KLOMEN??

Yumurtalıklarım tembel hemde polikistik over var benimde 2010 doğumlu kızım var 2. Çocuk için 1.5 yıldır korunmuyorum olmuyor kızım normal yollarla oldu o zamanlarda bu problemlerim yoktu cnm sonradan oldu benimde hastalığın aynen öyle aylarca olmuyor bazen Kasım aralık ocak çok düzenli oldu günü gününe sonra olmayınca umutlandim hamileyim mi acaba diye ama maalesef yine negatif çıktı Rabbim verir inşallah birgün canım ..

Amin inşallah hakkımızda hayırlısı inş . Mücadeleci kadınlar olarak seçti Allah bizi şükürler olsun ki gücümüzü kuvvetimizi artırsın allahım.
Amin canım ben aylarca klomen tedavisi gördüm olmayınca üzüldüm bıraktım tedaviyi ve şuan çok pişmanım sen sakin olmazsada bırakma mücadele et

Hayırlısı KuZum allahım sana anneliği tattırmış ne güzel kafan bizden daha rahat tut . Allah bağışlasın bir evladın var. Benimde 21 yaşımdan sonra çıktı . 28 oldum Yen'i . Erken evlensem belki olurdu. Neyse bakalım kısmet

Benimde bu ay öyle oldu havalardan sanırım sonra regli oldum olursun Şen'de stres yapma canım inşallah bebiştendir ama

Ay inşallah canım çok istiyorum bi bebiş
İnşAllah canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip olsun sağlıklı bebişler ben 9. Aya giriyorum evliliğimin ilk günden beri istiyoruz tedaviye başladım bakalım yumurtalarım gelişmiyor kilo da vermem lazım herşey önce sağlık sonra bebiş için

Şuan estrofem içiyorum 7 gün kullanıcım. E2 56 çıktı . Klomen verdi . Adetin 3.günü buğün 5 .gün klomen başlıyacağım . Dostinex içmeye başlıcam buğün ve triot hapı .
Bende estrofem iciyorum gunde 1 ve 10 nisanda crinone jel kullanicam hamile kalmamissam 14 nisanda ad3t olmam gerek insallah hepimizin olur bu ay

Kızlar bu folik asiti duyan var mı gebelik düşünenler alıyormuş bebek gelişimi için çok faydalıymış

Kızlar bu folik asiti duyan var mı gebelik düşünenler alıyormuş bebek gelişimi için çok faydalıymış
KuZum planlı gebelik planlıyorsun 3 ay önceden içmeye başlarsın yada gebe kaldığımı öğrendiğin gün zaten kadın Doğum veriyor folik asit vücutta kendini her gün yenileyen bir vitamindir.

KuZum planlı gebelik planlıyorsun 3 ay önceden içmeye başlarsın yada gebe kaldığımı öğrendiğin gün zaten kadın Doğum veriyor folik asit vücutta kendini her gün yenileyen bir vitamindir.
Arkadaşım folik asit almaya başladım sonraki ay hamile kaldım işe yarıyor dedi de işte herşeyden bir umut ediyoruz

Keşke canım ama ben değilim arkadaşım gebe o söyledi Rahmi hazırlıyor folik asit dedi de
Evet cnm uc ay evvelden alinmali diye bende duydum baslamistim dr testin sonucuna gore bana cok dikkat etmeden aklina geldikcede kullanabilirsin degerin iyi demisti bana bende biraktim icmiyom bugun rahim filmi cekilcek dualainizdan unutmayin cok korku icindeyim rabbim isteyen herkese versin bizede versin ins

Amin canim insallah hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…