Geçmiş olsun..inşallah bu ay olur..klomen faydalı bir ilaç çok kişi hamile kalmış..dış gebelik belirtisi neydi sizde benimde annem olmuştu seneler evvel..Selam kızlar beni de doktorum çağırmıştı adet olunca gel klomene başlayalım diye yarın gideceğim bakalım. Çok kullanmak istemiyorum ama bir yıldır uğraşıyoruz bir gebelik oluştu yazın ama dış gebelikle sonlandı. Sağ tüpüm alındı, 4 aydır deniyoruz olmadı artık klomene geçeceğim bu ay
Adetin 16. günü başlayan kahve telvesi biçiminde akıntıGeçmiş olsun..inşallah bu ay olur..klomen faydalı bir ilaç çok kişi hamile kalmış..dış gebelik belirtisi neydi sizde benimde annem olmuştu seneler evvel..
Benim hala devam ediyor inofolic bitmedi. Fakat bitse dahi doktora danışmadan devam etmeyi düşünmüyorum. Sen yine de danış doktoruna .kızlar bişey sorucam ben de inofolic kullanıyorum 1 haftadır. kutu bitince muhtemelen regl olucam dr a gidcem ama siz hemen ardından yeni bi kutuya mı başladınız ?
Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede amacınıza ulaşırsınız. Klomen evet düşük dozda da olsa hormon ilacı fakat faydasını gören o kadar çok kişi olmuş ki. Ben kolay kolay ağrı kesici dahi kullanmam ben de ilk defa kullanıyorum klomeni. Bir yıllık evliyim. Klomenle Bugün 5. Günüm bitirdim. Cumartesi yumurta kontrolüne gideceğim . İnşallah bizler de faydasını görürüz. Hiç endişelenme güzel düşün güzel olsun.Selam kızlar beni de doktorum çağırmıştı adet olunca gel klomene başlayalım diye yarın gideceğim bakalım. Çok kullanmak istemiyorum ama bir yıldır uğraşıyoruz bir gebelik oluştu yazın ama dış gebelikle sonlandı. Sağ tüpüm alındı, 4 aydır deniyoruz olmadı artık klomene geçeceğim bu ay
3gun gecikti cnm ama sen test yap istersen igneyi ayin 11inde oldum 27sinde adetim geldi cnmTüp bebek ile alakali hemen acele etme istersen bir süre daha devam et istersen yumurta takibine..O en Son çare zaten. Tüp bebek ile alakali burada çok tecrübeli arkadaşlar var araştır istersen..kaç gün geçmişti senin iğne yapıldıktan kaç gün sonra adet oldun
Cnm bugun gittik dr esim gitmisti beraberinde benide kontrol ettiler yine hemen baslanmiyomus zaten ama ben cok yoruldum hayirli sekilde olsun istiyorum artik cok agliyorum hic gozumden yas eksik deil bugun dr la bile konusurken akti yaslar durmuyolar benden bagimsiz oldular gozyaslarimTüp bebek ile alakali hemen acele etme istersen bir süre daha devam et istersen yumurta takibine..O en Son çare zaten. Tüp bebek ile alakali burada çok tecrübeli arkadaşlar var araştır istersen..kaç gün geçmişti senin iğne yapıldıktan kaç gün sonra adet oldun
Ben de klomenden+inofolic ten önce sadece folbiol kullanıyordum. Doktor yazmıştı. Klomen+inofolic yazınca eski ilaca yani folbiole devam edeyim mi dedim doktor da onu şimdilik bırak bunları kullan dedi. İkisi de folik asit fakat içeriğini biraz araştırdım inofolic yumurta kalitesine de etki eden içerikte sanırım. Yanlış bilgilendirmek istemem. Fakat doktorun yazmadıysa gerek görmemiş de olabilir canım. Bilemedim şimdi.Kızlar bende bu ay ilk defa kullandım klomen. Dün bitti cuma kontrole gidicem .Ben normal kullandığım folik aside devam ettim ama çoğunuz infolic kullanmışsınız acaba farkı varmı bende mi onu kullansaydım :/ Bu arada inşallah bu ay hepimiz beklediğimiz haberleri alır bebişlerimize kavuşuruz...
Aynen canım ya ben de hiç ilaç kullanmam kolay kolay bunu da kullanmak istemiyorum ama kızım çok kardeş istiyorGeçmiş olsun, inşallah en kısa sürede amacınıza ulaşırsınız. Klomen evet düşük dozda da olsa hormon ilacı fakat faydasını gören o kadar çok kişi olmuş ki. Ben kolay kolay ağrı kesici dahi kullanmam ben de ilk defa kullanıyorum klomeni. Bir yıllık evliyim. Klomenle Bugün 5. Günüm bitirdim. Cumartesi yumurta kontrolüne gideceğim . İnşallah bizler de faydasını görürüz. Hiç endişelenme güzel düşün güzel olsun.
