- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
Canım çok üzüldüm Rabbim tekrar verir hayırlı zamanda sağlıklı evlat inşallahSonucum kötü kızlar.. değerim 2ye katlamamis. Maalesef gebeliğim bitecek..
İnşallah canım. Üzülme hayırlısı böyleymis.bir An önce benden ayrilirda tedavime kaldığım yerden devam edebilirimCanım çok üzüldüm Rabbim tekrar verir hayırlı zamanda sağlıklı evlat inşallah
Üzme kendini canım sakın, her şeyde bir hayır var ümitli olmalıyız diyordun hep. Unutma .Sonucum kötü kızlar.. değerim 2ye katlamamis. Maalesef gebeliğim bitecek..
Tabiki umut her zaman vardır. Allah böylesini uygun görmüş demekki vardır onun bildiği..Üzme kendini canım sakın, her şeyde bir hayır var ümitli olmalıyız diyordun hep. Unutma .
Sağol canım. Sanada geçmiş olsun..seninde mi değerin artış göstermedi benim 29 idi 24 düştü..inşallah adetle atılir.salı günü gel dedi..senin nasıl dustu
Benim daha farklı canım seninkiyle ilgisi yok ilk ölçüldüğünde 393 tü sonra 400 küsür oldu benimki dış gebelikmiş meğer. 2 günlük sevincin ardından kabus oldu.Sağol canım. Sanada geçmiş olsun..seninde mi değerin artış göstermedi benim 29 idi 24 düştü..inşallah adetle atılir.salı günü gel dedi..senin nasıl dustu
Benim de öyle olma durumu varmıdır? Acaba benimde dış gebelik olabilirmi? Acil doktOra gideyim mi ne yapayım? Doktorum salı gel yanıma dedi..Benim daha farklı canım seninkiyle ilgisi yok ilk ölçüldüğünde 393 tü sonra 400 küsür oldu benimki dış gebelikmiş meğer. 2 günlük sevincin ardından kabus oldu.
Kendime de kızdım herkese söyledik.şu anda kayinvalidem çok üzgün.nasıl hayal kurdum nasıl heveslendim diyor..tecrübesizlik işte..herkesi uzduk kendim uzgunum..
İnşallah canım maşallah ne kadar güçlüsün tez vakitte tekrar hamile kalırsın ben inanıyorumİnşallah canım. Üzülme hayırlısı böyleymis.bir An önce benden ayrilirda tedavime kaldığım yerden devam edebilirim
Takdiri ilahi..hep dua ettim hayırlısı ise devam etsin Allahim diye..demekki böyle olması gerekiyormuş. Inslah canım hepinizden güzel haberler alırım umarım..İnşallah canım maşallah ne kadar güçlüsün tez vakitte tekrar hamile kalırsın ben inanıyorum
Bilemedim ben bu işlerin nasıl ilerlediğini ilk defa tedavi görüyorum tecrubesizlik işte.. ne yapalım nasip değilmiş..dediğini harfiyen uyuyorum canım..
Hakkında hayırlısı olsun üzülme dua edelimSonucum kötü kızlar.. değerim 2ye katlamamis. Maalesef gebeliğim bitecek..
Sağol canım :) nasip olmadi..Hakkında hayırlısı olsun üzülme dua edelim
Sağlık olsun canım sen kendine dikkat et yeter önce sen önemlisin bebişin olur Allah'ın izni ile sen stres yapma yeterSağol canım :) nasip olmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?