- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
saol,canim Allah razi olsun rabbim sanada tum istiyenlerede nasip etsin yok,canim iliskinin sorun yapcagini sanmiyorum zaten bu ilaci kulanirken gun asiri iliski diyodur dr um bide catlatma ignesi yapiyordu bana cunki kendi catlamiyordu yumirtam o zamanda sik iliski diyorduAllah bağışlasın , darısı başımıza. Ben de bu ay klomen kullanmaya başladım bugün 2. Günüm. Adetin 2. Gününde başladım ilaca. Doktor 1 nisanda gel dedi. Fakat reglim bitti, klomene de devam ediyorum yumurta kontrolü yapıldıktan sonra mı eşimle birlikte olmam lazım yoksa kontrole gitmeden başlasak sıkıntı mı olur ? Aydınlatır mısınız ?
1 gün geçti ama, burada herkesin günü geçiyor sanırım yoksa benmi yanlış okudumGebelik olabilir mi ? Bir test yap istersen.
Valla inşallah canım :)ben 6-7 ay kadar korundum ama ilaç vs değil, bu önümüzdeki aylar ümitliyim ihtimalimiz arttı ya
ya ben de doktordan yeni çıktım. tahlillerde sorun yok sadece rahim filmi çektir dedi. ilaç falan sordum yok dedi şimdilik ilaç tedavisine gerek yok rahim filminden sonra olmazsa başlarız dedi. ben de burada okuduklarımdan bana kesin klomen verecek falan diye düşünüyordum. yok hiç bir şey vermediKızlar bu klomeni kendi kafamıza göre kullanabiliyor muyuz doktor bana yazmadı bişey..adetlerim düzenli tahlillerde de bişey çıkmadı bekleyin dedi doktor..klomen alsam mı?
esraamavi Naptın canm bu ay?
Ben normalde 24 günde bir adet olurken klomen kullandığım iki ay da 33. Gün adet oldum, klomene 4 ay kadar ara verdim o 4 ayda hep 27. Gün oldum. Yani klomen vücudunuzu ovulasyonudeğiştirebilir, ayrıca çatlatma iğnesinin içindeki hormonlar idrar testini pozitif gösterebiliyor diye duydum1 gün geçti ama, burada herkesin günü geçiyor sanırım yoksa benmi yanlış okudumçok karnım ağrıo bu aksam adet ağrısı gibi..hissediyorum o yüzden yapmayacagim canım.
ŞaYet tüpler kapalı ve tıkanık ise boşa ilaç almamanizi istemiştir doktorunuz.. benim doktorum ilk etapta rahim filmi istedi ondan sonra klomen yazdı. .doktorunuzü dinleyin bencedeya ben de doktordan yeni çıktım. tahlillerde sorun yok sadece rahim filmi çektir dedi. ilaç falan sordum yok dedi şimdilik ilaç tedavisine gerek yok rahim filminden sonra olmazsa başlarız dedi. ben de burada okuduklarımdan bana kesin klomen verecek falan diye düşünüyordum. yok hiç bir şey vermedi
Büyük ihtimal benimde gunumun gecmesinin nedeni klomen ve iğne.. idrar testi yapmayı zaten düşünmüyorum 13.gün.. karnım çok ağrıyor ama gaz şansını gibi o geçse bariBen normalde 24 günde bir adet olurken klomen kullandığım iki ay da 33. Gün adet oldum, klomene 4 ay kadar ara verdim o 4 ayda hep 27. Gün oldum. Yani klomen vücudunuzu ovulasyonudeğiştirebilir, ayrıca çatlatma iğnesinin içindeki hormonlar idrar testini pozitif gösterebiliyor diye duydum
Evet canım fiyatı o.. başka eczanelere baksaydin keşke bu aksam vurulman lazımArkadaşlar simdi doktordan geldim cok şükür bi tane 21mm yumurtam olmus catlatma ignesi verdi aksam 8 de vurulmam icin ama eczanede yok ve yarina gelirse 82 lira dedi sizde bu kadar pahaliya mi aldiniz?
Esimin gelmesini bekliyorumda yagmur cok oldugu icin uzakti gidemedim baska yere ama doktoruma tekrar ugrayip sordugumda normal kendisi de catlayabilir istersen vurulma dedi valla suan hala düşünüyorum vurulmaya da bilirim bu ne ya insanlari sömürüyor lar tamam veririz ama yazik ya hamileligi kullaniyorlar resmen ne ilac kuklanmak istediysem ücretli...Evet canım fiyatı o.. başka eczanelere baksaydin keşke bu aksam vurulman lazım
Hayırlısı olsun canım..inşallah olur tutarEsimin gelmesini bekliyorumda yagmur cok oldugu icin uzakti gidemedim baska yere ama doktoruma tekrar ugrayip sordugumda normal kendisi de catlayabilir istersen vurulma dedi valla suan hala düşünüyorum vurulmaya da bilirim bu ne ya insanlari sömürüyor lar tamam veririz ama yazik ya hamileligi kullaniyorlar resmen ne ilac kuklanmak istediysem ücretli...
İnsallah canim olmazsa da hayirlisi hersey Rabbim den bu ay boyleyim bak ne guzel Rabbime biraktim her zaman birakiyoruz cok şükür yumurtalarim büyüdü biliyorum hayirli bi zamanda nasip edeeck bana da sizlere de hayirl bir evlatHayırlısı olsun canım..inşallah olur tutar
Dinleyeceğim zaten. Perşembe günü için randevu aldım rahim filmi çektireceğim. İnşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz.ŞaYet tüpler kapalı ve tıkanık ise boşa ilaç almamanizi istemiştir doktorunuz.. benim doktorum ilk etapta rahim filmi istedi ondan sonra klomen yazdı. .doktorunuzü dinleyin bencede
geciktiyse yap testini, pozitif çıkrsa doktora gidersin, negatifse adetin . günü gidersinKızlar siz iğneden sonra adetiniz gecikince test yaptınız mı? Yoksa doktor gorusmenize kadar beklediniz mi?
3.gün erken deniliyor test için..gecikiyormus kadınların adeti o yziden bekliyorumgeciktiyse yap testini, pozitif çıkrsa doktora gidersin, negatifse adetin . günü gidersin
hayırlı haber çıkar inşallah3.gün erken deniliyor test için..gecikiyormus kadınların adeti o yziden bekliyorum
Hayırlısı ise inşallah canım..sagolasinhayırlı haber çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?