KLOMEN??

Amin canım amin içimden bir ses bu ay sen hamile kalacaksın diyor inşallah yanıltmaz
Ay içime nasıl su serptin bir bilsen . Sanırım bunu duymaya ihtiyacımız var bizim. Sonuç olumsuz da olsa umut verici sözlere ihtiyacımız var galiba... :-( inşallah bu ay ikimiz ve tabii diğer bebiş isteyen kk üyeleri müjdeyi veririz birbirimize .

Burda herkes birbirinin mutluluğuna da üzüntüsüne de heyecanına da derdine de ortak oluyor canım ben çok aktif olamıyorum ama boş zamanlarda okuyorum.inşallah canım zaten bir gün hamile olursam ilk eşime sonra buraya bildireceğim

Kesinlikle öyle çok güzel bir platform burası. Rahatça ve samimi şekilde paylaşıyoruz derdimizi sevincimizi. Ben de gebelik gerçekleşirse şayet burada yazacağım ;-)

Ben aylarca klomen tedavisi gördüm 1.5 yıldır korunmaksizin eşimle düzenli cinsel hayatımız var ve maalesef bi türlü hamile kalamiyorum ben pkoyum birde yumurtaliklarim tembelmis inşallah senin ki olur...

Kizlar araniza yeni katildim benimde bu ay ilk denemem 1 kizim var 9 yasinda onada klomenle hamile kalmistim 17 subatta adet oldum 3. Gun klomen kullandim 5 gun gunde 2 adet sabah aksam 19.8 mm olunca doktor catlatma ignesi vurdu ve yumurtlamadan 1 gun once iliski oldu bakalim 8 gun kaldi adetime bekliyorum

Kızlar birşey sormak istiyorum ben geçen iğnede 15. Gün sabah 8 de regl olmuştum bunda da 12.gun test yaptım negatif çıktı 15. Gün bugün henüz regl olmadım siz de iğne olduktan sonra regl olma gunleriniz biri 16 iken biri 19 oldu mu mesela değişiklik gösterdi mi

Canım benim 1.kullanışımda 19.gün adet oldum 2.de 14.gün bu ay iğne kullanmadım ama hiç umutlu değilim bu aydan.bence tekrar test yap canım inşallah çift çizgi olur

Ben aylarca klomen tedavisi gördüm 1.5 yıldır korunmaksizin eşimle düzenli cinsel hayatımız var ve maalesef bi türlü hamile kalamiyorum ben pkoyum birde yumurtaliklarim tembelmis inşallah senin ki olur...
CAnım 2 yıldır evliyim proklatin yüksekliği var dostinex kullandım ara ara evlendimiden beri korunmuyoruz . Gazi'de hsg ( rahim filmi) çektirdim sıkıntı Yok. Proklatin yüksekliğinden hipotriot oluştu . 11 aydır eurtox 50 mg içiyorum . Adet döngüsü 35- 55 arası olıyordu. Tabiki hipofiZ bezi salgılaması düzgün olmadığımdan polistik över oluşumu oldu. Dün doktora gittik ilk tedavi başladık .

Şuan estrofem içiyorum 7 gün kullanıcım. E2 56 çıktı . Klomen verdi . Adetin 3.günü buğün 5 .gün klomen başlıyacağım . Dostinex içmeye başlıcam buğün ve triot hapı .

Klomen 50 mg (yumurta geliştirici )
Estrofem (7gün )
Dostinex (sür hormonu )
Eutrox 50 mg (triothapı )
Ayın 15 de kontrol var bakalım çok istiyorum bebek .

Hayırlısı olsun canım olur inşallah hepimizin bebişleri ben tedaviyi bıraktım ama tekrar başka Dr. Gideceğim inşallah en son ocak 26da hasta oldum 1 haftaya yakındır ara ara kahverengi leke geliyor nedendir acaba bi bilgin var mı canım geçenlerde test yaptım negatif çıkmıştı 1 hafta önce falan..

Adet tarihin yakınlaştımı ? Yerleşme kanaması da diyorlar . Yada reglinin zamanı gelmiş olabilir . Hayırlısı 54 yaşımdaki 72 yaşındaki kadını bile Doğum gerçekleşebiliyor. Umudunuzu kaybetmeyin . Zor elde ediceğiZ ama daha kıymetli olucak .

Evde test yaptım demin yine ama negatif adet kanaması olsa şimdiye hasta olmazmi dım ki bugün leke olmadı ama ayın 3de başladı dün geceye kadar ara ara çok az lekelenme vardı bende yerleşme kanaması mi diye düşündüm ama canım benim adetim çok düzensiz en son 26 ocakta oldum dahada olmadım hasta olmadan bu kadar süredir hamile kalınabilirmiki acaba??

CAnım benim ablamda polistik över vardı 2 ayda bir 3 ayda bir regli olurdu . Düzensiz olsada yumurta gelişebilir üzme kendini . Ablam 4,bucuk yaşında erkek oğlu var . Normal yollarla. Sadece polistik över çok büyük bir problem değil. Halledirlir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…