Yumurta çatlatması gelişmesini neyle bakıyorsun .Adetin üçüncü gün hormon testi yaptırdım bi de ultrasonla baktı . Görünürde hiç problemin Yok dedi. Üç aydır yumurtlamayı takip ediyorum. Genelde adetten 13 14 15 gün sonra çatlıyor. Şu testi ile bakıyorum buna. Yumurtaların çalışıyor çatlıyor da dedi ama olmadı yani. Bi de e2 60 proklatin 14 benim. Referans değerler arasında bu değerler bende. 54 e neden hap verildi acaba anlayamadım
Nasıl canım buay devammı tedaviye klomeneHepimizin inşallahh
Devam ettim bu ay da. Şimdi iğnenin 11. Günündeyim. Dün kan testi yaptım 3 küsur bişey çıktı tam hatırlamıyorum. Bişmiyorum erken mi yaptırdım artar mı acabaNasıl canım buay devammı tedaviye klomene
Ben bi kere kullandım gecen ay. Kist yapmış adet bile olamadım. Bekliyorum önümüzdeki ay adet olursam öyle başlıcam yine. İnşallah olur seninDevam ettim bu ay da. Şimdi iğnenin 11. Günündeyim. Dün kan testi yaptım 3 küsur bişey çıktı tam hatırlamıyorum. Bişmiyorum erken mi yaptırdım artar mı acabasen naptın
Hadi yaa, kaç gün geçti adetinBen bi kere kullandım gecen ay. Kist yapmış adet bile olamadım. Bekliyorum önümüzdeki ay adet olursam öyle başlıcam yine. İnşallah olur senin
Hiç olmadım yirmi gün olduHadi yaa, kaç gün geçti adetin
Bana doktorum değerlerin gayet iyi dedi hiç bişey vermediBende dostinex kullanıyorum benimde 45 çıktı proklatinim değerlerimiz birbirine yakın . Dostinex içiyorum . E2 için 7 gün bir hap verdi onu klomen içiyorum buğün başladım .
Klomen mi kist yaptı acaba. Ben de tam bu nedenden korktuğumdan dolayı içmedim . Adetlerim düzenliyken yumurtlamam da varken başıma kist alırsam diye korkuyorumBen bi kere kullandım gecen ay. Kist yapmış adet bile olamadım. Bekliyorum önümüzdeki ay adet olursam öyle başlıcam yine. İnşallah olur senin
Evde ovülasyon testi yapıyorum. Lh değerini ölçenYumurta çatlatması gelişmesini neyle bakıyorsun .
Estarafim nedir acaba klomen gibi bişey miKuZu e2 çokta kötü değil 70-80 olduğu zaman ostrejen kadınlık hormonudur bu daha. Elverişli yumurta oluşumu sağlar ve gebeliği kolaylaştırır. Sana kaç gül estarafim kullanmanı istedi.
İnşallah bir an evvel olursun canım. İnsan negatif olduğunu öğrenince bir an önce adet olayımHiç olmadım yirmi gün oldu
peki hamilelik olma ihtimali yok muymuş, baya da olmuşHiç olmadım yirmi gün oldu
Vallaha benim e2 56 verdi 7 gün kullan dedi bakalımBana doktorum değerlerin gayet iyi dedi hiç bişey vermedi
Proklatin kaçtı . Acaba ondan mı verdi ki anlamadım.Vallaha benim e2 56 verdi 7 gün kullan dedi bakalım
CAnım bu E2 56 olduğundan 7 gün kullan dedi.Estarafim nedir acaba klomen gibi bişey mi
Proklatin 43 CAnım onun içinde dostinex verdi . Pzt Perş içiyorumProklatin kaçtı . Acaba ondan mı verdi ki anlamadım.
Onun resmini atarmısın bende alayım ondanEvde ovülasyon testi yapıyorum. Lh değerini ölçen
Çok ilginç . Yani adetin üçüncü günü yaptırdın değil mi hormon testini. Referans değerler arasında gözüküyor 56 60 falanProklatin 43 CAnım onun içinde dostinex verdi . Pzt Perş içiyorum
Onun resmini atarmısın bende alayım ondan
Bi de 56 yüksek miymiş düşmesi mi isteniyor yoksa yükselmesi mi bu değerinVallaha benim e2 56 verdi 7 gün kullan dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?