine girdiğim için Bebek çalışmalarına başlamıştık kürü yarım bıraktım ne olur Ne olmaz diye,bu ay da regl olunca, hormon testine gittim tekrar ve fsh 'ım 10,39'dan 8'lere düşmüştü. Soğan kürünün faydası mıdır bilemem.Diğer değerlerim de iyiydi çok şükür, usg ile baktı doktor herşey yolunda görünüyor dedi ve klomen ve inofolic verdi, Nisan 1'de tekrar gel dedi. Rahim filminden bahsetti fakt çekmedi rahim filmi klomenden sonra mı çekiliyor ? Bir de incir kürü duymuştum klomen kullanırken bitkisel olan bu tarz kürleri uygulamak sakıncalı olur mu ? Kafam çok karışık , çok uzun yazdım sanırım kusura bakmayın, cevap lütfen
İnşallah, her şeyin mutlaka çözümü var fakat isteyip de böyle beklemek araştırmak çok zormuş. Kaç gündür kullanıyorsun ilaçları ? Çatlatma iğnesi şart mı ? Yani klomen sonrası mutlaka yapılıyor mu ? Doktorun bu konuda bişey dedi mi ? İnşallah şifa olur bize ve kullanan herkese.Klomene ek incir kullanıldığını okumuştum fayda gören var ama ben kullanmıyorum, şuan aynı ilaçları içiyoruz ben de klomen ve infolic combi, sakın üzülme eğer sorun belli ise mutlaka bir çözümü vardır, umut bizden hiç gitmesin.
Benim bu ay üçüncü ama uzun aradan sonra bir kez daha alıyorum, öncekilerfde iğne kullanmadım yumurtalar kendiliğinden çatladı, şuan 2. günüm günde 6 tane içiyorumİnşallah, her şeyin mutlaka çözümü var fakat isteyip de böyle beklemek araştırmak çok zormuş. Kaç gündür kullanıyorsun ilaçları ? Çatlatma iğnesi şart mı ? Yani klomen sonrası mutlaka yapılıyor mu ? Doktorun bu konuda bişey dedi mi ? İnşallah şifa olur bize ve kullanan herkese.
İnşallah tez vakitte güzel haberler veririz buradan.Benim bu ay üçüncü ama uzun aradan sonra bir kez daha alıyorum, öncekilerfde iğne kullanmadım yumurtalar kendiliğinden çatladı, şuan 2. günüm günde 6 tane içiyorum
Amin inşallah.İnşallah tez vakitte güzel haberler veririz buradan.
Çok teşekkür ederim . Bu ay başlamadım artık ama bi sonraki ay başlarım inş tabi gerek kalmazBen 7 a
Merhaba Canim öncelikle ben 7 ay kullandım klomen hatta doktor bende pko olduğunu söylemişti bunun da her ayda olmadığını bazı aylar oluştuğunu kadınların genelinde olabileceğini ve sorun olmadığını söylemişti. Ekstra kist falan oluşmadı korkma iç hayatım
Gebelik olabilir mi ? Bir test yap istersen.Kızlar bu çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapıyor mu? Benim günü gününe olurdu..bugün geçti?
Allah bağışlasın , darısı başımıza. Ben de bu ay klomen kullanmaya başladım bugün 2. Günüm. Adetin 2. Gününde başladım ilaca. Doktor 1 nisanda gel dedi. Fakat reglim bitti, klomene de devam ediyorum yumurta kontrolü yapıldıktan sonra mı eşimle birlikte olmam lazım yoksa kontrole gitmeden başlasak sıkıntı mı olur ? Aydınlatır mısınız ?Ben de klomen kulandim 2 ay ayda uc kutu filen veriyodu dr iki dozda catlatma ignesi 2 ay denedim olmadi ilaca bi ay ara verdim o arada hamile kaldim suan 5 aylik☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?