Yumurtlama sorunu yok bende 4 aydır deniyoruz biraz daha mı denesek diye düşünüp gitmedim sabah ama şimdi geldim hastaneye bakalım ne olacakBen 2. Günü gitmiştim canım , hormon testleri için. O gün de doktor yazdı klomen+inofolic başladım . Bazıları 5. Gününde bile başlıyor burada okuduklarım öyle. Neden gitmek istemedin ? Bir sıkıntı mı oldu? Fikrimi soracak olursan geciktirmeden git doktoruna. Bir ay da bir aydır neticede .
1 yıllık evliyim 28 yaşındayım. 4 ay oldu Bebek isteyeli. Peki sen ?
Peki önümüzdeki ay için herhangi bir tedaviden bahsetti mi canım?Kızlar ben doktora gittim sağ tarafta 13 mm yumurta varmış. Ama benim sağ tüpüm yok o yüzden klomen vermedi bu ayı boş geçelim dedi
Hemen hemen aynı durumdaymışız canım, hakkımızda hayırlısı, bugün kandil inşallah Kandil vesilesiyle dualarımız kabul olur.29 yaşıma giricem haftaya 19 aylık evliyim 15 aydır da bebek istiyorum canım :)
Cnm rabbim ins bu ay vermistir sana bebegini bizi bilgilendir mutlaka seni merak ediyorum cunkuMerhabalar kızlar. Ben bu sabah eşimin zoruyla test yaptım.14 ünde catlatma iğnesi oldum. Bu gunde adetimin 5.günü ama adet olamadım. Testim negatif çıktı odaya geçip bir daha bakmak istedim çok çok silik çizgiyi görüyorum..bu testin kendi çizgisi mi? Bilen var mı? Bu arada yüzde yüz emin olmak için kan testi yaptirdin.sabah sonuç alacağım.
Mutlaka haber edeceğim canım. Şimdi arkadaşım dediki ne biçim test bu alacalı alacalı mürekkebi dağıldı daha ben yaparken.hatta ortaya geldiğinde bir An durdu kurudu sonra devam etti falan..atayım mi fotosunu belki sende bir fikir verirsin canimCnm rabbim ins bu ay vermistir sana bebegini bizi bilgilendir mutlaka seni merak ediyorum cunku
Cnm rabbim ins bu ay vermistir sana bebegini bizi bilgilendir mutlaka seni merak ediyorum cunku
Bak bu işte Son hali :) çamura düşmüş gibi.senin hiç böyle oldu mu
Cnm bu test bozuk sanki yaa bole olmamasi gerek
Sorma ya 2 arkadaşımda defalarca test yaptık böyle olmadı hiç dedi. Ne biçim şey bu dediler bilemedimki bende şimdi. Yeni uyandım açıkçası herkesin tertemiz Zeminler.birde benimkini bakCnm bu test bozuk sanki yaa bole olmamasi gerek
Yumurtlama sorunu yok bende 4 aydır deniyoruz biraz daha mı denesek diye düşünüp gitmedim sabah ama şimdi geldim hastaneye bakalım ne olacak
İnşallah güzel haberler alırız canım. Hayırlısı olsun.Merhabalar kızlar. Ben bu sabah eşimin zoruyla test yaptım.14 ünde catlatma iğnesi oldum. Bu gunde adetimin 5.günü ama adet olamadım. Testim negatif çıktı odaya geçip bir daha bakmak istedim çok çok silik çizgiyi görüyorum..bu testin kendi çizgisi mi? Bilen var mı? Bu arada yüzde yüz emin olmak için kan testi yaptirdin.sabah sonuç alacağım.
Sağolasın canım inşallah. Bende sizlerden almak istiyorum..benim testimi sende gördün mü normalmi o dağılım sence.benim 3 tecrübem oldu böylesini görmedimİnşallah güzel haberler alırız canım. Hayırlısı olsun.
Ben Yen'i üye oldum mesajlara cevap yazmayı bile çoğu zaman hatalı yapıyorum. Fotoğrafa nerden bakabilirim? Tarif edersen eğer bakıp yorumlayayım.Sağolasın canım inşallah. Bende sizlerden almak istiyorum..benim testimi sende gördün mü normalmi o dağılım sence.benim 3 tecrübem oldu böylesini görmedim
Evet canım adetin 3. günü gel dedi ama önümüzdeki ay eşim il dışında olacak o yüzden ondan sonraki aya kaldı hayırlısı olsun. Ondan sonraki adette giderim umarım o zaman solda olur yumurtaPeki önümüzdeki ay için herhangi bir tedaviden bahsetti mi canım?
Tamam şimdi gördüm pardon . Testte neden öyle lekeler çıkmış ki ? Hatalı olmasın keşke bir tane daha alıp deneseydin canım.Ben Yen'i üye oldum mesajlara cevap yazmayı bile çoğu zaman hatalı yapıyorum. Fotoğrafa nerden bakabilirim? Tarif edersen eğer bakıp yorumlayayım.
Hayırlısı olsun canım hiç üzme kendini. Biz de bu Cumartesi kontrolden sonra doktorun söyleyeceği takvimi uygulayacaktık ancak bize de kayınvalidem geliyor şehir dışından. :-( nasıl olacak bilmiyorum. Çok gerildim. İki ay üst üste de hormon ilacı kullanmak istemiyorum. Nasip bakalım. Bir sonraki aya kalacak gibi benim de.Evet canım adetin 3. günü gel dedi ama önümüzdeki ay eşim il dışında olacak o yüzden ondan sonraki aya kaldı hayırlısı olsun. Ondan sonraki adette giderim umarım o zaman solda olur yumurta
Şimdi gördüm testini canım ilk defa öyle lekelenmiş bi test gördüm hatalı olabilir mi acaba? Keşke bi tane daha alsaydın. Emin olamadım hiç.Sağolasın canım inşallah. Bende sizlerden almak istiyorum..benim testimi sende gördün mü normalmi o dağılım sence.benim 3 tecrübem oldu böylesini görmedim
Kk'da mesajlara cevap yazmayı öğrenmem baya zaman alıcak gibi görünüyor . Hatalı birden fazla cevap olursa kusura bakma canım.Evet canım adetin 3. günü gel dedi ama önümüzdeki ay eşim il dışında olacak o yüzden ondan sonraki aya kaldı hayırlısı olsun. Ondan sonraki adette giderim umarım o zaman solda olur yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?