KLOMEN??

Sağol canım iyi dileklerin için aslında kan testi yaptırdım ama iğnenin 10. Günü değer 3.95 çıktı yükselirmi bilemedim çok erken yaptım galiba bide benim bat 6 Nisan çok sabırsızım
Bence erken..bekle bir hafta daha güzelce artar zaten.stres yapma bol dua gerisini allaha birak

Canım kan değerim 29.10 çıkmış. .inşallah allah devamını gösterir değer olması gerektiği gibi artar her gun
Ayy cnm cok mutlu oldum ins rabbim devamini da getirir saglikli sekilde kucagina da almayi nasip etsin ins cnm ilk klomen miydi senin

Ayy cnm cok mutlu oldum ins rabbim devamini da getirir saglikli sekilde kucagina da almayi nasip etsin ins cnm ilk klomen miydi senin
Sağol canım. Ben 24 ocakta tedaviye başladım. Glukofen ve folik iod verdi doktorum bu ilaçlar çok önemli dedi.asla bırakmak yok dedi. 2.ay ise klomen arti iğne verdi. İlk kez kullandım.umudum yoktu desem doğru durust ilişki bile olmadı o günler.. inşallah devamı da güzel olur.

Testin orjinalindeki çizgiyi hiç görmedim sanmıyorum kendi çizgisi olduğunu inşallah hamilesindir

Dr cok iyiymis cnm ben simdi rahim filmi cektircem haftaya snr tup bebek ya da asi bakicaz

Dr cok iyiymis cnm ben simdi rahim filmi cektircem haftaya snr tup bebek ya da asi bakicaz
Canım bu doktor bursada 2 sefer en iyi doktor unvanını elinde bulunduruyor eskiden beri hep adini duyardim.bu konularda uzman özellikle...2 ark ısrar edince gideyim dedim.bana ilk gorusmemizde ilk yapacagin şey rahim filmi dedi.sende ilk etapta onu yaptır ben gecem ay yaptırdım belkide o kolaylaştırdı. Yumurta takibe devam etseydin keşke hemen tüp yapma ben yaşadığım seyleri sana yazsam ooo.. amh ve FSH değerlerin nasıl canım onları söylesene bana bir?

Merhaba kızlar doktora gittim kontrole, sol yumurtalığımda 3 yumurta gelişmiş ikisi 14 mm, biri 15 mm ama sağ tarafta hiç gelişmemiş, önceki seferlerde en az 2 mutlaka sağda da oluşurdu sizce neden olabilir?

Kızlar beni Dr klomen için çağırmıştı dün gittiğimde senin yaşına iğne daha uygun dedi. Önümüzdeki ay gel yapalım dedi. 39 yaşındayım klomen denemeden iğne kullanan var mı aranızda

Kızlar beni Dr klomen için çağırmıştı dün gittiğimde senin yaşına iğne daha uygun dedi. Önümüzdeki ay gel yapalım dedi. 39 yaşındayım klomen denemeden iğne kullanan var mı aranızda
Ben ilk klomen sonrası iğne vuruldum.yaşım 38. Daha önce kullandiniz mi klomen hic

Klomen ilk ay kullandık
Yumurta gelişti ama hamilelik olmadı
Sonra iğneye geçirdi dr

7 gün iğne vuruldum ben de.
Size ne iğnesi ded?

Ben ilk klomen sonrası iğne vuruldum.yaşım 38. Daha önce kullandiniz mi klomen hic
Hiç kullanmadım. Benim normal yumurtlama oluyor ama dış gebelik nedeniyle sağ tüpüm alındı. FSH iğnesi yapalım dedi. Kaç kere iğne yapılıyor

Hiç kullanmadım. Benim normal yumurtlama oluyor ama dış gebelik nedeniyle sağ tüpüm alındı. FSH iğnesi yapalım dedi. Kaç kere iğne yapılıyor
Canım ilk klomen verilir.sonra iğne bu 3 ay devam eder.genelde doktorlar öyle yapar.olmazsa o zaman direk iğneyle başlarlar..1 ayda bir kez tek Kullanımlık.

Cnm amh haftaya sonuclanacak butun degerlerin super dedi ama benim sorunum esimin morfoloji bozuklugundan kaynakli klomen ilk kez kullanmistim baya umutluyduk ama buyuk yikim oldu

Cnm amh haftaya sonuclanacak butun degerlerin super dedi ama benim sorunum esimin morfoloji bozuklugundan kaynakli klomen ilk kez kullanmistim baya umutluyduk ama buyuk yikim oldu
Yumurtan oluştu çatlama iğnesi oldu ama gebelik oluşmadı sanırsam morfolojik sorundan oldu.tabi bunu ben bilemem..morfoloji önemli doktor tedavisi falan oluyor mu esin

Yumurtan oluştu çatlama iğnesi oldu ama gebelik oluşmadı sanırsam morfolojik sorundan oldu.tabi bunu ben bilemem..morfoloji önemli doktor tedavisi falan oluyor mu esin
Oldu cnm ama degisikilik olmadi evet benim iki tane 21 ve 22 mm buyukligunde yumurtam olmustu ignede yapilmisti soledigi zamanlarda da iliskiye girildi hatta bigun durup bigun iliski oldu hastalanincaya kadar ama nasip kismet vakti olmamis sanirim bizim icin cok dua et cnm senin suan dualarin cok makbul ins

Yıkım olmasın olsun vardır bir hayır..bak benim geçirdiğim yaşadıklarımı bilsen şimdi diyorum boşuna hirpalamisim kendimi diyorum.üzülme illa olur allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…