KLOMEN??

Ay inşallah canım ilk defa başıma geldi normalde 15 günde gecikse 7 gün normal regli olurum böyle olunca korktum kasık ağrım var dı biraz sadece yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum ki şuan kanamam yok ama dün biraz oldu geçti

Araştırdığım kadarıyla yerleşme kanaması çok az miktarda açık pembe renkte veya koyu kahve renginde akıntı şeklinde oluyormuş. Az az kesik kesik. İnşallah yerleşmedir

Araştırdığım kadarıyla yerleşme kanaması çok az miktarda açık pembe renkte veya koyu kahve renginde akıntı şeklinde oluyormuş. Az az kesik kesik. İnşallah yerleşmedir
Başta açıktı ama koyu koyu gelmeye başladı dün bugün de kesildi ama çok geldi regli başlarında gelir ya aynen öyle sağ kasığım da ağrıdı bilmiyorum inşallah öyledir canım

Hayırlısı ise olsun demistim demekki değilmis..Zamaninı Allah biliyor..yapacak bişi yok..hayırlısı canım
hayırlısı olsun cnm dedigin gibi ALLAHm işini bilir en kısa zamanda saglıklı evlatlar verir inşallah o mucizeyi karnına doyan allah en kısa zamanda tekrrdan tatdırır bu guzek duyguları bi soru sordum once sevindim yazdıgın cevaba snra uzuldum senin adına hakkımzda hayırlsı olsun

2 günde ne duygular yaşadık bir sevinç bir hüzün..yapacak birsey yok hakkımızda hayirlisini dilemekten başka çaremı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…