Ya ağlama lütfen.biliyorum çok zor bir durum bende yaşıyorum senin yasadiklarinı..şöyle düşün inan çok iyi geliyor. " böyle olmasını Allah istiyor, o herkesten daha iyi biliyor. Şayet vermiyorsa bana bir bebek mutlaka bir sebebi ve zamanı vardir" bu sekilde düşününce inan bana bir rahatlama geliyor..umudunu kaybetme bit gün mutlaka...Cnm bugun gittik dr esim gitmisti beraberinde benide kontrol ettiler yine hemen baslanmiyomus zaten ama ben cok yoruldum hayirli sekilde olsun istiyorum artik cok agliyorum hic gozumden yas eksik deil bugun dr la bile konusurken akti yaslar durmuyolar benden bagimsiz oldular gozyaslarim
Bende ayin 14 ünde oldum.hala gelen giden yok..normaldm adetimin 4.günü bugün. Bir Doktor sitesinde 12 gün geçerse kan degerlerinize baktırın demiş.. demekki beklemek lazım diye düşünüyorum ayrıca çokta ümidim yok..3gun gecikti cnm ama sen test yap istersen igneyi ayin 11inde oldum 27sinde adetim geldi cnm
Bana iğne verdi bu ay dr.valla doktora gitmedim canım, nıraktım bu ay müdahale ettirmedim :)
doktor olmazsa gel rahim filmi çekelim demişti ama gitmedim..
önümüzdeki ay giderim eğer tutmazsa..sen ne yaptın?
Hayırlısı olsun inşallah güzel bi kardeşi olur kızının, Yen'i başladık hepimiz klomene gelişmeleri buradan paylaşalım mutlaka.Aynen canım ya ben de hiç ilaç kullanmam kolay kolay bunu da kullanmak istemiyorum ama kızım çok kardeş istiyor
Banada sanırım yazdı ama ben reçeteyi kaybettim kendim gidip aldım eczaneden folik asitin de ismini hatırlayamadım nasıl olsa kullandığım da var diye önemsemedim açıkçası. Bakalım cuma gidicem kontrole sorarım bunuda. Bende görünürde sorun yok bu ay klomen kullanalım dedi sonra rahim filmi isteyecek muhtemelen. Sizlerde nasıl oldu bu süreç ilm çektirdikten sonra mı başladınız tedaiye yoksa önce klomen mi deniyosunuz?Ben de klomenden+inofolic ten önce sadece folbiol kullanıyordum. Doktor yazmıştı. Klomen+inofolic yazınca eski ilaca yani folbiole devam edeyim mi dedim doktor da onu şimdilik bırak bunları kullan dedi. İkisi de folik asit fakat içeriğini biraz araştırdım inofolic yumurta kalitesine de etki eden içerikte sanırım. Yanlış bilgilendirmek istemem. Fakat doktorun yazmadıysa gerek görmemiş de olabilir canım. Bilemedim şimdi.
Bende de görünürde bir sorun olmadığını söyledi doktor. Hormon testi yaptınve usg ile baktı. Klomene başlayalım dedi. Rahim filminden söz etti fakat çekmedi. Bu Cumartesi kontrole gidiyorum sanırım o zaman çekicek.Banada sanırım yazdı ama ben reçeteyi kaybettim kendim gidip aldım eczaneden folik asitin de ismini hatırlayamadım nasıl olsa kullandığım da var diye önemsemedim açıkçası. Bakalım cuma gidicem kontrole sorarım bunuda. Bende görünürde sorun yok bu ay klomen kullanalım dedi sonra rahim filmi isteyecek muhtemelen. Sizlerde nasıl oldu bu süreç ilm çektirdikten sonra mı başladınız tedaiye yoksa önce klomen mi deniyosunuz?
Merhabalar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız tedavilerimizde. Bende görünürde bir sorun olmadığını söylemişti doktor. 1 yıllık evliyim. Hormon değerlerim de iyi çıktı çok şükür. Bu ay ilk defa klomen ve inofolic verdi. Öncesinde sadece folbiol adlı bi folik asit kullanıyordum. Onu bıraktırdı ve klomen tedavisine başladı. Cumartesi kontrole gidicem yumurta takibi yapacak doktor sanırım ya da rahim filmi çekilecek . Muhtemelen sana da klomen verecektir ben de adetin 2. Günü başladım klomene.inşallah hayırlı haberler veriririz birbirimize.Kızlar merhaba.Ben de tedavi sürecine başlayacağım.Adetin 21. günü bakılan progesteron hormonu düşük çıktı.Doktor da adetinin 2. veya 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi.Dün adet olmayı bekliyordum.Henüz adet de olmadım.Sizin yumurta mı oluşmuyordu yoksa yumurta çatlamıyor muydu?Açıkçası ne tedavisi olacak onu da bilemiyorum. Klomen hapı verecek diye tahmin ediyorum.Umarım hamile kalabilirim.Hepimize Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?