KLOMEN??

Takdiri ilahi..hep dua ettim hayırlısı ise devam etsin Allahim diye..demekki böyle olması gerekiyormuş. Inslah canım hepinizden güzel haberler alırım umarım..
Çok doğru dedin canım takdiri ilahi...Allahtan ümit kesilmez vakti saati gelir inşallah biz de anne oluruz

D _Depply_ canım benim dış gebeliğim tedavisiz kendiliğinden oldu Allah'ın emri, vardır her işte bir hayır. Geçti gitti o günler. Sen de üzülme yine olur bebişin

D _Depply_ canım benim dış gebeliğim tedavisiz kendiliğinden oldu Allah'ın emri, vardır her işte bir hayır. Geçti gitti o günler. Sen de üzülme yine olur bebişin
Gecmis olsun sanada canım..geride kalsin hep kötü günler..bu sabah adet oldum bende..hayırlısı olsun inşallah seninde benimde olur bir gün

Kızlar maalesef regli oldum
Randevu alabilirsem yarın gideceğim klomene başlatmak için çağırmıştı ama vajinal muayene mi yapar bir bilginiz var mı
Reglinin ikinci günü gel klomene başlayalım demişti

Randevu alabilirsem yarın gideceğim klomene başlatmak için çağırmıştı ama vajinal muayene mi yapar bir bilginiz var mı
Önce hormon testi yapar canım. Sonra da sonuca göre klomen veya başka bir ilaç yazar. Usg ile muayene eder. Vajinal muayene olmaz.

Kızlar geçen ki iğnede 15. Günde adet oldum bu iğnede 12. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı yoktur dmi kesin olarak

Benim doktorum vajinal muayene yapıyor

Kızlar catlatma iğnesinim 14. Günü dün doldu fakat regl tarihi 8 nisanda suan test yapsam hamileyse belli olur mu yoksa regl tarihi geçmesini beklemeli miyim?

Kızlar catlatma iğnesinim 14. Günü dün doldu fakat regl tarihi 8 nisanda suan test yapsam hamileyse belli olur mu yoksa regl tarihi geçmesini beklemeli miyim?
Canım benimde iğne olalı 17. Günüm bat 6 Nisan bence rgl beklemelisin ben bekliyorum ama yine olmazsan doktora git

Benim bebek hayali önümüzdeki aya kaldı 5. Gün olmaz 2. Günü gel dedi
Ama araya haftasonu girdi şansıma ya

Kızlar ben henüz klomene başlayamadım ama hergün zeytinyağında bir gece beklemiş kuru incir yemeye başladık. Faydalı diyorlar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…