Aynen canımÜzülme canım vardır bir hayır. Moral bozmak Yok.
İlk defa duydum yumurta büyütmeye felan mı faydalı?Kızlar ben henüz klomene başlayamadım ama hergün zeytinyağında bir gece beklemiş kuru incir yemeye başladık. Faydalı diyorlar bakalım
Canım aslında birçok faydası varmış astım vs için. Yumurta ya da sperm sorunumuz var mı bilmiyorum ama bu hem sperm sayısını artırıyormuş hem de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş biz 3 gündür eşimle birer tane yiyoruz faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum en nihayetinde ev yapımı zeytinyağı ve incirİlk defa duydum yumurta büyütmeye felan mı faydalı?
Canım soğan kürüne regl iken de başlayabilirsin. Hem Rahmi güçlendiriyor hem de var olan iltihabı vs söküp adet düzenliyor. Bir sonraki ay için gebeliğe hazırlıyor rahmi. Ben geçen ay 7 gün uygulayabildim. Adet bitip bebeği çalışmaları başlayınca Ne olur Ne olmaz diye bırakmıştım.Normalde 15 gün sanırım tam hatırlayamıyorum ama daha uzun yani. Adet kanamam çok azalmıştı korkup öyle başlamıştım. Çok şükür faydasını gördüm. Eskisi gibi oldu adet kanamam. Bi de fsh değerim normale döndü .Aynen canım
Bende boş durmayım soğan kürüne başlayım diyorum faydasını gören oldu mu acaba iyice araştırayım da reglim bitsin başlamayı düşünüyorum
Zeytinyağında incir daha çok mide sorunu olanlarda işe yarıyor biliyorum canım. Fakat incir zaten yumurta gelişimi ve çatlamasını kolaylaştırıyormuş. Eşine havuç yedir bol bol sen de yiyebilirsin. Havuç sperm hareketliliğini artırıyormuş. Ben bu ay klomen dışında bunları da tükettim eşime de yedirdim bolca. Faydasını görürüz inşallah.Canım aslında birçok faydası varmış astım vs için. Yumurta ya da sperm sorunumuz var mı bilmiyorum ama bu hem sperm sayısını artırıyormuş hem de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş biz 3 gündür eşimle birer tane yiyoruz faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum en nihayetinde ev yapımı zeytinyağı ve incir
Kızlar bugün de kontrolüm vardı 19 mm olmuş bir yumurtam. Ovitrelle verdi doktor. Yarın öğlen yaptırıcam iğneyi. Kendimiz de yapabiliyormuşuz. Siz nasıl yapmıştınız ? Kendimiz mi yapmalıyız yoksa sağlık ocağında yaptırmak daha mı iyi olur? Bir de bu çatlatma iğnesinin başka çeşitleri de varmış. Bu önem arz ediyor mu ? Yani biri diğerinden daha iyi denebilir mi? Lütfen yardım .
Peki yumurta boyutun neydi ? İşe yaradı mı otrivelle?Kendi yapan varmi bilgim yok bnimkini doktorum gobegimden yapmıştı.
Gün aşırı dedi fakat biz her gün ilişki uyguladık. Geçen ay adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki olmuştu klomensiz tabii . Fakat bu ay her gün oldu yumurtlama döneminde.C Cevizreceli3313 canım ben klomen kullanmadım daha o yüzden bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum doktorun yumurtlama dönemi gün aşırı ilişki mi önerdi, hergün mü?
Çok iyi o zaman canım haklısın ev yapımı zararı olmaz inşAllah faydasını görürsünCanım aslında birçok faydası varmış astım vs için. Yumurta ya da sperm sorunumuz var mı bilmiyorum ama bu hem sperm sayısını artırıyormuş hem de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş biz 3 gündür eşimle birer tane yiyoruz faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum en nihayetinde ev yapımı zeytinyağı ve incir
Bende en fazla 20 gün diye duydum regli ilken yapabileceğimi bilmiyordum çok teşekkürlerCanım soğan kürüne regl iken de başlayabilirsin. Hem Rahmi güçlendiriyor hem de var olan iltihabı vs söküp adet düzenliyor. Bir sonraki ay için gebeliğe hazırlıyor rahmi. Ben geçen ay 7 gün uygulayabildim. Adet bitip bebeği çalışmaları başlayınca Ne olur Ne olmaz diye bırakmıştım.Normalde 15 gün sanırım tam hatırlayamıyorum ama daha uzun yani. Adet kanamam çok azalmıştı korkup öyle başlamıştım. Çok şükür faydasını gördüm. Eskisi gibi oldu adet kanamam. Bi de fsh değerim normale döndü .
Soğan kürü baya baya temizlik yapıyor be Rahmi güçlendiriyormuş o yüzden işe yarayacağına inanıyorum canım. Şifa olsun inşallah.Bende en fazla 20 gün diye duydum regli ilken yapabileceğimi bilmiyordum çok teşekkürler
Benim de bu ay çok tuhaf oldu hiç sızlamazdı reglim bitmek üzere hala sol kasığım arada da sağ kasığım sızlıyor başlayayım bakayım faydası olur inşallah bende çok iltihap var diye düşünüyorum mantar ve enfeksiyon da var doktor fitil vermişti sanırım doğru kullanamadım bitince geçti gibi oldu bir hafta sonra eşle münasebet başlayınca o süt kesini gibi kalıntı tekrar oluştu önümüzdeki ay tekrar gidicem enfeksiyon için kötü koku da var ya geçti sandım geri başladı kefir içiyorum o işe yarıyormuş
Önceki iki ay ben de ovitrelle vuruldum canım kendim vurmadım yapamam diye korktum bence sen de garanti olsun sağlık ocağında yaptır. Başka iğneler hakkında hiç fikrim yok malesefKızlar bugün de kontrolüm vardı 19 mm olmuş bir yumurtam. Ovitrelle verdi doktor. Yarın öğlen yaptırıcam iğneyi. Kendimiz de yapabiliyormuşuz. Siz nasıl yapmıştınız ? Kendimiz mi yapmalıyız yoksa sağlık ocağında yaptırmak daha mı iyi olur? Bir de bu çatlatma iğnesinin başka çeşitleri de varmış. Bu önem arz ediyor mu ? Yani biri diğerinden daha iyi denebilir mi? Lütfen yardım .
Çok teşekkür ederim canım, sanırım ben de öyle yapacağım yarın sağlık ocağına gider yaptırırım inşallah.Önceki iki ay ben de ovitrelle vuruldum canım kendim vurmadım yapamam diye korktum bence sen de garanti olsun sağlık ocağında yaptır. Başka iğneler hakkında hiç fikrim yok malesef
Bundan sonrası çok önemli ilişki saatlerini kaçırma canım gelir bebişin bu ay inşallahÇok teşekkür ederim canım, sanırım ben de öyle yapacağım yarın sağlık ocağına gider yaptırırım inşallah.
İnşallah canım Rabbim dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . İğneden 36 saat sonra ilişki dedi doktor. Sonrasında gün aşırı devam et dedi. Nasip kısmet artık .Bundan sonrası çok önemli ilişki saatlerini kaçırma canım gelir bebişin bu ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?