KLOMEN??

D _Depply_ canım çok geçmiş olsun. Ben de yaşadım o duyguyu 2 günlük sevinç ve ardından gelen üzüntüyü iyi bilirim. Sağlıklı değilse düzgün artmıyor, şu an önemli olan senin sağlığın umarım adetle gider. Tekrar geçmiş olsun

Kızlar ben de yumurta kontrolüne geldim. Sadece sağ tarafta 3 tane yumurta oluşmuş. 14mm , 8 mm ve 10 mm büyüklüğünde. İğne vermedi doktor. Bi de serbest sıvı var diye not aldı. Ovülasyondan olabiliyormuş. Bir yumurtam çatlamış. Fakat çatlamak için küçük değerler değil mi bunlat? Gün aşırı ilişki dedi ve 4 nisanda bir daha gel dedi.

Sağol canım. Sanada geçmiş olsun..seninde mi değerin artış göstermedi benim 29 idi 24 düştü..inşallah adetle atılir.salı günü gel dedi..senin nasıl dustu

Sağol canım. Sanada geçmiş olsun..seninde mi değerin artış göstermedi benim 29 idi 24 düştü..inşallah adetle atılir.salı günü gel dedi..senin nasıl dustu
Benim daha farklı canım seninkiyle ilgisi yok ilk ölçüldüğünde 393 tü sonra 400 küsür oldu benimki dış gebelikmiş meğer. 2 günlük sevincin ardından kabus oldu.

Beta HCG değeri neden yukselmez bir daha kızlar neden düşer..bilginiz var mı? Bu anneden mi kaynaklaniyor acaba?

Benim daha farklı canım seninkiyle ilgisi yok ilk ölçüldüğünde 393 tü sonra 400 küsür oldu benimki dış gebelikmiş meğer. 2 günlük sevincin ardından kabus oldu.
Benim de öyle olma durumu varmıdır? Acaba benimde dış gebelik olabilirmi? Acil doktOra gideyim mi ne yapayım? Doktorum salı gel yanıma dedi..

Kendime de kızdım herkese söyledik.şu anda kayinvalidem çok üzgün.nasıl hayal kurdum nasıl heveslendim diyor..tecrübesizlik işte..herkesi uzduk kendim uzgunum..

D _Depply_ canım panik yapma senin değerin çok düşük tehlikeli bir durum değildir bence doktorunun talimatlarına uy dediklerini ihmal etme ama evham da yapma. Biz de herkese söylemiştik en çokta kızım üzüldü...

Bilemedim ben bu işlerin nasıl ilerlediğini ilk defa tedavi görüyorum tecrubesizlik işte.. ne yapalım nasip değilmiş..dediğini harfiyen uyuyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…