- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Kızlar bugün yumurta takibine gittim çok fazla yumurta oluşmuş iğne veremem kendisi çatlasın dedi doktor şimdiden korku bastı beni ya çatlamazsa
Hadi hayırlısı olsun 36saat sonra muhtemelen çatlar diye biliyorum iğneyi vurulduysan inşallah gelir bebeğin ya da bebeklerinBenim de 4 tane yumurtam oldu dün çatlatma iğnesi vurundum ama hala çatlamadı..
Hadi hayırlısı olsun 36saat sonra muhtemelen çatlar diye biliyorum iğneyi vurulduysan inşallah gelir bebeğin ya da bebeklerin
İnşallah canım ümidimi yitirmiyorum Rabbim nasip eder hayırlısıyla :)İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah senin de gelir bebişin en kısa zamanda :)
Kızlar bugün yumurta takibine gittim çok fazla yumurta oluşmuş iğne veremem kendisi çatlasın dedi doktor şimdiden korku bastı beni ya çatlamazsa[/QUOTE
Yumurta oluşmuş Ne güzel , hayırlı haberleriniz duyarız inşallah. Benim de klomen tedavim yarın bitiyor Cumartesi yumurtalara bakılacak. Merakla bekliyorum şu an .
Yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz ? Yani test falan mı yapıyorsunuz ?Benim de 4 tane yumurtam oldu dün çatlatma iğnesi vurundum ama hala çatlamadı..
Yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz ? Yani test falan mı yapıyorsunuz ?
Ben geçen ay klomen kullanmıyordum öyle takip etmiştim yumurtlamayı fakat olmadı :-( bu ay klomen kullandım yarın bitiyor ilaç tedavim. Cumartesi doktor kontrol edecek yumurtaları. İnşallah bir topu gibi yumurtalar oluşmuşturYok ben ovü testi kullanmıyorum
Akıntımı takip ediyorum, yumurta akı görürsem rahatlıyorum :)
Ben geçen ay klomen kullanmıyordum öyle takip etmiştim yumurtlamayı fakat olmadı :-( bu ay klomen kullandım yarın bitiyor ilaç tedavim. Cumartesi doktor kontrol edecek yumurtaları. İnşallah bir topu gibi yumurtalar oluşmuşturçok heyecanlıyım
İnşallah Cumartesi yazıcam mutlaka , sizler de gelişmeleri paylaşırsanız çok sevinirim. İlk defa klomen kullanıyorum ben.İnşallah canım benim :)
yumurtalarımla başım belada
Güzel haberlerle gel inşallah
Çok teşekkür ederim, Cumartesi doktordan sonra yazarım mutlaka inşallah sizden de hayırlı haberler alırız. Her ne olursa olsun ümidimizi yitirmeden çabalamalıyız. Her şeyin çözümü var neticede değil mi :) bu arada kk ya Yen'i üye oldum. Yazışmalarda ilgili detayları bilmiyorum paylaşımlarım hatalı olabilir kısıra bakmayın . Zamanla öğrenicem inşallah.Ayy ne güzel dedin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz benim çok şükür 3. Ay klomen ile her ay yumurta oluştu önceki aylar iğne de vuruldum ısrar ettim ama bu ay olmaz çok riskli dedi doktor inşallah çatlar ovulasyon testi ile takip edeceğim C Cevizreceli3313 seninde sağlıklı yumurtaların oluşmuştur inşallah
İnşallah Cumartesi yazıcam mutlaka , sizler de gelişmeleri paylaşırsanız çok sevinirim. İlk defa klomen kullanıyorum ben.
@Merve-metem sanırım başardım etiket olayını İnofolic de verdi mi doktorun? Klomenle birlikte kullanıyorum ben.Tamam buradan beni de etiketle canım @ den sonra ismimi yaz etiketle
Bu arada bende ilk defa klomen kullandım
@Merve-metem sanırım başardım etiket olayını İnofolic de verdi mi doktorun? Klomenle birlikte kullanıyorum ben.
Bekliyorum canım güzel haberlerini. Tabiki daha önümüzde çok yol var klomen olmadı iğne deneriz aşılama tüp bebek birisi vesile olur inşallahÇok teşekkür ederim, Cumartesi doktordan sonra yazarım mutlaka inşallah sizden de hayırlı haberler alırız. Her ne olursa olsun ümidimizi yitirmeden çabalamalıyız. Her şeyin çözümü var neticede değil mi :) bu arada kk ya Yen'i üye oldum. Yazışmalarda ilgili detayları bilmiyorum paylaşımlarım hatalı olabilir kısıra bakmayın . Zamanla öğrenicem inşallah.
Aa öyle mi
Tüp bebek ile alakali hemen acele etme istersen bir süre daha devam et istersen yumurta takibine..O en Son çare zaten. Tüp bebek ile alakali burada çok tecrübeli arkadaşlar var araştır istersen..kaç gün geçmişti senin iğne yapıldıktan kaç gün sonra adet oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?