TeşekkürlerBence var neden olmasın ben 5.gün başladım ve o ay gebelik meydana geldi
yok regli olsaydım klomene başlayacaktım 10 gün gecikti sonra oldu bunlarYerleşme kanaması Vs olmasın sen iğne mi olmuştun?
Ay inşallah canım ilk defa başıma geldi normalde 15 günde gecikse 7 gün normal regli olurum böyle olunca korktum kasık ağrım var dı biraz sadece yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum ki şuan kanamam yok ama dün biraz oldu geçtiMerhaba, biz de bebek için karar verdiğimiz ay adet kanamam 1 gün sürmüştü ve var ile Yok gibi bişeydi. Hayatımda ilk defa öyle bişey oldu 4-5 gün yoğun adet kanamam olurdu normalde. 28'de bir adet olurdum günü bile şaşmazdı. Hemen gidip kan testi yaptırmıştım o ay fakat bhcg 0 çıktıüstüne görme dedikleri diye bişey var yerleşme kanaması da diyorlar. Öyle sandım. Nitekim öyle değilmiş. Muayeneye de gittim yumurtalık rahim hiçbir sorun yoktu. Sadece fsh 10,39 çıkmıştı hormon testimde. Stres yaptım diye düşündüm ondan öyle oldu sandım. Bir sonraki ay yine adetim öyle olunca iyice panikledim. Soğan kürü yaptım 1 hafta doğal olan bitkisel neler varsa araştırdım ettim. Kendimi sakinleştirmeye çalıştım sürekli çünkü stres sebepli böyle olabiliyormuş. Neyse ki çok şükür bir sonraki adet kanamam öncekilere göre düzeldi. Eskisi gibi oldu hemen hemen. Hormon testimde de 8'e düşmüştü fsh . Bu ay da klomene başladım doktorun önerisiyle Bakalım nasip kısmet. Diyeceğim o ki bu reglin böyle olması yerleşme kanaması da olabilir inşallah öyledir bebiş vardır. Veya stresten de öyle olmuş olabilir . Benimki tamamen stresti. inşallah seninki bebiştir
İnşallah canım bebek yoksa bile bir sıkıntı vardır diye korkuyorum vallaha daha geçen ay temiz çıktı herşey sorun yok demişti doktorSen yap canim cikmazsa bile 5.günü git doktora ins bi sikinti yoktur
Boyle sikinti yapma güzel düşün güzel olsun insallahİnşallah canım bebek yoksa bile bir sıkıntı vardır diye korkuyorum vallaha daha geçen ay temiz çıktı herşey sorun yok demişti doktor
İnşallah canım hayırlısı Allah tanBoyle sikinti yapma güzel düşün güzel olsun insallah
Araştırdığım kadarıyla yerleşme kanaması çok az miktarda açık pembe renkte veya koyu kahve renginde akıntı şeklinde oluyormuş. Az az kesik kesik. İnşallah yerleşmedirAy inşallah canım ilk defa başıma geldi normalde 15 günde gecikse 7 gün normal regli olurum böyle olunca korktum kasık ağrım var dı biraz sadece yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum ki şuan kanamam yok ama dün biraz oldu geçti
Başta açıktı ama koyu koyu gelmeye başladı dün bugün de kesildi ama çok geldi regli başlarında gelir ya aynen öyle sağ kasığım da ağrıdı bilmiyorum inşallah öyledir canımAraştırdığım kadarıyla yerleşme kanaması çok az miktarda açık pembe renkte veya koyu kahve renginde akıntı şeklinde oluyormuş. Az az kesik kesik. İnşallah yerleşmedir
İnşallah öyledir kan testine bir baktır canım hayırlı haberler alırız inşallah.Başta açıktı ama koyu koyu gelmeye başladı dün bugün de kesildi ama çok geldi regli başlarında gelir ya aynen öyle sağ kasığım da ağrıdı bilmiyorum inşallah öyledir canım
İnşallah çanım tüm isteyenlere nasip olsun inşallahİnşallah öyledir kan testine bir baktır canım hayırlı haberler alırız inşallah.
Merhaba canım.ben ilk ayda kaldım..2 gün evvel öğrendim inşallah sağlıklı ilerliyordur gebeliğim.hatta şu anda 2.kan testimi almaya gideceğim..kızlar mrb klomenle ke kadar zamanda kamile kalan var
Yaaaa kacki canim ne dediler tam olarakSonucum kötü kızlar.. değerim 2ye katlamamis. Maalesef gebeliğim bitecek..
29 du 24 düştü. Doktorumu aradım kötü dedi.salı günü çağırdı yanına..ya adet ile düşecek yada artık doktor müdahele edecekYaaaa kacki canim ne dediler tam olarak
Anladim canim hayirlisi uzme kendini Rabbimden ümit kesilmez29 du 24 düştü. Doktorumu aradım kötü dedi.salı günü çağırdı yanına..ya adet ile düşecek yada artık doktor müdahele edecek
Hayırlısı ise olsun demistim demekki değilmis..Zamaninı Allah biliyor..yapacak bişi yok..hayırlısı canımAnladim canim hayirlisi uzme kendini Rabbimden ümit kesilmez
Ne güzel düşünüyorsun canim hayirlisi en güzeliHayırlısı ise olsun demistim demekki değilmis..Zamaninı Allah biliyor..yapacak bişi yok..hayırlısı canım
hayırlısı olsun cnm dedigin gibi ALLAHm işini bilir en kısa zamanda saglıklı evlatlar verir inşallah o mucizeyi karnına doyan allah en kısa zamanda tekrrdan tatdırır bu guzek duyguları bi soru sordum once sevindim yazdıgın cevaba snra uzuldum senin adına hakkımzda hayırlsı olsunHayırlısı ise olsun demistim demekki değilmis..Zamaninı Allah biliyor..yapacak bişi yok..hayırlısı canım
2 günde ne duygular yaşadık bir sevinç bir hüzün..yapacak birsey yok hakkımızda hayirlisini dilemekten başka çaremı yokhayırlısı olsun cnm dedigin gibi ALLAHm işini bilir en kısa zamanda saglıklı evlatlar verir inşallah o mucizeyi karnına doyan allah en kısa zamanda tekrrdan tatdırır bu guzek duyguları bi soru sordum once sevindim yazdıgın cevaba snra uzuldum senin adına hakkımzda hayırlsı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?