Imm inşallah tedavi olumlu sonuç verir ve Bebişin olur canımCAnım şuan dün regli 2. Gününde gittim . Başladık ilk defa tedavi olmaya başladım.
Daha önce hiç klomen ve diğer estrofen içmemiştim .
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı inş . Mücadeleci kadınlar olarak seçti Allah bizi şükürler olsun ki gücümüzü kuvvetimizi artırsın allahım.Imm inşallah tedavi olumlu sonuç verir ve Bebişin olur canım
Yumurtalıklarım tembel hemde polikistik over var benimde 2010 doğumlu kızım var 2. Çocuk için 1.5 yıldır korunmuyorum olmuyor kızım normal yollarla oldu o zamanlarda bu problemlerim yoktu cnm sonradan oldu benimde hastalığın aynen öyle aylarca olmuyor bazen Kasım aralık ocak çok düzenli oldu günü gününe sonra olmayınca umutlandim hamileyim mi acaba diye ama maalesef yine negatif çıktı Rabbim verir inşallah birgün canım ..CAnım benim ablamda polistik över vardı 2 ayda bir 3 ayda bir regli olurdu . Düzensiz olsada yumurta gelişebilir üzme kendini . Ablam 4,bucuk yaşında erkek oğlu var . Normal yollarla. Sadece polistik över çok büyük bir problem değil. Halledirlir.
Amin canım ben aylarca klomen tedavisi gördüm olmayınca üzüldüm bıraktım tedaviyi ve şuan çok pişmanım sen sakin olmazsada bırakma mücadele etAmin inşallah hakkımızda hayırlısı inş . Mücadeleci kadınlar olarak seçti Allah bizi şükürler olsun ki gücümüzü kuvvetimizi artırsın allahım.
Aşılama yaptır . Yada tüp bebek kuzuAmin canım ben aylarca klomen tedavisi gördüm olmayınca üzüldüm bıraktım tedaviyi ve şuan çok pişmanım sen sakin olmazsada bırakma mücadele et
Benimde bu ay öyle oldu havalardan sanırım sonra regli oldum olursun Şen'de stres yapma canım inşallah bebiştendir amaEvde test yaptım demin yine ama negatif adet kanaması olsa şimdiye hasta olmazmi dım ki bugün leke olmadı ama ayın 3de başladı dün geceye kadar ara ara çok az lekelenme vardı bende yerleşme kanaması mi diye düşündüm ama canım benim adetim çok düzensiz en son 26 ocakta oldum dahada olmadım hasta olmadan bu kadar süredir hamile kalınabilirmiki acaba??
Ay inşallah canım çok istiyorum bi bebişBenimde bu ay öyle oldu havalardan sanırım sonra regli oldum olursun Şen'de stres yapma canım inşallah bebiştendir ama
Düşünüyorum canım tedaviyle başaramazsam zaten en son çarem o sadece bi Dr. Tedavi gördüm şimdi başka bi Dr. Gideceğim inşallah o ise yarar.. sadece klomen verdi her ay çatlama iğnesi bile yaptı demedi yani ..Aşılama yaptır . Yada tüp bebek kuzu
İnşAllah canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip olsun sağlıklı bebişler ben 9. Aya giriyorum evliliğimin ilk günden beri istiyoruz tedaviye başladım bakalım yumurtalarım gelişmiyor kilo da vermem lazım herşey önce sağlık sonra bebiş içinAy inşallah canım çok istiyorum bi bebiş
Kizlar araniza yeni katildim benimde bu ay ilk denemem 1 kizim var 9 yasinda onada klomenle hamile kalmistim 17 martta adet oldum 3. Gun klomen kullandim 5 gun gunde 2 adet sabah aksam 19.8 mm olunca doktor catlatma ignesi vurdu ve yumurtlamadan 1 gun once iliski oldu bakalim 8 gun kaldi adetime bekliyorum
Bende estrofem iciyorum gunde 1 ve 10 nisanda crinone jel kullanicam hamile kalmamissam 14 nisanda ad3t olmam gerek insallah hepimizin olur bu ayŞuan estrofem içiyorum 7 gün kullanıcım. E2 56 çıktı . Klomen verdi . Adetin 3.günü buğün 5 .gün klomen başlıyacağım . Dostinex içmeye başlıcam buğün ve triot hapı .
CAnım senin e2 kaçtı ? Benim 56 çıktı 7 gün iç dedi. Kaç olması uygun kiBende estrofem iciyorum gunde 1 ve 10 nisanda crinone jel kullanicam hamile kalmamissam 14 nisanda ad3t olmam gerek insallah hepimizin olur bu ay
KuZum planlı gebelik planlıyorsun 3 ay önceden içmeye başlarsın yada gebe kaldığımı öğrendiğin gün zaten kadın Doğum veriyor folik asit vücutta kendini her gün yenileyen bir vitamindir.Kızlar bu folik asiti duyan var mı gebelik düşünenler alıyormuş bebek gelişimi için çok faydalıymış
Arkadaşım folik asit almaya başladım sonraki ay hamile kaldım işe yarıyor dedi de işte herşeyden bir umut ediyoruzKuZum planlı gebelik planlıyorsun 3 ay önceden içmeye başlarsın yada gebe kaldığımı öğrendiğin gün zaten kadın Doğum veriyor folik asit vücutta kendini her gün yenileyen bir vitamindir.
Şuan gebemisin ? Çok güzel maşallahArkadaşım folik asit almaya başladım sonraki ay hamile kaldım işe yarıyor dedi de işte herşeyden bir umut ediyoruz
Keşke canım ama ben değilim arkadaşım gebe o söyledi Rahmi hazırlıyor folik asit dedi deŞuan gebemisin ? Çok güzel maşallah
Evet cnm uc ay evvelden alinmali diye bende duydum baslamistim dr testin sonucuna gore bana cok dikkat etmeden aklina geldikcede kullanabilirsin degerin iyi demisti bana bende biraktim icmiyom bugun rahim filmi cekilcek dualainizdan unutmayin cok korku icindeyim rabbim isteyen herkese versin bizede versin insKeşke canım ama ben değilim arkadaşım gebe o söyledi Rahmi hazırlıyor folik asit dedi de
Amin canim insallah hersey yolunda giderEvet cnm uc ay evvelden alinmali diye bende duydum baslamistim dr testin sonucuna gore bana cok dikkat etmeden aklina geldikcede kullanabilirsin degerin iyi demisti bana bende biraktim icmiyom bugun rahim filmi cekilcek dualainizdan unutmayin cok korku icindeyim rabbim isteyen herkese versin bizede versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?