KLOMEN??

Yumurta çatlatması gelişmesini neyle bakıyorsun .

Nasıl canım buay devammı tedaviye klomene
Devam ettim bu ay da. Şimdi iğnenin 11. Günündeyim. Dün kan testi yaptım 3 küsur bişey çıktı tam hatırlamıyorum. Bişmiyorum erken mi yaptırdım artar mı acaba sen naptın

Devam ettim bu ay da. Şimdi iğnenin 11. Günündeyim. Dün kan testi yaptım 3 küsur bişey çıktı tam hatırlamıyorum. Bişmiyorum erken mi yaptırdım artar mı acaba sen naptın
Ben bi kere kullandım gecen ay. Kist yapmış adet bile olamadım. Bekliyorum önümüzdeki ay adet olursam öyle başlıcam yine. İnşallah olur senin

Bende dostinex kullanıyorum benimde 45 çıktı proklatinim değerlerimiz birbirine yakın . Dostinex içiyorum . E2 için 7 gün bir hap verdi onu klomen içiyorum buğün başladım .
Bana doktorum değerlerin gayet iyi dedi hiç bişey vermedi

Ben bi kere kullandım gecen ay. Kist yapmış adet bile olamadım. Bekliyorum önümüzdeki ay adet olursam öyle başlıcam yine. İnşallah olur senin
Klomen mi kist yaptı acaba. Ben de tam bu nedenden korktuğumdan dolayı içmedim . Adetlerim düzenliyken yumurtlamam da varken başıma kist alırsam diye korkuyorum

KuZu e2 çokta kötü değil 70-80 olduğu zaman ostrejen kadınlık hormonudur bu daha. Elverişli yumurta oluşumu sağlar ve gebeliği kolaylaştırır. Sana kaç gül estarafim kullanmanı istedi.
Estarafim nedir acaba klomen gibi bişey mi

Benimde aklıma takıldı şimdi bu durum. Oysa doktor her şey yolunda hormonların iyi demişti

Eklentiler

• IMG_5353.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 51
`