KLOMEN??

Yok ben ovü testi kullanmıyorum

Akıntımı takip ediyorum, yumurta akı görürsem rahatlıyorum :)
Ben geçen ay klomen kullanmıyordum öyle takip etmiştim yumurtlamayı fakat olmadı :-( bu ay klomen kullandım yarın bitiyor ilaç tedavim. Cumartesi doktor kontrol edecek yumurtaları. İnşallah bir topu gibi yumurtalar oluşmuştur çok heyecanlıyım

Ayy ne güzel dedin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz benim çok şükür 3. Ay klomen ile her ay yumurta oluştu önceki aylar iğne de vuruldum ısrar ettim ama bu ay olmaz çok riskli dedi doktor inşallah çatlar ovulasyon testi ile takip edeceğim C Cevizreceli3313 seninde sağlıklı yumurtaların oluşmuştur inşallah

İnşallah canım benim :)

yumurtalarımla başım belada

Güzel haberlerle gel inşallah

Çok teşekkür ederim, Cumartesi doktordan sonra yazarım mutlaka inşallah sizden de hayırlı haberler alırız. Her ne olursa olsun ümidimizi yitirmeden çabalamalıyız. Her şeyin çözümü var neticede değil mi :) bu arada kk ya Yen'i üye oldum. Yazışmalarda ilgili detayları bilmiyorum paylaşımlarım hatalı olabilir kısıra bakmayın . Zamanla öğrenicem inşallah.

D _Depply_ cnm gecikme bende de oldu ama seninki ins guzel hbr olur bizide aydinlat ben hastalandim artik tup bebek dusunmeye basladik ama onun asamalari nasil onu bile bilmiyorum hayirlisi ins

kızlar bişey sorucam ben de inofolic kullanıyorum 1 haftadır. kutu bitince muhtemelen regl olucam dr a gidcem ama siz hemen ardından yeni bi kutuya mı başladınız ?

Bekliyorum canım güzel haberlerini. Tabiki daha önümüzde çok yol var klomen olmadı iğne deneriz aşılama tüp bebek birisi vesile olur inşallah

D _Depply_ cnm gecikme bende de oldu ama seninki ins guzel hbr olur bizide aydinlat ben hastalandim artik tup bebek dusunmeye basladik ama onun asamalari nasil onu bile bilmiyorum hayirlisi ins
Aa öyle mi bende zaten umutlanmiyorum bugün yarın bende olurum.. hiç ümidim yok soguyorum zaten artık iyiden iyiye..

Tüp bebek ile alakali hemen acele etme istersen bir süre daha devam et istersen yumurta takibine..O en Son çare zaten. Tüp bebek ile alakali burada çok tecrübeli arkadaşlar var araştır istersen..kaç gün geçmişti senin iğne yapıldıktan kaç gün sonra adet oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…