KLOMEN??

Hepimizin duası kabul olur canım benim..en kısa zamanda inşallah yasarsin inşallah. Sakın moralmen düşme..boşa üzüldüğunle kalirsin

Yıkım olmasın olsun vardır bir hayır..bak benim geçirdiğim yaşadıklarımı bilsen şimdi diyorum boşuna hirpalamisim kendimi diyorum.üzülme illa olur allahin izniyle
İns rabbim nasip eder en kisa zamanda senin ilk mi cnm ben cok kotuydum ama toparlandim cok sukur vardir vakti zamani deyip dualara siginiyorum

Kullandığın ilaçlar neler canım senin

İns rabbim nasip eder en kisa zamanda senin ilk mi cnm ben cok kotuydum ama toparlandim cok sukur vardir vakti zamani deyip dualara siginiyorum
Ah ben de oyleydim.bu ay psikiyatr gidecektim tedaviyi kesecektim falan.çok bunqlmistim dibe çöküyordum..allahım bana yardım et ben dayanamıyorum artık dedim...istemiyorum artık bende olmasın dedim.eşimede dedim hiç konuşmadık iğneden sonra hatta bu konular hakkında... Sonası bu işte. Rabbim verdi emaneti bende şimdilik. İnşallah sağlıkla devam eder gebelik

Sadece klomen ictim 5gun snr yumurtanin boyutuna bakti tam istedigimiz gibi dedi ve ayni gun igne yapti cnm baska hic bi ilac yok cnm kendim sadece ara ara folik asit iciyom
Senin sorunun neydi peki neden klomen kullanıyorsun? Yumurtan normalde oluşmuyor mu

Senin sorunun neydi peki neden klomen kullanıyorsun? Yumurtan normalde oluşmuyor mu
Bende sikinti yok cnm yumurta duzenli olup catliyo sadece ihtimali artirip dollenir mi acaba dedi dr ama benim tek tedavim ya asilama ya tup bebek dedi dr cnm simdi bakacaz ins haftaya belli olacak

Canım ilk klomen verilir.sonra iğne bu 3 ay devam eder.genelde doktorlar öyle yapar.olmazsa o zaman direk iğneyle başlarlar..1 ayda bir kez tek Kullanımlık.
Canim bende bu ay ilk kullandim klomen i bi tane 21mm lik yumurta gelisti senin gibi gunleri cok degerlendiremedik diye düşünüyorum ama Insallah tutar bzimde hayirlisi yla

Canim bende bu ay ilk kullandim klomen i bi tane 21mm lik yumurta gelisti senin gibi gunleri cok degerlendiremedik diye düşünüyorum ama Insallah tutar bzimde hayirlisi yla
Ben umudum yoktu olmasa olmasın napim dedim..çok üzüldüm 9 ay olmayınca son 2 ay tedavi gördüm ama bunalmıştim. Şimdi dedimki boşyere harap etmişim kendimi bak ne geçti elime..sonuçta kim ne derse desin ALLAHIN DEDİĞİ OLUYOR... olur sıkma canını çok dusunmemeye çalış..olmasa olmasın de o zaman oluyor :)

Bende 7 ay normal denedim olmadı 1 kez de klomen ovitrelle denedim şimdi 2. Deneme bu sen de belirti oldu mu hiç benim 9. Gün iğnenin canım

Ya sanırım ben regli oldum doktor ikinci gün gel demişti ama üçüncü gün gitsem sorun olur mu klomen için yoksa önümüzdeki aya kalacak

Bizimde 7 aydir olmuyor aynen bende stres yapiyrdum uzuluyordum bu ay dedigin gibi yapiyorum aslinda klomen e basladigimdan beri olmazsa da olur Rabbim bilir hayirli zamanini diyorum ve doktorum bile sasirdi yumurtamin büyüklüğüne cok şükür gersey yolunda bu bike bana yetiyor şükür

Kanamanin yogun oldugu gun istiyolar cnm o yuzden iki diyolar ama uc de olabilir yani bence

Bende 7 ay normal denedim olmadı 1 kez de klomen ovitrelle denedim şimdi 2. Deneme bu sen de belirti oldu mu hiç benim 9. Gün iğnenin canım
Canım kasık ağrısı göğüste şişkinlik hafif ağrı, idrar koyulasti benim, birde günde bir kaç kez ishal yaşadım bir iki gün.iki sefer yatarken sağ kasigima bıçak gibi saplandı bir acı. İştah azaldı benim halsizlik oldu adet zamanı.. inşallah olur bu sefer hiç takma kafaya..sıkma kendini olur elbet

İşte bu ruh halinde ol..herşeyi bırak Allaha akışına..ya hiç olusmasaydi dimi..

Ya benim 5 gün var 2 3 gündür eşimi gönderince uyuyamayan ben anında uyuyorum bildiğin 11-12 saat uyuyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…