Merhabalar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız tedavilerimizde. Bende görünürde bir sorun olmadığını söylemişti doktor. 1 yıllık evliyim. Hormon değerlerim de iyi çıktı çok şükür. Bu ay ilk defa klomen ve inofolic verdi. Öncesinde sadece folbiol adlı bi folik asit kullanıyordum. Onu bıraktırdı ve klomen tedavisine başladı. Cumartesi kontrole gidicem yumurta takibi yapacak doktor sanırım ya da rahim filmi çekilecek . Muhtemelen sana da klomen verecektir ben de adetin 2. Günü başladım klomene.inşallah hayırlı haberler veriririz birbirimize.
Yok o zaman sende de çekerse önümüzdeki ay çektirtir. Çünkü daha farklı bir işlem anestezili falan da yaptıran var benimde pek bilgim yok açıkçası. Bende 5. gün başladım klomene günde tane 5 gün içtim. Bakalım güzel sonuçlar alırı inşallah...Bende de görünürde bir sorun olmadığını söyledi doktor. Hormon testi yaptınve usg ile baktı. Klomene başlayalım dedi. Rahim filminden söz etti fakat çekmedi. Bu Cumartesi kontrole gidiyorum sanırım o zaman çekicek.
Dün gece çatlamış olması gerekir. Neye göre çatlamadığını düşündün canm? Ovülasyon testi falan mı yaptınKızlar garip bir durum var
Ben pztesi sabah 11de çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra çatlarmış.. dün de bugün de geçti hala çatlamadı yumurtam bilen anlayan varsa yazarsa çok sevinirim
İşe yaramadı mı klomen ve iğne ??
Dün gece çatlamış olması gerekir. Neye göre çatlamadığını düşündün canm? Ovülasyon testi falan mı yaptın
Eşim için sperm sayımı istedi doktor fakat biz henüz yaptırmadık. Cumartesi kontrolde daha detaylı bilgi alırım doktordan seni de bilgilendiririm aşamalarla ilgiliYok o zaman sende de çekerse önümüzdeki ay çektirtir. Çünkü daha farklı bir işlem anestezili falan da yaptıran var benimde pek bilgim yok açıkçası. Bende 5. gün başladım klomene günde tane 5 gün içtim. Bakalım güzel sonuçlar alırı inşallah...
Eşlerinize de test yapıldı mı kızlar?
İnşallah senin de gönlüne göre olur canım.evet 5 gün kullanılıyor ben de günde iki tane aldım.bugün bitti. Fakat ilk günler ister pembe leke olsun ister kahve rengi leke fark etmiyormuş yani reglin başlangıç günü olarak alınıyor ve yumurta oluşumun zaten başlangıç gününle alakalı kaç gün sürdüğüyle değil. Rabbim hayırlısını nasip yanı hepimiz için . Doktora gittikten sonra yaz mutlaka.Klomen sanırım 5 gün kullanılıyormuş.Benim adetim neredeyse 10 gün sürüyor.İlk beş gün az kahverengi şekilde geliyor.Sonraki beş gün de normal adet şeklinde.Benim durumlar biraz karışık.Umarım gönlüne göre olur her şey.
Allahallah ilginç o zaman kontrole falan gidicekmisin baksalar biBen hep yumurta akı görürdüm canım ve ıslak olurdum bu birkaç gün ama şimdi kaç gündür kuruyum hep bakıyorum, çatlamadığını düşünüyorum içime sinmiyo hala..
tamam canım saol inşallah hepimiz güzel haberler alırız...Eşim için sperm sayımı istedi doktor fakat biz henüz yaptırmadık. Cumartesi kontrolde daha detaylı bilgi alırım doktordan seni de bilgilendiririm aşamalarla ilgili
Allahallah ilginç o zaman kontrole falan gidicekmisin baksalar bi
Canım üzme kendini lütfen vardır bi hayır, önümüzdeki ay çatlar inşallah. neden çatlamadığına dair bişey dedi mi doktorun ? Bir de yumurta gelişimi ve çatlaması için incir kürü duymuştum, havuçlu. Fakat ben kür yapmak yerine direkt kuru incir ve havuç yiyorum günde 2-3 defa. Bakalım bir etkisi olacak mı . Benimki de Ümit işte...işe yararsa şayet yazarım burdan sen de denersin. Doktorun başka ilaç tedavisi önerdi mi yoksa yine klomen mi verdi?Kontrolüm yok bu ara canım normalde her ay çatlayan yumurta bu ay iğne ile çatlamadı çok üzgünüm
Canım üzme kendini lütfen vardır bi hayır, önümüzdeki ay çatlar inşallah. neden çatlamadığına dair bişey dedi mi doktorun ? Bir de yumurta gelişimi ve çatlaması için incir kürü duymuştum, havuçlu. Fakat ben kür yapmak yerine direkt kuru incir ve havuç yiyorum günde 2-3 defa. Bakalım bir etkisi olacak mı . Benimki de Ümit işte...işe yararsa şayet yazarım burdan sen de denersin. Doktorun başka ilaç tedavisi önerdi mi yoksa yine klomen mi verdi?
Nerden biliyorsunuz catlamadigini?Kontrolüm yok bu ara canım normalde her ay çatlayan yumurta bu ay iğne ile çatlamadı çok üzgünüm
1 yıllık evliyim 28 yaşındayım. 4 ay oldu Bebek isteyeli. Peki sen ?Canım çok teşekkür ederim ilgin için..
Adet olursam gidicem tekrar klomene devam edicem şimdilik beklemek zorundayım
İnşallah çatlamıştır da ben görmemişimdir ya da bugün yarın çatlar..
Sana da iyi gelir inşallah yediklerin canım..
Kaç senedir evlisin, kaç yaşındasın ve ne kadar süredir bebek istiyosun ??
Ben 2. Günü gitmiştim canım , hormon testleri için. O gün de doktor yazdı klomen+inofolic başladım . Bazıları 5. Gününde bile başlıyor burada okuduklarım öyle. Neden gitmek istemedin ? Bir sıkıntı mı oldu? Fikrimi soracak olursan geciktirmeden git doktoruna. Bir ay da bir aydır neticede .Kızlar ben doktora gitmedim bugün adetin 3. günü bilmiyorum içimden gitmek gelmedi. Siz kaçıncı gün başladınız klomene
Bana iğne verdi bu ay dr.
Yaptırıyorum şimdi.
Cuma kontrol var.
Bakalı hayırlısı.
Bu ay da olmazsa gitmeyeceğim dr a ben de bir süre
Catlatma iğnesi oldunuz mu?Reglim 10 gün gecikti test yaptım negatif bugün afedersiniz yakınlaşma sonrası kahverengi kekeler gelmeye başladı noluyor anlamadım ya
Hayır klomen de kullanmadımCatlatma iğnesi oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?