KLOMEN??

Madem ilaç kullandın boş geçme canım bu ayı, kayınvalideye yatakodasından en uzak odaya yer yap

Şimdi gördüm testini canım ilk defa öyle lekelenmiş bi test gördüm hatalı olabilir mi acaba? Keşke bi tane daha alsaydın. Emin olamadım hiç.
Sorma ilk gördüğümde tek çizgi moralimi bozdu attım kenara sonra yanındaki çok çok silik çizgiye bakarken ya bu nasıl bişi dedim.youtube'da test videolarına bakinirken hiç benimki gibi bişi görmedim.çok tuhaf dimi mürekkebi dağılmış. Acaba dedim üstüne mi damlattim ama yok yapmadım öyle bişi..ne bileyim kafa karışıklığı keşke direk kan verseydim..hakkımda hayırlısı artık canim

Yapma öyle. Ben bu ay annem bizdeydi tamda doktorun söylediği günler şehir dışından gelmişti annem. Yapacak bişi yok kapatın kapınizi hic aklınıza getirmeyin..ya birde olcak olduktan sonra var ya hersey ba Ha ne...

Gözün aydın bu mübarek günde daha güzel haber olamazdı diyoruz allah hayırlı etsin bizlere de dua et
Gözün aydın bu mübarek günde daha güzel haber olamazdı diyoruz allah hayırlı etsin bizlere de dua et
Sagolcanım benim.. dr aradım şimdi. Tamam güzel dedi cumartesi bir daha ölçür beni ara dedi.. değer artmali artık dedi..inşallah dedik kapattık. Bilmiyorum sevinemiyorum sakinim soktayim yaa.. imkansız gibi bişidi.inşallah hepinize nasip etsin rabbim.. çok dua edecegim insallah

Valla canım bende herkes için dua ettim benim de ikinci klomen ovitrelle denemesi 7 gün oldu iğne olduğu bakalım nasip ins olur bu kez senin belirtin oldu mu hiç

Madem ilaç kullandın boş geçme canım bu ayı, kayınvalideye yatakodasından en uzak odaya yer yap
Ev o kadar küçük ki :) üst katı bile çok net duyuyor insan . Bir de asıl sorun, şu sıralar eşim gece çalışıyor gündüz evde, bebek düşündüğümüzü de biliyor aslında kayınvalide ama napalım yapıcak bişey yok. Hayırlısı denekten başka . Öner'in için teşekkür ederim canım.

Haklısın olacaksa eğer gerisi bahane. Asıl sıkıntı aslında şu eşim bu aralar gece çalışıyor gündüz evde. Gündüz de başbaşa kalamayız yani hadi biz bi odaya geçelim olamayacağı için bakalım hayırlısı artık.

Kızlar kan değerim 29.1 çıktı... ne diyorsunuz..16 gün önce iğne vurulmustum
Hayırlı olsun arkadaşım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Bende iğnemin 13. Günündeyim test yaptım negatif 1 saat sonra baktım çok silik bi çizgi daha çıkmış kafam karıştı

Valla canım bende herkes için dua ettim benim de ikinci klomen ovitrelle denemesi 7 gün oldu iğne olduğu bakalım nasip ins olur bu kez senin belirtin oldu mu hiç
Bak canım benim yaşımda vardı kistim de vardı ben inanmiyordum açıkçası. Adam gibi ilişkide olmadı bizde tartıştık o gece.dediki sabaha karşı istemiyorum allahım olmasın ben çok yoruldum..gitmicektim doktora falan.belirtim canım göğüs azcık şişti. Kramp yasadim bir kaç kez.ve yatarken kalkarken bıçak saplandı 3 gün evvel sağ kasigima.iştah azalması oldu.idrarım koyu ve kopukluydu..aklıma geldikçe yazarım sana.. ne olur stres yapma..allaha bırak her An allahım sana bırakıyorum sen nasıl istersen basımla beraber.. hiç uzulmucem ne gelirse senden dedim..böyle düşün hisset.benim gerçekten zordu ve AMH değerimde düşüktü.. allaha dua et bol bol tevekkül..

Sağol arkadasim.benim 5 gün geçti adetim.inat ettim bu sabah yaptım. Allah devamını getirsin inşallah. Sakın stres yapma ne olur Allaha bırak... tevekkül et.. olmassa nenyaparim deme..hep tevekkül içinde ol..idrar testi sabah benim rezildi.tek çizgi çıktı. Sakın ona takılma olurmu..kan değerine baktır. Herşey allahtan inşallah rabbim sanada verir..

Sağol canım iyi dileklerin için aslında kan testi yaptırdım ama iğnenin 10. Günü değer 3.95 çıktı yükselirmi bilemedim çok erken yaptım galiba bide benim bat 6 Nisan çok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…