Daha önce yaşamadığın farklı hallerin seni dikkate aldirabilir...olabilir kaçındı oldun igneyiYa benim 5 gün var 2 3 gündür eşimi gönderince uyuyamayan ben anında uyuyorum bildiğin 11-12 saat uyuyorun
23 de sabah 9 daDaha önce yaşamadığın farklı hallerin seni dikkate aldirabilir...olabilir kaçındı oldun igneyi
Aradım ameliyat günüymüş önümüzdeki aya kaldıOlmuyor diye biliyorum canim 3.gidebilirsin
5. Günü gitsem aynı gün ilaca başlama şansım bar mı acabaGit git ben 4.gün gittim 5.gün ilaç almaya basladim
4. 5. Gün git ana ilaci vermeden hormonlara bakiyor ya sorun olr mu bilmiyorumAradım ameliyat günüymüş önümüzdeki aya kaldı
Test yapmis miydin canimBu ay ilk defa böyle oldu ya 10 gün gecikti dün regli oldum bugün hiçbirşey yokneden acaba ya
O zaman yetişmez hormon sonuçlarını ertesi gün vermişlerdi bana4. 5. Gün git ana ilaci vermeden hormonlara bakiyor ya sorun olr mu bilmiyorum
Yaptım tek çizği maalesefTest yapmis miydin canim
Çarşamba yapmıştım canımTest yapmis miydin canim
Tekrar bi tane daha yap istersenÇarşamba yapmıştım canım
Şuan yanımda yok yarın yaparım inşallah birde uyanır uyanmaz mı yapmak lazım testi öyle daha iyi sonuç verirmiş dimi canımTekrar bi tane daha yap istersen
Evet sabah ilk idrarinlaŞuan yanımda yok yarın yaparım inşallah birde uyanır uyanmaz mı yapmak lazım testi öyle daha iyi sonuç verirmiş dimi canım
ki çok teşekkürler çok değişik bi durum ya korktum kist felan var diyeEvet sabah ilk idrarinla
Bence var neden olmasın ben 5.gün başladım ve o ay gebelik meydana geldi5. Günü gitsem aynı gün ilaca başlama şansım bar mı acaba
Yerleşme kanaması Vs olmasın sen iğne mi olmuştun?Bu ay ilk defa böyle oldu ya 10 gün gecikti dün regli oldum bugün hiçbirşey yokneden acaba ya
Merhaba, biz de bebek için karar verdiğimiz ay adet kanamam 1 gün sürmüştü ve var ile Yok gibi bişeydi. Hayatımda ilk defa öyle bişey oldu 4-5 gün yoğun adet kanamam olurdu normalde. 28'de bir adet olurdum günü bile şaşmazdı. Hemen gidip kan testi yaptırmıştım o ay fakat bhcg 0 çıktıBu ay ilk defa böyle oldu ya 10 gün gecikti dün regli oldum bugün hiçbirşey yokneden acaba ya
Sen yap canim cikmazsa bile 5.günü git doktora ins bi sikinti yokturPe
ki çok teşekkürler çok değişik bi durum ya korktum kist felan var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?