KLOMEN??

Bu ay ilk defa böyle oldu ya 10 gün gecikti dün regli oldum bugün hiçbirşey yok neden acaba ya

Bu ay ilk defa böyle oldu ya 10 gün gecikti dün regli oldum bugün hiçbirşey yok neden acaba ya
Merhaba, biz de bebek için karar verdiğimiz ay adet kanamam 1 gün sürmüştü ve var ile Yok gibi bişeydi. Hayatımda ilk defa öyle bişey oldu 4-5 gün yoğun adet kanamam olurdu normalde. 28'de bir adet olurdum günü bile şaşmazdı. Hemen gidip kan testi yaptırmıştım o ay fakat bhcg 0 çıktı üstüne görme dedikleri diye bişey var yerleşme kanaması da diyorlar. Öyle sandım. Nitekim öyle değilmiş. Muayeneye de gittim yumurtalık rahim hiçbir sorun yoktu. Sadece fsh 10,39 çıkmıştı hormon testimde. Stres yaptım diye düşündüm ondan öyle oldu sandım. Bir sonraki ay yine adetim öyle olunca iyice panikledim. Soğan kürü yaptım 1 hafta doğal olan bitkisel neler varsa araştırdım ettim. Kendimi sakinleştirmeye çalıştım sürekli çünkü stres sebepli böyle olabiliyormuş. Neyse ki çok şükür bir sonraki adet kanamam öncekilere göre düzeldi. Eskisi gibi oldu hemen hemen. Hormon testimde de 8'e düşmüştü fsh . Bu ay da klomene başladım doktorun önerisiyle Bakalım nasip kısmet. Diyeceğim o ki bu reglin böyle olması yerleşme kanaması da olabilir inşallah öyledir bebiş vardır. Veya stresten de öyle olmuş olabilir . Benimki tamamen stresti. inşallah seninki bebiştir

Kızlar bişey sorucam klomen kullandım yarın da yumurta kontrolü var. Çok heyecanlı ve meraklıyım şu an. Yumurta oluştu mu oluştuysa kaç tane oluşmuştur acaba vs :-( klomen kullananlar yumurta oluşumunu hissettiniz mi hiç ? Yani belirti vs oldu mu? Bende sadece sol kasığımda çok az varla yok denecek düzeyde bir iki gün hafif bir ağrı oldu o kadar. Bugün de çok az şeffaf akıntı vardı. Belirtiler neler oldu sizde ya da belirti olmaması yumurta oluşmadığı anlamına mı geliyor :-( kafamda deli sorular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…