KLOMEN??

Kızlar 12. Gün yaptım test negatif bugün 16. Gün az ince yaptım ama ancak telefon ışığıyla bakacak kadar silik resim çekerken bile çıkmıyor yani olabilir mi ki acaba henüz regl de olmadim

Kızlar 12. Gün yaptım test negatif bugün 16. Gün az ince yaptım ama ancak telefon ışığıyla bakacak kadar silik resim çekerken bile çıkmıyor yani olabilir mi ki acaba henüz regl de olmadim
CAnım neden olmasın ki acile git kuzu beta hcg baktır . Kesin

Canım yakın değil hastane şakir şakir yağmur var giyim bi poliklinik de yaptrcm bakalım 1.5 saat de çıkar

Valla ben anlamadım canım 12.gun yaptım negatif bugün yaptim çok ama çok silik çıktı tel ışığı ile ancak görünüyordu bugün 16. Gün yani gittim negatif çıktı 2 gündür uzayan şeffaf akıntım vardı umut ettim ama yok yani zaten poliklinik de sadece negatif pozittif diye sonuç veriyorlar de geri kac bilmym ama negatif yazıyo yani öyle

Hayırlısı CAnım üzme kendini. Peki senin ne problemin vardı hormonal mi teşiş ne koymuşlardı .

Kaç aydır yada kaç senedir hamile kalamıyorsunuz? Herhangi bir sıkıntı varmı? Bu arada üzmeyin kendinizi inşallah bugünlerde geçecek vardır bi hayr

Mesajı geç gördüm imşAllah sonuçların temizdir kuzum Çan'ın acımamıştır

Arkadaşlar merhabalar. Bende bu ay klomene başlamaya kararsızdım bir ay daha ötelediğimi yazmıştım . Bakalım bu ay da olmazsa içerim belki. Genel olarak kaç ay denemeden sonra kullanmaya başladınız klomeni. Biz bi altı yedi aydır deniyoruz olmuyor

Bir rahatsızlığın var mı canım? Eğer yoksa genelde 1 yıl geçince başlıyorlar diye biliyorum.ben evliliğimin 3.ayında başladım bende yumurta tembelliği var normal olarak yumurtam çok geç oluşuyor 45 50 günde bir adet görüyorum.

Peki 46-50 gün olmasının hormonal bir etkisi var mıydı . Benim bazen 37 gün bazen 50 bazen 45 saçma sapan regli düzenim var .

Adetin üçüncü gün hormon testi yaptırdım bi de ultrasonla baktı . Görünürde hiç problemin Yok dedi. Üç aydır yumurtlamayı takip ediyorum. Genelde adetten 13 14 15 gün sonra çatlıyor. Şu testi ile bakıyorum buna. Yumurtaların çalışıyor çatlıyor da dedi ama olmadı yani. Bi de e2 60 proklatin 14 benim. Referans değerler arasında bu değerler bende. 54 e neden hap verildi acaba anlayamadım

KuZu e2 çokta kötü değil 70-80 olduğu zaman ostrejen kadınlık hormonudur bu daha. Elverişli yumurta oluşumu sağlar ve gebeliği kolaylaştırır. Sana kaç gül estarafim kullanmanı istedi.

Bende dostinex kullanıyorum benimde 45 çıktı proklatinim değerlerimiz birbirine yakın . Dostinex içiyorum . E2 için 7 gün bir hap verdi onu klomen içiyorum buğün başladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…